Az engedély nélkül, "zártkörű rendezvény" megjelöléssel nyitva tartó helyre a rendőrség hívta fel az adóhatóság figyelmét - írta a Kelet-Magyarország című napilap internetes oldala. Az ellenőrzés során kiderült: zárkörű rendezvény" helyett a szórakozóhely üzletszerű tevékenységet folytatott, és természetesen az italokért és a szolgáltatásokért fizetniük kellett az oda járó vendégeknek. A diszkóban pénztárgép nem működött, a feketekasszában viszont "százezer forintos nagyságrendű" összeg volt, találtak egy "tartozás" feliratú füzetet is, sok bejegyzéssel. Zárjegy nélküli, alkoholtartalmú italok ugyancsak nagy mennyiségben kerültek elő, többnyire üdítőitalos palackokban. A diszkó tulajdonosa semmilyen számlája nem volt a szórakozóhelyen talált termékekről, azokat nyilván feketén szerezte be - olvasható a www.szon.hu-n. (MTI)
Másfél milliós bírság egy feketén működő tiszavasvári diszkóért
Másfél millió forint mulasztási és jövedéki bírságot szabott ki egy feketén működő tiszavasvári diszkó tulajdonosára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága - közölte a Szabolcs Online.
![Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben](https://turizmusonline.hu/i/b/3/c/c/c/f/b/b/3/a/5/e/4/c/9/c/e/2/1/e/nincs-cim_md.jpg)
Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben
Megkezdte első szezonját az Ypsilon Yacht Club Alsóörsön.
![Bezár a Michelin Guide által ajánlott budapesti étterem](https://turizmusonline.hu/i/a/8/5/4/8/9/1/c/5/0/0/4/5/d/b/b/a/b/e/3/nincs-cim_md.jpg)
Bezár a Michelin Guide által ajánlott budapesti étterem
A közkedvelt Kertész utcai étterem öt év után búcsúzik.
![Rangos ceremónián mutatták be a Michelin Guide Dubai új kiadását](https://turizmusonline.hu/i/b/2/1/6/6/7/0/f/b/5/7/2/b/5/e/1/a/6/2/6/fine-dining_md.jpg)
Rangos ceremónián mutatták be a Michelin Guide Dubai új kiadását
A MICHELIN 2024. július 4-én este egy rangos ceremónián mutatta be az idei MICHELIN Guide Dubai harmadik kiadását a nemrég megnyílt One&Only One Za'abeel hotelben.
![Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető](https://turizmusonline.hu/i/6/8/3/f/0/7/9/8/1/e/0/0/7/1/8/c/7/5/d/e/dunai-agnes-es-dunai-bernadett_md.jpg)
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető
Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
![Ez a McDonald's burger lekerül az étlapról – íme, miért](https://turizmusonline.hu/i/5/b/7/6/7/c/8/7/6/7/5/3/3/c/f/1/8/8/1/d/nem-lesz-tobb-vegetarianus-lehetoseg_md.jpg)
Ez a McDonald's burger lekerül az étlapról – íme, miért
Rossz hír azok számára, akik több vegetáriánus lehetőséget keresnének a McDonald's-ban.
![Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?](https://turizmusonline.hu/i/9/7/9/2/c/7/c/e/2/e/5/9/2/e/d/b/0/8/e/5/nincs-cim_md.jpeg)
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
![Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti](https://turizmusonline.hu/i/9/d/8/c/a/f/f/a/f/2/9/7/d/6/3/6/9/0/b/6/nincs-cim_md.jpeg)
Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti
Július 2-től, keddtől indul az összesen 13 milliárd forint értékű turisztikai támogatási konstrukció második üteme vidéki cukrászdák részére.
![Kaliforniai életérzés Budapesten](https://turizmusonline.hu/i/d/b/5/7/f/0/d/3/e/b/f/9/3/8/a/a/c/6/b/3/kalifornia-izei-egy-csipetnyi-magyaros-fuszerezessel_md.jpg)
Kaliforniai életérzés Budapesten
Magyarországon szinte egyedülálló módon Kalifornia által inspirált ételekkel várja vendégeit az étterem.
![Nincs itthon ehhez hasonló!](https://turizmusonline.hu/i/e/9/f/a/1/1/5/5/f/e/b/4/b/1/8/e/c/0/5/4/nincs-cim_md.jpeg)
Nincs itthon ehhez hasonló!
Bemutatjuk Maul Zsolt többszörös díjnyertes villányi borászt - alapításának negyedszázados évfordulóját tavaly ünneplő pincészetén keresztül.
![Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”](https://turizmusonline.hu/i/4/2/2/9/f/7/e/c/0/6/e/e/d/b/2/6/d/7/b/a/csernus-imre_md.jpg)
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”
Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.
Interjú
![Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető](https://turizmusonline.hu/i/6/8/3/f/0/7/9/8/1/e/0/0/7/1/8/c/7/5/d/e/dunai-agnes-es-dunai-bernadett_md.jpg)
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető
Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
![Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”](https://turizmusonline.hu/i/4/2/2/9/f/7/e/c/0/6/e/e/d/b/2/6/d/7/b/a/csernus-imre_md.jpg)
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”
Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.
![Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát”](https://turizmusonline.hu/i/e/a/6/1/7/f/f/6/6/f/f/e/f/8/9/2/b/9/2/d/gottwald-szilard_md.jpg)
Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát”
Legújabb fejlesztéseikről és a hotel bővítéséről Gottwald Szilárddal beszélgettünk.