A mátrai boros program egyike volt azoknak, amelyek megrendezésre kerültek az országban, és amit a korlátozások ellenére is meg lehetett tartani, így nem csoda, hogy a vendégek kiéhezve egy kis kikapcsolódásra nagy számban érkeztek Parádsasvárra, a kastélyba.
A mátrai borászok mellett a ház séfje és csapata egyedi ételekkel készült a borok mellé, a mátrai szálloda ugyanis mindent megtesz annak érdekében, hogy előbb-utóbb kizárólag helyi termelőkkel dolgozzanak együtt.
Az egész napos zenei aláfestésre Gájer Bálint fellépésre tette fel a koronát, de minden más zenei és más programnak is nagy sikere volt. "Ez nemcsak a kastély, hanem a mátrai bor számára is méltó ünnep volt, így nem kérdés, hogy már most készülünk a harmadikra", mondta a rendezvénnyel kapcsolatban Szélessy András, a Kastélyhotel Sasvár iigazgatója.
Forrás: Turizmus Online