Az étlap megálmodója Mattheisen Mária, táplálkozási szakértő és Magyarország első juice terapeutája, aki hisz benne és az ínycsiklandó ételkínálattal pedig be is bizonyítja, hogy az egészséges összetevők nem válogatnak: a „nem mentes“ igényű vendégeknek is mennyei ízélvezeteket tartogatnak a Mária által megalkotott receptek, melyeket az étterem séfjei, Horváth Ferenc és Lólé Márió emeltek éttermi színvonalúvá.
A kínálat „kiegyensúlyozott ételei“ a főbb összetevők, köztük a szénhidrát vagy a fehérje bevitelét ideális egyensúlyban tartják, ezen kívül mellőzik az tejtermékeket, a glutént, a szóját, a főzőolajat, a kukoricát, a cukrot és természetesen a tartósítószereket is. Akik pedig napközben mégis a hagyományos fogásokból álló ebéd mellett tennék le a voksukat, választhatják napi business menüt is, amely ugyancsak egészséges alapanyagokból születik.
Az étteremben található cukrászdának és kávézónak, valamint széles kínálatának köszönhetően a különféle ételallergiával, érzékenységgel rendelkező vagy diétázó vendégek az édes csábításoknak is engedhetnek: itt a cukor-, glutén-, laktóz-, tej- és tojásmentes, vegán és paleo igények kielégítése mellett, a desszertálmok is valóra válnak, nem beszélve a friss juice-okról, amelyek a nap bármely szakát képesek bünetlenül megédesíteni.
A bisztró másik erősségét a kulturális és szórakoztató programok jelentik, köztük például a zenés estek vagy borkóstolók. A 36 Bisztró kialakításánál a tulajdonosok egyúttal arra is törekedtek, hogy egy olyan lendületes, családbarát környezetet teremtsenek, ahol egész nap, a reggelitől a vacsoráig maximálisan ki tudják szolgálni az Óbudán, valamint a környéken élőket és dolgozókat.
Forrás: Turizmus Online