Mentes-M:a legkiemelkedőbb minőségű mentes ételek versenye

Megújult és új kategóriákkal keressük idén is a legkiemelkedőbb minőségű mentes food és drogéria termékeket hazánkban!

Folytatódik a tavalyi elsöprő nevezési kedvet kiváltó mentes termékeket megmérettető versenye, melyet hazánk legnagyobb szaklapkiadója, a PPH Média és a Store Insider szaklap hirdet meg.Az idei Mentes-M versenyre ettől a pillanattól kezdve nevezni ér!

Magyarországon minden negyedik ember szenved ételérzékenységben, a vásárlók egyre jobban keresik a mentes termékeket. A mentes, magvas, alacsony GI-index szerinti élelmiszerek fogyasztása kimondottan szárnyaló tendenciába kezdett az utóbbi években. A mentes élelmiszerek felé forduló vevők egyre tudatosabbak, egyre többen vannak, a piac pedig reagál erre, és egyre több ilyen élelmiszert kínál.

A kozmetikumok, tisztítószerek esetében hasonló a helyzet: a magyar piacon komoly vásárlói igény jelentkezik olyan termékek, termékcsaládok iránt, amelyek különböző mentességet nyújtanak a vásárlóiknak a természetesség jegyben. Ezért idén a mentes drogéria-termékek megmérettetésére is gondoltunk.

Mutassa meg, hogy Ön gyártja, forgalmazza a legjobb mentes termékeket hazánkban!

Meghosszabbított nevezési határidő: 2019. szeptember 6.

Nevezés és bővebb információ EZEN az oldalon!

Nevezési feltételek:

Kizárólag olyan termékekkel lehet nevezni, amely:

  • Food kategóriákban: a termék a 14 fő allergén közül legalább egytől (lásd 1169/2011 EU rendelet II. melléklet), és/vagy ételintoleranciát okozó anyagoktól mentes, illetve
  • megfelel a kiírt kategóriáknak.
  • Drogéria kategóriákban: a termék megfelel a kiírt kategória egyikének, és igaz rá az abban felsorolt termékjellemző, mentesség valamelyike.

Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.