Messiék semmit nem bíznak a véletlenre a VB-győzelem érdekében

Az argentin labdarúgó-válogatott különleges poggyásszal érkezett csaknem egy hónapja a katari világbajnokságra: négy, egyenként 2,5 méteres grillsütővel (parrilla) és a rácsokra való mintegy két és fél tonna marhahússal. Az argentín vezetőség semmit sem bíz a véletlenre, minden feltételt biztosít a világbajnoki serleg megszerzése érdekében.

Egy igazi argentin, egy gaucho számára a grillsütőn, a parrillán elkészített marhasült, az asado olyannyira létszükséglet, mint egy alföldi pásztorembernek a gulyás, a slambuc, vagy a lebbencsleves. Természetesen Lionel Messi és társai annyira argentinok, hogy annál már nem is lehet argentinabb valaki, ha tehetnék, éjjel-nappal falnák a marhasültet, csak hát Katarban, ebben az arab országban a birka a nemzeti eledel, olvasható az index.hu portálon.

 

Azonban az Argentín Labdarúgószövetség (AFA) gondoskodott arról, emiatt nehogy vesszen a világbajnoki trófea: 2630 kg marhahúst - ezen belül 485 kiló marhanyakat, 376,7 kg lapockát, 119,8 kg bélszínt, 67,9 kg osso buccót és 233 kg hátszínt pakoltak fel a csapattal együtt a repülőre - Katar felé. Ezenkívül négy hatalmas méretű. egyenként 2,5 méteres grillsütőt, azaz parrillát is mellé csomagoltak.

A teljes cikk ITT olvasható.

 

 

 

Forrás: index.hu


Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton

Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton 

Ahol leülsz a barátokkal találkozni egy közös program előtt, aztán onnan nem indulsz tovább.
Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.
Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.
Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?