Miele a SIRHA 2024 Budapest kiállításon

Alig várjuk, hogy bemutathassuk innovatív, környezetbarát és gazdaságos mosoda- és konyhatechnológia ipari gépeinket! Továbbá izgalmas nyereményjátékkal és kedvezménnyel is várjuk Önöket a Miele standon!

A Miele Experience Centerhez hasonlóan látványos bemutatóterem installációval várjuk Önöket, ahol megtekinthetik, megérinthetik, kipróbálhatják mosoda- és konyhatechnológiai gépeink kiválóságait. Prezentáljuk újdonságainkat és szerviz szolgáltatásainkat szuper helyszíni kedvezménnyel és nyereményjátékkal megspékelve!

MIELE
MIELE

A kiállítás remek lehetőséget teremt mélyebb konzultációra, ahol személyesen is biztosíthatjuk Önöket arról újra és újra, hogy mindig a Miele a legjobb választás.

Miele.Immer Besser! Az ígéret, amely 1899 óta minden egyes termékünk esetén beváltásra kerül. Már 125 éve a minőség szolgálatbában.

Idén nagy reményeket fűzünk a MasterLine professzionális frissvizes-rendszerű mosogatógépünk  - a SIRHA szervezésében megrendezésre kerülő - Innovációs Termékversenyen való elindításához is.

A MasterLine mosogatógépünket 28 000 mosási ciklusra tesztelték, újrahasznosítható alkatrészekkel készül, szem előtt tartva gazdaságosságot és a higiéniai szempontokat, akár 5 perces programidővel.

Kiváló segítséget nyújt a hétköznapokban szállodák, éttermek, a vendéglátás, idős- és szociális otthonok, irodák, óvodák, iskolák részére.

MIELE 125 Masterline
MIELE 125 Masterline

Kattintson ide a MasterLine további részleteinek megtekintéséhez:

Miele MasterLine | Your professional dishwasher | Hygienic. Efficient. Sustainable.

Találkozzunk a SIRHA Budapesten közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításán 2024 március 5-7 között, a Miele standon az „A” pavilonban a „Konyhai felszerelések” szekcióban az E18 standnál!

Illetve, keresse fel megújult weboldalunkat:

Miele Professional – Üdvözöljük weboldalunkon.

 

Sirha Budapest 2024
Sirha Budapest 2024


Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?