Miele a SIRHA 2024 Budapest kiállításon

Alig várjuk, hogy bemutathassuk innovatív, környezetbarát és gazdaságos mosoda- és konyhatechnológia ipari gépeinket! Továbbá izgalmas nyereményjátékkal és kedvezménnyel is várjuk Önöket a Miele standon!

A Miele Experience Centerhez hasonlóan látványos bemutatóterem installációval várjuk Önöket, ahol megtekinthetik, megérinthetik, kipróbálhatják mosoda- és konyhatechnológiai gépeink kiválóságait. Prezentáljuk újdonságainkat és szerviz szolgáltatásainkat szuper helyszíni kedvezménnyel és nyereményjátékkal megspékelve!

MIELE
MIELE

A kiállítás remek lehetőséget teremt mélyebb konzultációra, ahol személyesen is biztosíthatjuk Önöket arról újra és újra, hogy mindig a Miele a legjobb választás.

Miele.Immer Besser! Az ígéret, amely 1899 óta minden egyes termékünk esetén beváltásra kerül. Már 125 éve a minőség szolgálatbában.

Idén nagy reményeket fűzünk a MasterLine professzionális frissvizes-rendszerű mosogatógépünk  - a SIRHA szervezésében megrendezésre kerülő - Innovációs Termékversenyen való elindításához is.

A MasterLine mosogatógépünket 28 000 mosási ciklusra tesztelték, újrahasznosítható alkatrészekkel készül, szem előtt tartva gazdaságosságot és a higiéniai szempontokat, akár 5 perces programidővel.

Kiváló segítséget nyújt a hétköznapokban szállodák, éttermek, a vendéglátás, idős- és szociális otthonok, irodák, óvodák, iskolák részére.

MIELE 125 Masterline
MIELE 125 Masterline

Kattintson ide a MasterLine további részleteinek megtekintéséhez:

Miele MasterLine | Your professional dishwasher | Hygienic. Efficient. Sustainable.

Találkozzunk a SIRHA Budapesten közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításán 2024 március 5-7 között, a Miele standon az „A” pavilonban a „Konyhai felszerelések” szekcióban az E18 standnál!

Illetve, keresse fel megújult weboldalunkat:

Miele Professional – Üdvözöljük weboldalunkon.

 

Sirha Budapest 2024
Sirha Budapest 2024


Programok és fejlesztések a villányi borvidéken

Programok és fejlesztések a villányi borvidéken 

A következő pár évben összesen mintegy ötmilliárd forintnyi fejlesztés valósul meg Villányban.
Rajnai rizling a legjobb magyar borok között

Rajnai rizling a legjobb magyar borok között 

A Pannonhalmi borvidék egyik legismertebb pincészeténél, a Cseri Pincészetnél jóideje fontos szerep jut a számoknak.  
Hamarosan személyzet nélküli Auchant nyitnak Újbudán

Hamarosan személyzet nélküli Auchant nyitnak Újbudán 

Személyzet nélküli, okos üzletet nyit február végén a nemzetközi kiskereskedelmi üzletlánc.
Michelin-csillagok Ausztriának: kulináris kiválóságok díjazása a MICHELIN Guide-on

Michelin-csillagok Ausztriának: kulináris kiválóságok díjazása a MICHELIN Guide-on 

Mérföldkő az osztrák kulináris és turizmus helyzetben: 82 MICHELIN-csillag, 33 Zöld Csillag és 43 Bib-Gourmand-díj Ausztriának.
Felmérés: mennyit költenek fenntartás nélkül a vendégek egy étteremben?

Felmérés: mennyit költenek fenntartás nélkül a vendégek egy étteremben? 

A hazai vendéglátóipar számára érdekes adatokat szolgáltat az a kutatás, amelynek legfőbb megállapításait most ismertetjük.
Rangos elismerés a Törleynek

Rangos elismerés a Törleynek 

Alkoholmentes rosé pezsgőjük aranyérmet nyert a londoni Drinks Business által szervezett Global Low and No Alcohol Wine Masters 2024 versenyen.
Változnak a német étkezési szokások

Változnak a német étkezési szokások 

A tendencia összhangban van a globális egészségtudatosság és fenntarthatóság iránti növekvő igénnyel.
Folytatódnak a koreai influenszer kulináris kalandjai Budapesten

Folytatódnak a koreai influenszer kulináris kalandjai Budapesten 

Budapestre érkezett egy koreai influenszer, aki útra kelt a fővárosban, hogy felfedezze a magyar gasztronómia finomságait.
Meghökkentő édességeket készít egy magyar cukrász

Meghökkentő édességeket készít egy magyar cukrász 

Most például túrós csuszás csokoládéval kísérletezik.
Amikor a szomorú vasárnapot követi a mélabús hétfő

Amikor a szomorú vasárnapot követi a mélabús hétfő 

Azt tartják, az az egyetlen jó döntés, ha ilyenkor kényeztetjük a testet és a lelket. Így tettünk mi is, és egyáltalán nem bántuk meg.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.