Miele a SIRHA 2024 Budapest kiállításon

Alig várjuk, hogy bemutathassuk innovatív, környezetbarát és gazdaságos mosoda- és konyhatechnológia ipari gépeinket! Továbbá izgalmas nyereményjátékkal és kedvezménnyel is várjuk Önöket a Miele standon!

A Miele Experience Centerhez hasonlóan látványos bemutatóterem installációval várjuk Önöket, ahol megtekinthetik, megérinthetik, kipróbálhatják mosoda- és konyhatechnológiai gépeink kiválóságait. Prezentáljuk újdonságainkat és szerviz szolgáltatásainkat szuper helyszíni kedvezménnyel és nyereményjátékkal megspékelve!

MIELE
MIELE

A kiállítás remek lehetőséget teremt mélyebb konzultációra, ahol személyesen is biztosíthatjuk Önöket arról újra és újra, hogy mindig a Miele a legjobb választás.

Miele.Immer Besser! Az ígéret, amely 1899 óta minden egyes termékünk esetén beváltásra kerül. Már 125 éve a minőség szolgálatbában.

Idén nagy reményeket fűzünk a MasterLine professzionális frissvizes-rendszerű mosogatógépünk  - a SIRHA szervezésében megrendezésre kerülő - Innovációs Termékversenyen való elindításához is.

A MasterLine mosogatógépünket 28 000 mosási ciklusra tesztelték, újrahasznosítható alkatrészekkel készül, szem előtt tartva gazdaságosságot és a higiéniai szempontokat, akár 5 perces programidővel.

Kiváló segítséget nyújt a hétköznapokban szállodák, éttermek, a vendéglátás, idős- és szociális otthonok, irodák, óvodák, iskolák részére.

MIELE 125 Masterline
MIELE 125 Masterline

Kattintson ide a MasterLine további részleteinek megtekintéséhez:

Miele MasterLine | Your professional dishwasher | Hygienic. Efficient. Sustainable.

Találkozzunk a SIRHA Budapesten közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításán 2024 március 5-7 között, a Miele standon az „A” pavilonban a „Konyhai felszerelések” szekcióban az E18 standnál!

Illetve, keresse fel megújult weboldalunkat:

Miele Professional – Üdvözöljük weboldalunkon.

 

Sirha Budapest 2024
Sirha Budapest 2024


Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.
Szigorítás az energiaitalok piacán

Szigorítás az energiaitalok piacán 

A jogszabály célja a fiatalok körében tapasztalható aggasztó energiaital-fogyasztási trendek visszaszorítása.
Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén

Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén 

Idén május elsejével nyitja meg kapuit a Kopaszi-gáton a Flava Beach Bár és Büfé.
Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják

Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják 

A 140 éves dobostorta továbbra is maga mögé utasítja a teljes desszertmezőnyt.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.