Miele a SIRHA 2024 Budapest kiállításon

Alig várjuk, hogy bemutathassuk innovatív, környezetbarát és gazdaságos mosoda- és konyhatechnológia ipari gépeinket! Továbbá izgalmas nyereményjátékkal és kedvezménnyel is várjuk Önöket a Miele standon!

A Miele Experience Centerhez hasonlóan látványos bemutatóterem installációval várjuk Önöket, ahol megtekinthetik, megérinthetik, kipróbálhatják mosoda- és konyhatechnológiai gépeink kiválóságait. Prezentáljuk újdonságainkat és szerviz szolgáltatásainkat szuper helyszíni kedvezménnyel és nyereményjátékkal megspékelve!

MIELE
MIELE

A kiállítás remek lehetőséget teremt mélyebb konzultációra, ahol személyesen is biztosíthatjuk Önöket arról újra és újra, hogy mindig a Miele a legjobb választás.

Miele.Immer Besser! Az ígéret, amely 1899 óta minden egyes termékünk esetén beváltásra kerül. Már 125 éve a minőség szolgálatbában.

Idén nagy reményeket fűzünk a MasterLine professzionális frissvizes-rendszerű mosogatógépünk  - a SIRHA szervezésében megrendezésre kerülő - Innovációs Termékversenyen való elindításához is.

A MasterLine mosogatógépünket 28 000 mosási ciklusra tesztelték, újrahasznosítható alkatrészekkel készül, szem előtt tartva gazdaságosságot és a higiéniai szempontokat, akár 5 perces programidővel.

Kiváló segítséget nyújt a hétköznapokban szállodák, éttermek, a vendéglátás, idős- és szociális otthonok, irodák, óvodák, iskolák részére.

MIELE 125 Masterline
MIELE 125 Masterline

Kattintson ide a MasterLine további részleteinek megtekintéséhez:

Miele MasterLine | Your professional dishwasher | Hygienic. Efficient. Sustainable.

Találkozzunk a SIRHA Budapesten közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításán 2024 március 5-7 között, a Miele standon az „A” pavilonban a „Konyhai felszerelések” szekcióban az E18 standnál!

Illetve, keresse fel megújult weboldalunkat:

Miele Professional – Üdvözöljük weboldalunkon.

 

Sirha Budapest 2024
Sirha Budapest 2024


Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni!

Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni! 

40 különleges balatoni ételt kóstolt körbe a Balatoni Kör szakmai előzsűrije, és választotta ki azt a tíz nevezőt, akik bekerültek az Év strandétele verseny döntőjébe.
Tevetej-nagyhatalom lennénk?

Tevetej-nagyhatalom lennénk? 

Ugyanis a magyarországi tevetej feldolgozását tanulmányozás céljából a távoli Csádból egy komplett delegáció érkezett hazánkba.
Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni

Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni 

A Mátra gyönyörű bortermelő vidékén található Ludányi Pincészet tulajdonosával, Ludányi Józseffel beszélgettünk a borászat történetéről és persze borokról.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik

A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik 

2024-ben a Dining Guide Év Fenntartható Étterme a Natura Hill Zebegény.
Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka

Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka 

Egy tanulmány több mint húszezer Google véleményt vizsgált meg, hogy felmérje, mely borászatok találhatók a legfestőibb helyeken.
MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma

MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról, így tettek 2023-mal kapcsolatban is.
A Top 10  legmenőbb koktélbár

A Top 10 legmenőbb koktélbár 

Mutatjuk az ország legmenőbb koktélbárjait!
Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot

Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot 

Extra hűtési megoldásokra van szükség, hogy az élelmiszerek a megfelelő hőmérsékleten érkezzenek meg a kiszolgáló egységekbe.
A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre

A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre 

Készül az első, balatoni településről elnevezett sör, amely Zamárdiban, a Balaton Beer Weekenden debütál.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.