Miele a SIRHA 2024 Budapest kiállításon

Alig várjuk, hogy bemutathassuk innovatív, környezetbarát és gazdaságos mosoda- és konyhatechnológia ipari gépeinket! Továbbá izgalmas nyereményjátékkal és kedvezménnyel is várjuk Önöket a Miele standon!

A Miele Experience Centerhez hasonlóan látványos bemutatóterem installációval várjuk Önöket, ahol megtekinthetik, megérinthetik, kipróbálhatják mosoda- és konyhatechnológiai gépeink kiválóságait. Prezentáljuk újdonságainkat és szerviz szolgáltatásainkat szuper helyszíni kedvezménnyel és nyereményjátékkal megspékelve!

MIELE
MIELE

A kiállítás remek lehetőséget teremt mélyebb konzultációra, ahol személyesen is biztosíthatjuk Önöket arról újra és újra, hogy mindig a Miele a legjobb választás.

Miele.Immer Besser! Az ígéret, amely 1899 óta minden egyes termékünk esetén beváltásra kerül. Már 125 éve a minőség szolgálatbában.

Idén nagy reményeket fűzünk a MasterLine professzionális frissvizes-rendszerű mosogatógépünk  - a SIRHA szervezésében megrendezésre kerülő - Innovációs Termékversenyen való elindításához is.

A MasterLine mosogatógépünket 28 000 mosási ciklusra tesztelték, újrahasznosítható alkatrészekkel készül, szem előtt tartva gazdaságosságot és a higiéniai szempontokat, akár 5 perces programidővel.

Kiváló segítséget nyújt a hétköznapokban szállodák, éttermek, a vendéglátás, idős- és szociális otthonok, irodák, óvodák, iskolák részére.

MIELE 125 Masterline
MIELE 125 Masterline

Kattintson ide a MasterLine további részleteinek megtekintéséhez:

Miele MasterLine | Your professional dishwasher | Hygienic. Efficient. Sustainable.

Találkozzunk a SIRHA Budapesten közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításán 2024 március 5-7 között, a Miele standon az „A” pavilonban a „Konyhai felszerelések” szekcióban az E18 standnál!

Illetve, keresse fel megújult weboldalunkat:

Miele Professional – Üdvözöljük weboldalunkon.

 

Sirha Budapest 2024
Sirha Budapest 2024


Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között

Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között 

Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin.
Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől

Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől 

Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt.
Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.