Most már bárki palacsintázhat Gyulán is

A palacsinták királya várja péntektől a látogatókat a kolbász és pálinka hazájában: Gyulán nyitotta második franchise éttermét a Creppy.

A pár hete átadott miskolci Creppy Center után most a kolbász és pálinka hazájában, Gyulán nyitja második franchise éttermét a népszerű palacsintás brand. "Mindig öröm számunkra, ha egy vállalkozás városunkat választva képzeli el gyarapodását, előre jutását, és új munkahelyeket teremtve erősíti Gyula város gazdaságát. A folyamatosan erősödő és bővülő gyulai vendéglátást mindenképpen színesíti fogja az új vendéglátóhely, hiszen egyedi gasztroinnovációval párosuló ételkülönlegességek közül választhatnak a vendégek."- mondta a megnyitón Kónya István, Gyula városának alpolgármestere.

A hatalmas népszerűségnek örvendő papalcsintás cég nem csak hazánkat hódította meg, de már Amerikában is felfigyeltek a palacsinta íz-élményt egy teljesen új perspektívába helyező vállalatra. 2018-ban Las Vegasban a franchise legnagyobb nevei a Creppy Franchise koncepcióját beválasztották a világ 12 legjobbja közé. Ehhez a különleges franchise lehetőséghez csatlakozott most a gyulai egység is.

A második franchise egység Gyula legfrekventáltabb helyén, a Városház utcában nyitott meg kapuit. A hangulatos étteremben visszaköszön az egyedi dizájn, mind színeiben, mind a formatervezésben és a belsőépítészeti megoldásokban. A hely sajátossága a Kőrös mentén elhelyezkedő hátsó terasz, ahol a természet csodás panorámája mellett élvezhetjük a finomabbnál finomabb édes és sós palacsintákat. Az étterem kialakításakor figyelembe vették a gyerekek igényeit is, ugyanis a legkisebb palacsintarajongókat egy hatalmas játszófal várja, garantált szórakozást ígérve.  

A brand jövőbeli célja továbbra is a franchise országos bővülése, hamarosan újabb egységek nyitásáról adhatunk hírt.

Forrás: PResston PR


Csődöt jelentett a Hooters

Csődöt jelentett a Hooters 

A csirkeszárnyairól híres Hooters étteremlánc hétfőn csődöt jelentett, de a márka továbbra is megmarad.
Csehország megszigorítja a száj- és körömfájás elleni védőintézkedéseket

Csehország megszigorítja a száj- és körömfájás elleni védőintézkedéseket 

A miniszter közlése szerint Szlovákiából, Magyarországról, Alsó Ausztriából és Burgenlandból hétfő éjféltől tilos lesz egyes állati termékek behozatala.
Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel

Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel 

Három magyar résztvevő a mikulovi Nemzetközi Borturizmus Konferencián.
Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére

Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére 

Az Etyeki Pezsgő hivatalosan eredetvédett státuszt kapott.
Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban

Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban 

Hagyományteremtő„Balaton Expo”-n jelent meg a régió kínálata a Balaton asztalán.
Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek

Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek 

Új névvel és telephelyen, kibővített termékportfólióval és nemzetközi terjeszkedéssel folytatja működését Magyarország vezető újrahasználati rendszere, a Cup Revolution.
Felvásárolták az albán Spar-hálózatot

Felvásárolták az albán Spar-hálózatot 

Koszovó legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Viva Fresh Store felvásárolta a Spar Albánia üzleteit a helyi Balfin befektetési csoporttól.
Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben

Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben 

Ki mondta, hogy a balatonfüredi borvidék kizárólag fehérborok készítéséhez kiváló terület?
Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás

Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás 

Az első tünetek kedden jelentkeztek a Levél településen található, 3000 egyedet számláló szarvasmarha-állományban.
Jön egy stílusos villásreggeli

Jön egy stílusos villásreggeli 

Stílusos Vidéki Villásreggeli Fesztivál és majális- egy igazán ragyogó program a gasztronómia és az utazás szerelmeseinek.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.