Nem jött be a briteknek a kelburger

Nem kell megijedni, mi biztonságban vagyunk, egyelőre csak Nagy-Britanniában próbálkozik ezzel a gyorsétteremlánc, és úgy látszik, ott sem különösebben nagy meggyőződéssel - írja az Addict.

Állítólag a kelbimbó része az ottani tradicionális ünnepi menünek, és innen jött az ötlet, hogy ezzel próbálják visszacsalogatni a az egészségtelen kaják miatt tőlük elpártolókat, de egyelőre úgy tűnik, visszafelé sült el a próbálkozás. Én nem vagyok egy nagy kelbimbórajongó, bár nem is utálom különösebben, szemben az angolokkal, akik viszont egy friss közvélemény kutatás tanúsága szerint épp most választották a leggyűlöltebb kajának a szerencsétlen növényt.

A különleges Whopper amúgy kelbimbóból és ementáli sajtból gyúrt pogácsát is tartalmaz a marhahús mellett, ami nem is hangzik olyan rosszul, a közönség mégis negatívan fogadta. A Facebookon rengeteg negatív kommentet kaptak, és az üzletekben sem nagyon megy a reform burger, bár abból, hogy csak eleve három kiválasztott egységben kezdték árusítani, inkább arra gondol az ember, hogy az egész csak egy reklámfogás volt, hogy végre ne az egészségtelen szénhidrát és zsír miatt, hanem a kelbimbó kapcsán kerüljenek a hírekbe, ami végeredményben használhat a márka megítélésenek. Ha innen nézzük, már nem is tűnik olyan rossznak ez a húzás. (forrás: Addict blog)


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.