Nem jött be a briteknek a kelburger

Nem kell megijedni, mi biztonságban vagyunk, egyelőre csak Nagy-Britanniában próbálkozik ezzel a gyorsétteremlánc, és úgy látszik, ott sem különösebben nagy meggyőződéssel - írja az Addict.

Állítólag a kelbimbó része az ottani tradicionális ünnepi menünek, és innen jött az ötlet, hogy ezzel próbálják visszacsalogatni a az egészségtelen kaják miatt tőlük elpártolókat, de egyelőre úgy tűnik, visszafelé sült el a próbálkozás. Én nem vagyok egy nagy kelbimbórajongó, bár nem is utálom különösebben, szemben az angolokkal, akik viszont egy friss közvélemény kutatás tanúsága szerint épp most választották a leggyűlöltebb kajának a szerencsétlen növényt.

A különleges Whopper amúgy kelbimbóból és ementáli sajtból gyúrt pogácsát is tartalmaz a marhahús mellett, ami nem is hangzik olyan rosszul, a közönség mégis negatívan fogadta. A Facebookon rengeteg negatív kommentet kaptak, és az üzletekben sem nagyon megy a reform burger, bár abból, hogy csak eleve három kiválasztott egységben kezdték árusítani, inkább arra gondol az ember, hogy az egész csak egy reklámfogás volt, hogy végre ne az egészségtelen szénhidrát és zsír miatt, hanem a kelbimbó kapcsán kerüljenek a hírekbe, ami végeredményben használhat a márka megítélésenek. Ha innen nézzük, már nem is tűnik olyan rossznak ez a húzás. (forrás: Addict blog)


Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer  kijelentése kiverte a biztosítékot

Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer kijelentése kiverte a biztosítékot 

A borásztársadalom nem nézi jó szemmel az alkoholmentességre buzdító kampányt – szerintük ezzel a hazai borkultúra hitelessége is sérül.
Időutazás a Folly Arborétumban

Időutazás a Folly Arborétumban 

A badacsonyörsi arborétum a nyári hónapokban is ideális úti cél.
Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista

Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista 

Június 16-án, hétfőn este rendezték a hazai gasztronómiai élet legrangosabb eseményét, a Dining Guide Év Étterme Gálát.
Hétvégén Somlói Borgála

Hétvégén Somlói Borgála 

Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.
Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak 

Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.
Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben 

Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.
Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség 

Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.
Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től 

A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.
Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk 

Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.
Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja 

Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.