Oxigénbárt nyit a kajakos

Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakos nyit kávézót és oxigénbárt jövő héten Szegeden - adta hírül a Dél-Magyarország.

Kammerer Zoltán a nevével fémjelzett első kávézóját tavaly nyáron nyitotta meg Győrben. – Ez egy szállodán belül működik, így az elején kicsit döcögősen indult a vállalkozás. Miután egy grillkertet is nyitottunk hozzá, beindult a bolt. Ha csak nullszaldósan fog működni a szegedi üzlet, nekem már az megéri. Elsősorban egy új irányzattal, az oxigénes víz fogyasztásával szeretném megismertetni az embereket. Nem csak kóla és más szénsavas italok léteznek a világon. A kávé mellé sem sima ásvány-, hanem oxigénes vizet lehet majd fogyasztani. Több kutatás bebizonyította már, hogy ez a folyadék még a daganatos betegségben szenvedőknek is tud segíteni – mondta a Dél-Magyarország kérdésre.

A sportoló saját bevallása szerint nagy kávérajongó is – nem volt kérdés, hogy milyen profilú üzletbe vágjon bele. – Egy saját kávéfajtát is szeretnénk kikísérletezni. Elég jól haladunk vele – mesélte. A kajakos augusztusban sok időt tervez tölteni kávézójában az augusztus 17–21. között Szegeden rendezett kajak-kenu világbajnokság miatt. A tervek szerint érmeiből, kupáiból fotókkal teli vitrint is felállítanak a kávézóban, de nem sportpubnak szánja a helyiséget.(...)

A teljess cikk itt olvasható.


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.