Pálinkavacsorát kapott már ajándékba?

A karácsonyi ajándékozásnak három alapszabálya van: legyen minőségi, személyre szóló és egyben kreatív a meglepetés, legyen szó prémium ügyfélről, céges partnerről vagy kollégáról. Manapság egyre fontosabb a kényelmes házhozszállítás előnye is, ezzel elkerülve a tömeget és a felesleges stresszt. A Villányi Pálinka csapata 8 éves tapasztalattal és szakértelemmel biztosítja a prémium minőségű pálinka élményt, díszdobozaival pedig letisztult eleganciájú csomagolást nyújt. Pálinkakóstolást vagy vacsorát kapott már ajándékba?

Kreatív csomagolással

Pálinka bőrönd: Ha olyan ajándékot szeretnénk adni, ami meghökkentően ötletes és kreatív, akkor érdemes a Villányi Pálinka pálinkabőröndjében gondolkodni. A Villányi bőrönd válogatása 4 féle pálinkát tartalmaz 0,5 literes kiszerelésben. Az exkluzív bőröndbe két termékcsalád közül választhatunk: a tradicionális ágyas pálinka, illetve a limitált pálinka szelekció darabjaiból. Részletek>

Exkluzív fadoboz: Van, aki nem szereti a meglepetéseket. A hagyományos, prémium ízek letisztult eleganciában – ez a Villányi exkluzív fadoboz. Az előkelő fadoboz kiszerelés bársony belsővel, a 0,35 literes prémium pálinka-szortiment bármelyik fajtájával feltölthető. Az már csak az Ön választása, hogy a gyümölcs, a törköly vagy a borpárlat szelekció melyik darabját helyezi a bársony eleganciájába. Részletek>

Mini pálinka szelekció: Aki szeret minden ínyencséget megkóstolni és kipróbálni, az igazán értékeli a kis kiszerelésű szelekciókat. Így több gyümölcsös ízt is kipróbálhat, majd eldöntheti, melyik a kedvence. A Villányi Mini Válogatás 5 féle pálinkát és egy borseprő párlatot tartalmaz 0,04 literes kiszerelésben, elegáns díszdobozban. Minden kedvenc gyümölcsös íz egy ajándékban. Részletek>

Prémium ízek

EXR Brandy: Különlegesen karakteres, érett íz, letisztult díszdobozba csomagolva. Villány, Magyarország legdélebb borvidéke, ahol a napsütéses órák magas számának és a borászok szakértelmének köszönhetően kiváló minőségű borok születnek. Ezek adják az alapanyagot a Villányi EXR brandynek. A kíméletes lepárlás és a tölgyfahordós érlelés eredménye ez a kitűnő, borostyán színű, friss, fűszeres, kissé édeskés ízű párlat. Minden kifinomult egyéniséget rabul ejt. Részletek>

A KOCKA ereje: Az elegancia, a letisztult vonalak és a prémium ízvilág találkozása a Villányi Pálinka Limitált Pálinka Szelekciója. A pálinkacsalád mindegyik darabja a bárszekrény büszkesége lesz. Legyen az ágyas pálinka, különleges zölddió likőr vagy színtiszta gyümölcspálinka – a kocka sosem okoz csalódást. Részletek>

Kis csatos – nagy erő: Évről évre fejtörést szokott okozni, hogy mit is adjunk azoknak, akiket kisebb ajándékkal szeretnénk meglepni. Tökéletes választás erre a kis üveges pálinka, mely tradicionális, klasszikusan magyar üvegével mindig mosolyt csal az arcokra. Részletek>

A gourmet örömök szerelmeseinek

Szőlőmag olaj: A gourmet olaj egyenesen a szőlő magjából készül. A termék magas antioxidáns tartalommal bír, ezzel segítve egészségünk megőrzését. A szőlőmag olaj kellemes és lágy ízének köszönhetően tökéletes sütéshez, főzéshez, valamint saláták és hidegkonyhai ételek elkészítéséhez. Hidegen sajtolt, így megőrizve a vörös szőlőmag összes jótékony tulajdonságát. Részletek>

Szőlőmag liszt: A szőlőmag liszt egyre népszerűbb kelléke egy egészséges, modern konyhának. Az őrleményt számtalan módon fel lehet használni, napi egy teáskanál szőlőmagőrleménynek is bőrregeneráló, frissítő hatása van. Gyulladásgátló és immunerősítő hatásáról ismert, ezen túl pedig lassítja az öregedést is. Alkalmas kenyér vagy sütemény sütésére, az ételnek gyümölcsös ízvilágot kölcsönöz. Akár natúr is fogyasztható – teába vagy más folyadékba keverve. Részletek>

Pálinkakóstoló, pálinkavacsora: Szeretne eltölteni egy különleges és emlékezetes estét barátaival? Esetleg elvinné kollégáit egy nem mindennapi csapatépítésre? A Villányi Pálinka Klubbal igazán különleges élményben lehet részük. A pálinkakóstoló ajánlott csoportlétszáma 10-25 fő, de ez igény szerint alakítható. Megszokott pálinkakóstoló helyszínünk a budaörsi Rózsakert Étterem, de Pest megyében ingyenes kiszállást is biztosítunk. Részletek>

Forrás: Vendég&Hotel Online


Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc

Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc 

A most induló Women in Coffee program célkitűzései között szerepel a női baristák szakmai fejlesztése.
Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.