Pálinkavacsorát kapott már ajándékba?

A karácsonyi ajándékozásnak három alapszabálya van: legyen minőségi, személyre szóló és egyben kreatív a meglepetés, legyen szó prémium ügyfélről, céges partnerről vagy kollégáról. Manapság egyre fontosabb a kényelmes házhozszállítás előnye is, ezzel elkerülve a tömeget és a felesleges stresszt. A Villányi Pálinka csapata 8 éves tapasztalattal és szakértelemmel biztosítja a prémium minőségű pálinka élményt, díszdobozaival pedig letisztult eleganciájú csomagolást nyújt. Pálinkakóstolást vagy vacsorát kapott már ajándékba?

Kreatív csomagolással

Pálinka bőrönd: Ha olyan ajándékot szeretnénk adni, ami meghökkentően ötletes és kreatív, akkor érdemes a Villányi Pálinka pálinkabőröndjében gondolkodni. A Villányi bőrönd válogatása 4 féle pálinkát tartalmaz 0,5 literes kiszerelésben. Az exkluzív bőröndbe két termékcsalád közül választhatunk: a tradicionális ágyas pálinka, illetve a limitált pálinka szelekció darabjaiból. Részletek>

Exkluzív fadoboz: Van, aki nem szereti a meglepetéseket. A hagyományos, prémium ízek letisztult eleganciában – ez a Villányi exkluzív fadoboz. Az előkelő fadoboz kiszerelés bársony belsővel, a 0,35 literes prémium pálinka-szortiment bármelyik fajtájával feltölthető. Az már csak az Ön választása, hogy a gyümölcs, a törköly vagy a borpárlat szelekció melyik darabját helyezi a bársony eleganciájába. Részletek>

Mini pálinka szelekció: Aki szeret minden ínyencséget megkóstolni és kipróbálni, az igazán értékeli a kis kiszerelésű szelekciókat. Így több gyümölcsös ízt is kipróbálhat, majd eldöntheti, melyik a kedvence. A Villányi Mini Válogatás 5 féle pálinkát és egy borseprő párlatot tartalmaz 0,04 literes kiszerelésben, elegáns díszdobozban. Minden kedvenc gyümölcsös íz egy ajándékban. Részletek>

Prémium ízek

EXR Brandy: Különlegesen karakteres, érett íz, letisztult díszdobozba csomagolva. Villány, Magyarország legdélebb borvidéke, ahol a napsütéses órák magas számának és a borászok szakértelmének köszönhetően kiváló minőségű borok születnek. Ezek adják az alapanyagot a Villányi EXR brandynek. A kíméletes lepárlás és a tölgyfahordós érlelés eredménye ez a kitűnő, borostyán színű, friss, fűszeres, kissé édeskés ízű párlat. Minden kifinomult egyéniséget rabul ejt. Részletek>

A KOCKA ereje: Az elegancia, a letisztult vonalak és a prémium ízvilág találkozása a Villányi Pálinka Limitált Pálinka Szelekciója. A pálinkacsalád mindegyik darabja a bárszekrény büszkesége lesz. Legyen az ágyas pálinka, különleges zölddió likőr vagy színtiszta gyümölcspálinka – a kocka sosem okoz csalódást. Részletek>

Kis csatos – nagy erő: Évről évre fejtörést szokott okozni, hogy mit is adjunk azoknak, akiket kisebb ajándékkal szeretnénk meglepni. Tökéletes választás erre a kis üveges pálinka, mely tradicionális, klasszikusan magyar üvegével mindig mosolyt csal az arcokra. Részletek>

A gourmet örömök szerelmeseinek

Szőlőmag olaj: A gourmet olaj egyenesen a szőlő magjából készül. A termék magas antioxidáns tartalommal bír, ezzel segítve egészségünk megőrzését. A szőlőmag olaj kellemes és lágy ízének köszönhetően tökéletes sütéshez, főzéshez, valamint saláták és hidegkonyhai ételek elkészítéséhez. Hidegen sajtolt, így megőrizve a vörös szőlőmag összes jótékony tulajdonságát. Részletek>

Szőlőmag liszt: A szőlőmag liszt egyre népszerűbb kelléke egy egészséges, modern konyhának. Az őrleményt számtalan módon fel lehet használni, napi egy teáskanál szőlőmagőrleménynek is bőrregeneráló, frissítő hatása van. Gyulladásgátló és immunerősítő hatásáról ismert, ezen túl pedig lassítja az öregedést is. Alkalmas kenyér vagy sütemény sütésére, az ételnek gyümölcsös ízvilágot kölcsönöz. Akár natúr is fogyasztható – teába vagy más folyadékba keverve. Részletek>

Pálinkakóstoló, pálinkavacsora: Szeretne eltölteni egy különleges és emlékezetes estét barátaival? Esetleg elvinné kollégáit egy nem mindennapi csapatépítésre? A Villányi Pálinka Klubbal igazán különleges élményben lehet részük. A pálinkakóstoló ajánlott csoportlétszáma 10-25 fő, de ez igény szerint alakítható. Megszokott pálinkakóstoló helyszínünk a budaörsi Rózsakert Étterem, de Pest megyében ingyenes kiszállást is biztosítunk. Részletek>

Forrás: Vendég&Hotel Online


Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.