Pálinkavacsorát kapott már ajándékba?

A karácsonyi ajándékozásnak három alapszabálya van: legyen minőségi, személyre szóló és egyben kreatív a meglepetés, legyen szó prémium ügyfélről, céges partnerről vagy kollégáról. Manapság egyre fontosabb a kényelmes házhozszállítás előnye is, ezzel elkerülve a tömeget és a felesleges stresszt. A Villányi Pálinka csapata 8 éves tapasztalattal és szakértelemmel biztosítja a prémium minőségű pálinka élményt, díszdobozaival pedig letisztult eleganciájú csomagolást nyújt. Pálinkakóstolást vagy vacsorát kapott már ajándékba?

Kreatív csomagolással

Pálinka bőrönd: Ha olyan ajándékot szeretnénk adni, ami meghökkentően ötletes és kreatív, akkor érdemes a Villányi Pálinka pálinkabőröndjében gondolkodni. A Villányi bőrönd válogatása 4 féle pálinkát tartalmaz 0,5 literes kiszerelésben. Az exkluzív bőröndbe két termékcsalád közül választhatunk: a tradicionális ágyas pálinka, illetve a limitált pálinka szelekció darabjaiból. Részletek>

Exkluzív fadoboz: Van, aki nem szereti a meglepetéseket. A hagyományos, prémium ízek letisztult eleganciában – ez a Villányi exkluzív fadoboz. Az előkelő fadoboz kiszerelés bársony belsővel, a 0,35 literes prémium pálinka-szortiment bármelyik fajtájával feltölthető. Az már csak az Ön választása, hogy a gyümölcs, a törköly vagy a borpárlat szelekció melyik darabját helyezi a bársony eleganciájába. Részletek>

Mini pálinka szelekció: Aki szeret minden ínyencséget megkóstolni és kipróbálni, az igazán értékeli a kis kiszerelésű szelekciókat. Így több gyümölcsös ízt is kipróbálhat, majd eldöntheti, melyik a kedvence. A Villányi Mini Válogatás 5 féle pálinkát és egy borseprő párlatot tartalmaz 0,04 literes kiszerelésben, elegáns díszdobozban. Minden kedvenc gyümölcsös íz egy ajándékban. Részletek>

Prémium ízek

EXR Brandy: Különlegesen karakteres, érett íz, letisztult díszdobozba csomagolva. Villány, Magyarország legdélebb borvidéke, ahol a napsütéses órák magas számának és a borászok szakértelmének köszönhetően kiváló minőségű borok születnek. Ezek adják az alapanyagot a Villányi EXR brandynek. A kíméletes lepárlás és a tölgyfahordós érlelés eredménye ez a kitűnő, borostyán színű, friss, fűszeres, kissé édeskés ízű párlat. Minden kifinomult egyéniséget rabul ejt. Részletek>

A KOCKA ereje: Az elegancia, a letisztult vonalak és a prémium ízvilág találkozása a Villányi Pálinka Limitált Pálinka Szelekciója. A pálinkacsalád mindegyik darabja a bárszekrény büszkesége lesz. Legyen az ágyas pálinka, különleges zölddió likőr vagy színtiszta gyümölcspálinka – a kocka sosem okoz csalódást. Részletek>

Kis csatos – nagy erő: Évről évre fejtörést szokott okozni, hogy mit is adjunk azoknak, akiket kisebb ajándékkal szeretnénk meglepni. Tökéletes választás erre a kis üveges pálinka, mely tradicionális, klasszikusan magyar üvegével mindig mosolyt csal az arcokra. Részletek>

A gourmet örömök szerelmeseinek

Szőlőmag olaj: A gourmet olaj egyenesen a szőlő magjából készül. A termék magas antioxidáns tartalommal bír, ezzel segítve egészségünk megőrzését. A szőlőmag olaj kellemes és lágy ízének köszönhetően tökéletes sütéshez, főzéshez, valamint saláták és hidegkonyhai ételek elkészítéséhez. Hidegen sajtolt, így megőrizve a vörös szőlőmag összes jótékony tulajdonságát. Részletek>

Szőlőmag liszt: A szőlőmag liszt egyre népszerűbb kelléke egy egészséges, modern konyhának. Az őrleményt számtalan módon fel lehet használni, napi egy teáskanál szőlőmagőrleménynek is bőrregeneráló, frissítő hatása van. Gyulladásgátló és immunerősítő hatásáról ismert, ezen túl pedig lassítja az öregedést is. Alkalmas kenyér vagy sütemény sütésére, az ételnek gyümölcsös ízvilágot kölcsönöz. Akár natúr is fogyasztható – teába vagy más folyadékba keverve. Részletek>

Pálinkakóstoló, pálinkavacsora: Szeretne eltölteni egy különleges és emlékezetes estét barátaival? Esetleg elvinné kollégáit egy nem mindennapi csapatépítésre? A Villányi Pálinka Klubbal igazán különleges élményben lehet részük. A pálinkakóstoló ajánlott csoportlétszáma 10-25 fő, de ez igény szerint alakítható. Megszokott pálinkakóstoló helyszínünk a budaörsi Rózsakert Étterem, de Pest megyében ingyenes kiszállást is biztosítunk. Részletek>

Forrás: Vendég&Hotel Online


Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható

Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható 

A hagyománytisztelő boros gazdák Szent Vincét a bor védőszentjének, neve napját, január 22-t pedig hagyományos termésjósló ünnepnapnak tartják.
Jön a mentes séfverseny

Jön a mentes séfverseny 

2025-ben hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyarországon, de talán a világszerte is egyedülálló Az Év Mentes Séfje verseny a Csak a Mentes szervezésében. 
TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként

TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként 

Az új év első hónapjában érdemes megállni egy pillanatra és időt hagyni a tervezésre, élvezni az ízeket, a pillanatokat.
Új kézben a Pastrami Étterem

Új kézben a Pastrami Étterem 

A tájékoztatás szerint az akvizíció elsődleges célja a 2009 óta létező brand megőrzése, a vendéglátóipari egység modernizálása, fejlesztése, hosszútávú működtetése.
Kilőtt a kávé ára 2024-ben

Kilőtt a kávé ára 2024-ben 

2024. december elején rekord szintre emelkedett a kávé ára a nemzetközi piacon. És az előrejelzések szerint 2025-ben tovább folytatódik a drágulás – a klímaváltozásnak köszönhetően.
Borfesztivál Újlakon

Borfesztivál Újlakon 

Csupán egy karnyújtásnyira Magyarországtól!
NAV-hír: kedvezőbb a borravaló adózása januártól

NAV-hír: kedvezőbb a borravaló adózása januártól 

Januártól már nemcsak a vendégtől kapott borravaló adómentes, hanem az is, amelyet a vendéglátó egység üzemeltetője ad.
Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat

Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat 

A Magyar Borszakírók Körének toplistája minden évben 12 fehér- és 12 vörösbort tartalmaz, az MBK tagjai ezeknek a tételeknek a vakkóstolója során ítélik oda a Magyar Bor Nagydíjat fehérben és vörösben.
Újabb hely zárt be Budapesten

Újabb hely zárt be Budapesten 

Végleg bezár a kultikus étterem.
Meghalt a magyar gasztronómia ismert alakja, a legendás étkezde lelke

Meghalt a magyar gasztronómia ismert alakja, a legendás étkezde lelke 

A Klauzál tér szívében található Kádár Étkezde nemcsak egy étterem volt, hanem egy intézmény, amelynek lelke Orbán Sándor volt. 

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.