A voksok alapján Óbuda-Békásmegyer legjobb vendéglátóhelye idén a Pizza Paradicsom vendéglő lett. Bús Balázs polgármester adta át az ezt igazoló emléktáblát a vendéglő tulajdonosának, Szalai Balázsnak, aki az átvétel után elmondta, büszkén fogja kitenni az étterem falára. Köszönetet mondott a vendéglő dolgozóinak és vendégeinek egyaránt. A szavazatukat beküldők közül kisorsolt szerencsés nyertes ezúttal Simonné Fehér Judit kerületi lakos lett. A fődíjat, egy kétszemélyes vacsorameghívást édesanyja, Fehér Istvánné vette át a polgármester dolgozószobájában. 2008-ban a Rézpatkó vendéglő nyerte el a kitüntető címet.
Pizzázó lett az év vendéglője Óbudán
Idén is kerület lakosainak szavazatai döntöttek arról, hogy melyik vendéglátóipari egység kapja az önkormányzat elismerését, az „Óbuda legjobb vendéglátóhelye 2009” címet viselő emléktáblát.

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert
A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester
A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.

Új trendek a gin piacon
A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás
Tippek a séftől.

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon
Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.

Furmintok csatája Franciaországban
A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.

Bajban a hazai sörfőzdék
A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Fesztiválozik a MOHU új automatája
A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja
Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.