Mikulás előtt egy nappal, december 5-én nyílt meg a SALT étterem péksége a II. kerületben – egyelőre pop-up jelleggel - írja a We Love Budapest.
A Michelin-csillagos étterem nem először ad lehetőséget arra, hogy ne csak a hófehér abroszuk mellett kóstoljuk meg a termékeit – Tóth Szilárd remek kenyerei, a különböző füstölthús-készítmények és a mennyei házi vaj a karantén alatt is elérhetők voltak, innen jött az ötlet, hogy – mivel igény van rá – legyen saját péksége a SALT-nak.
A klasszikus kovászos kenyerek mellett találunk náluk rozskenyeret, teljes kiőrlésű kenyereket, zabos kenyeret, a péksütemények között pedig lesz tepertős pogácsa, kakaós csiga, croissant és kardamomos bullar is. A pékáru mellett folyamatosan töltik a polcra a Boldizsár Máté által válogatott borokat és a kenyerekhez, péksütikhez illő finomságokat, kiegészítőket is.
Tovább a részletekért, nyitvatartásért >>
Forrás: We Love Budapest