Az új lánc éttermeit az egyedi design és összetevők fogják jellemezni. Az egyedüli dolog amire nem kell odafigyelni az a személyzet. Nem lesznek ugyanis élő szakácsok az étteremben, hanem robotok fogják átvenni az azok feladatait.
Ez lenne az első olyan gyorséttermi lánc, ahol a konyhai feladatokat csakis robotok végeznék el.A cég szerint a robotok precízebben is végzik a dolgukat, mint az alkalmazottak. A cég már meg is terveztette a robotot, amely óránként 350 hamburgert lenne képes elkészíteni. Felszeleteli a paradicsomot megfelelő vastagságúra, és frissen kerülnek a burgerre az összetevők.
A konyha azonban nem csak hatékonyabban, hanem egészségügyi szempontból is higiénikusabban tudna működni. Mindössze 2,2 m2- re van szükség a géphez. Így nagyobb hely marad a vendégrész kialakításához.
A demo modell 50,000 dollárba kerül és február körül kerül a piacra. (Hír.Ma)