Spanyol gourmet étterem nyílik a Fashion Streeten

A BrandTrend információi szerint az első negyedévében nyit a Picanter terrace & delicatbistro mely egyben delikátesz üzlet, bisztró és gourmet étterem, különleges mediterrán, katalán és tradicionális magyar ételeket kínál széles borkínálattal.

Az étterem egy további 100 m2-es fedett terasszal is rendelkezik, ahol a vendégek akár télen is elfogyaszthatják ebédjüket illetve vacsorájukat.

Szabó Viktória a Cushman & Wakefield Partnere és kiskereskedelmi üzletágvezetője elmondta a BrandTrend-nek: "Örülünk, hogy egy ilyen különleges gasztronómiai élményt kínáló exkluzív és minőségi mediterrán - magyar bisztróval bővül a Fashion Street kínálata. A Magyar piacon nagy kereslet mutatkozott egy ilyen spanyol gourmet étterem iránt és biztosak vagyunk benne, hogy a Fashion Street, mint Budapest egyik legelőkelőbb bevásárló utcája megfelelő lokáció az étterem részére."

Munkácsy Beáta a Picanter terrace & delicatbistro ügyvezetője hozzáfűzte: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy második egységünket az egyedülálló és forgalmas Fashion Street-en nyithatjuk, Budapest központjában. A minőségi bérlők és a kiváló látogatottság biztosít bennünket a felől, hogy új üzleti koncepciónk sikeres lesz."

A mára már teljes egészében elkészült Fashion Street több mint 8 000 négyzetméternyi kiskereskedelmi területet és éttermeket kínál a Deák Ferenc utcában - írja a BrandTrend. A Fashion Street-en a Vapiano, a Planet Sushi, a Friday's és a Coffeeheaven vendéglátóegységek képviseltetik magukat.(forrás: BrandTrend)


Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben

Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben 

Megkezdte első szezonját az Ypsilon Yacht Club Alsóörsön.
Bezár a Michelin Guide által ajánlott budapesti étterem

Bezár a Michelin Guide által ajánlott budapesti étterem 

A közkedvelt Kertész utcai étterem öt év után búcsúzik.
 Rangos ceremónián mutatták be a Michelin Guide Dubai új kiadását

Rangos ceremónián mutatták be a Michelin Guide Dubai új kiadását 

A MICHELIN 2024. július 4-én este egy rangos ceremónián mutatta be az idei MICHELIN Guide Dubai harmadik kiadását a nemrég megnyílt One&Only One Za'abeel hotelben.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Ez a McDonald's burger lekerül az étlapról – íme, miért

Ez a McDonald's burger lekerül az étlapról – íme, miért 

Rossz hír azok számára, akik több vegetáriánus lehetőséget keresnének a McDonald's-ban.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti

Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti 

Július 2-től, keddtől indul az összesen 13 milliárd forint értékű turisztikai támogatási konstrukció második üteme vidéki cukrászdák részére.
 Kaliforniai életérzés Budapesten

Kaliforniai életérzés Budapesten 

Magyarországon szinte egyedülálló módon Kalifornia által inspirált ételekkel várja vendégeit az étterem.
Nincs itthon ehhez hasonló!

Nincs itthon ehhez hasonló! 

Bemutatjuk Maul Zsolt többszörös díjnyertes villányi borászt - alapításának negyedszázados évfordulóját tavaly ünneplő pincészetén keresztül.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is. 

Interjú

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is. 
Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát”

Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát” 

Legújabb fejlesztéseikről és a hotel bővítéséről Gottwald Szilárddal beszélgettünk.