Kiszámolták, ha kocsival szeretne ellátogatni bárki azokra a helyekre, amelyek gasztronómiai képviselői most egy helyen lesznek, akkor 1300 km-t kellene autózni, de most április 5-én csak Szigetmonostorig kell eljönni, hogy ennek a 9 vidéki vendéglátónak az ízeibe belekóstolhasson.
Fotó: SVÉT/Facebook
Mint írják,
a rendezvényen karnyújtásnyira lesznek a séfek a kóstolgatóktól, ők maguk tálalják a vendégek előtt az ételeket, így könnyen szóba elegyedhet bárki kedvenc étterme konyhafőnökeivel.
Az idei gasztro randevún a Macok (Macsinka János), a Nomád Trakta (Balogh Bari és Tóth Dávid), A Séf és a Kertész (Horváth Gábor) a hagyományosan visszatérő vendég éttermek. Újra megkóstolhatják a vendégek a Kistücsök Food & Room (Jahni László) ételeit.
Két új SVÉT tagot is debütál: a Natura Hill (Szilvási Mihály) és az Iszkor Mályinka (Pohner Ádám) csapata.
Természetesen a házigazda Rosinante (Ódor Gergő) csapat is nagyon készül erre a napra. Ott lesz Szabi a Pék is. A desszert fronton nagy közönség kedvenc Harrer Cukrászda és Csokoládéműhely (Karl Harrer és Harrer Bea) sütijei, bonbonjai is megkóstolhatók majd április 5-én.
A rendezvényre a belépés ingyenes, viszont mindenképp regisztrációhoz kötött.