Szélesebb szolgáltatás - fogyasztói nyomásra

Hét éve működik Budapesten a padthai wokbar és jelenleg hét étteremmel vannak jelen a fővárosban, most pedig fogyasztói nyomásra tovább szélesítik szolgáltatásukat. A Wolttal együttműködve elindult a padthai házhozszállítás. 

Minőség-ellenőrzés a legmagasabb fokon

Az első körben csak tesztüzemmel működő szolgáltatás már augusztus vége óta elérhető, azonban az első két hetet arra szánták, hogy a vásárlói vélemények alapján alakítsanak a rendszer működésén. Kanóczky elmondta, hogy az első időszakban fokozottan figyelik a felhasználók visszajelzéseit, és készenlétben állnak, hogy azonnal javítani tudják a szolgáltatást, ha szükséges. Ennek keretében az első 150 tesztelőnek kérdőívet is küldtek, hogy még világosabb képet kapjanak arról, hogy mi az, amit érdemes lenne még csiszolni. Jelenleg Budán érhető el a padthai házhozszállítás, azon belül pedig a Wolt kiszállítás teljes körzetében rendelhetnek a vásárlók. A házhozszállításra szánt ételek az éttermi konyhától szeparáltan készülnek: Budán külön erre a célra létesült az eddigi mellé egy új konyha részleg a Mammut padthai éttermében, ahonnan csak a házhozszállítást szolgálják ki. A tervek szerint szeptember végéig Pestre is kibővítik a szolgáltatást, ahol ugyanígy külön konyhai részleggel tervezik megoldani a házhozszállítás kiszolgálását.

A házhozszállítás mellett nem áll meg a padthai éttermek terjeszkedése sem. Hosszas előkészületeket követően hamarosan megnyílik az első vidéki helyszín Győrben, illetve a Corvin Sétányon is hamarosan új padthai wokbar várja a látogatókat.

Megszokott összetevők megszokott minőségben

A házhozszállítás során választható ételek csak kis mértékben térnek el az üzletben kapható fogásoktól: qpalacsinta és leves tekintetében a minőséget nem tudnák garantálni, így azok nem kerültek fel az online étlapra. 

 


Újult elemekkel gazdagítva rendezik idén a derecskei disznótort

Újult elemekkel gazdagítva rendezik idén a derecskei disznótort 

Főleg az „új elemek” hangzik izgalmasnak ebben a hírben.
Beszáll a Coca-Cola a személyzet nélküli boltnyitásos üzletágba

Beszáll a Coca-Cola a személyzet nélküli boltnyitásos üzletágba 

Mintegy 250 millió forintot fordítanak erre Magyarországon. A bolt működésében az MI kiemelt szerephez jut.
Ha február, akkor Kávébár Bazár

Ha február, akkor Kávébár Bazár 

A jubileumi, tizenötödik KávéBár Bazár rendezvénynek a Millenáris B épülete, a nagycsarnok ad otthont.
Üdítőket hív vissza a multicég Európában

Üdítőket hív vissza a multicég Európában 

Európa néhány országában visszahívott bizonyos üdítőitalokat a Coca-Cola, mert „magasabb szintű” klórátot tartalmaznak.
A Lidl csökkenti a tojás árát

A Lidl csökkenti a tojás árát 

A lépés nem meglepő.
Gasztrorendezvény Szlovákiában

Gasztrorendezvény Szlovákiában 

Új ételek, élő főzés és technológiák a HoReCa szegmens számára – ételek és italok széles választéka Szlovákiából és külföldről, technológiák és konyhai berendezések.
Van az az étel, ami még a koreai influenszeren is kifog

Van az az étel, ami még a koreai influenszeren is kifog 

A dél-koreai mokpang influenszer, aki napjainkban Budapesten hódít hatalmas étvágyával, úgy tűnik, legyőzőre talált néhány kolbász és hurka képében.
Magyar siker a Bocuse d'Or-on

Magyar siker a Bocuse d'Or-on 

Ismét bizonyított a magyar csapat a gasztronómiai világbajnokságon.
 Nagy Szabolcs: Egy szalontüdő és egy töltött káposzta is lehet izgalmas

Nagy Szabolcs: Egy szalontüdő és egy töltött káposzta is lehet izgalmas 

A tradíciók tisztelete és a kreativitás ötvözése áll Nagy Szabolcs séf konyhájának középpontjában.
Halleluja! – ilyen a szentév fagylaltja

Halleluja! – ilyen a szentév fagylaltja 

A 2025-ös szentév fagylaltjának alapját a gianduja, a mogyoró és a csokoládé adja.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.