A szigetország legismertebb és legnagyobb lapja közel 400 ezres példányszámú, gyakorlatilag minden háztartásban, valamint az üzleti szférában is jelen van. A Straits Times vasárnapi kiadásában, a Sunday Times-ban jelent meg a szerző kétoldalas élménybeszámolója, amelyben Magyarország gasztronómiáját veszi górcső alá. Wong úr beismeri: hazánkban új gasztronómiai világ nyílt meg a számára. Úgy véli, Magyarország a legjobb úton halad afelé, hogy újra Kelet-Európa kulturális központja legyen, ahol a hagyományos magyar konyha fogásai mellett fellelhetők a legújabb gasztronómiai trendeket követő fogások is. Írásában részletesen kitér a felkeresett éttermekben fogyasztott ételekre, a konyha jellegére és tájékoztató jellegű árakat is megad a leendő vendégeknek. Az újságírót októberben látta vendégül nemzetközi bor- és gasztrotúráján a Magyar Turizmus Zrt.
Szingapúrba is eljutott a magyar gasztronómia híre
Wong Ah Yoke, a Straits Times újságírója rettegett éttermi kritikus hírében áll Szingapúrban.

Hétvégén Somlói Borgála
Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak
Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben
Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség
Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től
A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk
Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja
Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.

Legjobbak közt a magyar speciality kávé
A döntőbe a világ több százezer kávéja közül, kategóriánkként a legjobb tízet választják ki.

Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben
A Zadole parkban zajló kétnapos rendezvényen a látogatók Katowice testvérvárosainak kulináris és kulturális kínálatával ismerkedhettek meg.

Fagylaltozók, strandbüfék a nyári ellenőrzések célkeresztjében
Országos ellenőrzés lesz a főszezonban bizonyos vendéglátóhelyeken.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.