„2013-ban, egy zord, esős novemberi pénteken bontotta először szárnyait a mi Fiókánk. Teltek az évek, a betévedőkből törzsvendégek, az első randikból esküvők lettek, sok kalandot és kihívást éltünk meg együtt szeretett vendégeinkkel.
A lelkesedés azóta is töretlenül visz minket előre, jó időben, rossz időben is csodás ételek, barátságos, otthonos terek várják a betérőket. A következő tíz évre is ígérhetjük: a budai vendéglátás szívügyünk marad és mindent elkövetünk a folyamatos fejlődésért”, mondja Gáti Gergely, a hely egyik társtulajdonosa. "Az élmények mellett az ételek megosztása került a középpontba az utóbbi időben, Andráskó Máté chef több mint egy éve építi a kistányéros (small plates- big taste) kreatív konyháját, ahol izgalmas, változatos ízeket tesz „kis tányérokra”, így kettesben, vagy akár többen is lehet egyszerre sok fogást kóstolni."
A kiforrott koncepcióval most igazán kerek lesz a tíz éves évforduló: a születésnap alkalmából egy sereg remek programmal és bulival készülnek. Egész novemberben kóstolók, kulturális események, meglepetés falatok és koktélok várják a betérőket.
Forrás: Turizmus Online