TableFree Éttermi Napok novemberben

TableFree Éttermi Napok novemberben

A TableFree egy nagyszerű lehetőséget ajánl az ínyenceknek: 3 fogásos étkezés fix 3.000,- Ft-os vagy 5.000,- Ft-os áron Budapest legjobb éttermei közül néhányban. Az eseményt 2013. november 22-29. között rendezik meg. Ez egy kitűnő lehetőség új helyek kipróbálására és arra, hogy az étterembe járó közönség szélesítse kulináris látószögét a városban.

A TableFree Éttermi Napokat már 5. éve rendezik meg, egyre növekvő népszerűséggel, minden év tavaszán és őszén. Sok étterem vesz részt a TableFree Éttermi Napokon lehetőséget adva, hogy a vendégek benyomást szerezzenek az ő kreatív és minőségi menüajánlataikból. Néhányan az általuk kínált ételeket adják alacsonyabb áron, mint általában, míg mások speciális ételeket készítenek erre az alkalomra.

Ez egy minden ízlést kielégítő rendezvény, mert szinte a világ egész gasztronómiai palettája képviselteti magát. A partner-éttermek listája változatos: ÉS Bisztró, Nobu, Chagall, Pesti Disznó, Kehli, Peppers!, Paris-Budapest, Magyar Ízek - Magyar Háza, Chez Daniel, Fuji, és még sokan mások!

Amennyiben élvezni szeretnék a menüket, az asztalfoglalás feltétlenül ajánlott, ami nagyon egyszerűen és gyorsan megtehető. A http://www.tablefree.hu/12?p oldalon lehet online foglalni, egy teljesen automatikus és valós idejű foglalási rendszerrel. Csak ki kell választania a dátumot, az időt, a résztvevők számát és az éttermet, és azonnal kapni fog egy visszaigazoló e-mailt!


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.