TableFree Éttermi Napok novemberben

TableFree Éttermi Napok novemberben

A TableFree egy nagyszerű lehetőséget ajánl az ínyenceknek: 3 fogásos étkezés fix 3.000,- Ft-os vagy 5.000,- Ft-os áron Budapest legjobb éttermei közül néhányban. Az eseményt 2013. november 22-29. között rendezik meg. Ez egy kitűnő lehetőség új helyek kipróbálására és arra, hogy az étterembe járó közönség szélesítse kulináris látószögét a városban.

A TableFree Éttermi Napokat már 5. éve rendezik meg, egyre növekvő népszerűséggel, minden év tavaszán és őszén. Sok étterem vesz részt a TableFree Éttermi Napokon lehetőséget adva, hogy a vendégek benyomást szerezzenek az ő kreatív és minőségi menüajánlataikból. Néhányan az általuk kínált ételeket adják alacsonyabb áron, mint általában, míg mások speciális ételeket készítenek erre az alkalomra.

Ez egy minden ízlést kielégítő rendezvény, mert szinte a világ egész gasztronómiai palettája képviselteti magát. A partner-éttermek listája változatos: ÉS Bisztró, Nobu, Chagall, Pesti Disznó, Kehli, Peppers!, Paris-Budapest, Magyar Ízek - Magyar Háza, Chez Daniel, Fuji, és még sokan mások!

Amennyiben élvezni szeretnék a menüket, az asztalfoglalás feltétlenül ajánlott, ami nagyon egyszerűen és gyorsan megtehető. A http://www.tablefree.hu/12?p oldalon lehet online foglalni, egy teljesen automatikus és valós idejű foglalási rendszerrel. Csak ki kell választania a dátumot, az időt, a résztvevők számát és az éttermet, és azonnal kapni fog egy visszaigazoló e-mailt!


 Magyarországra érkezik Dél-Korea vezető élelmiszeripari vállalata

Magyarországra érkezik Dél-Korea vezető élelmiszeripari vállalata 

Dél-Korea vezető élelmiszeripari vállalata, a CJ Foods, zöldmezős fejlesztés keretében készételgyártó üzemet és logisztikai központot épít Dunavarsányban.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.