A szakember 23 éve dolgozik a szálloda- és vendéglátóiparban. Munkahelye volt a
Duna-Intercontinental, az Atrium Hyatt Budapest, a nevéhez fűződik a Waldorf-
Catering megalapítása is. A szálloda értékesítési igazgatója Kárpáti Zoltán. Az „Év
szállodása” címet elnyert szakember nyolc éve a szállodaiparban dolgozik vezetőként.
Az Aquaticum Debrecen Hotelben, majd a Hotel Lyciumban dolgozott értékesítési
igazgatóként, Tokaj-hegyalján az Andrássy Kúria szállodaigazgatója volt. Az
Abacus Hotelben értékesítési vezetőként 2008 óta áll helyt. Az F&B részleget Tietze
Péter vezeti. A szakember 21 éve dolgozik a szállodaiparban, négy éve F&B szektorvezető.
A ház éttermének séfje, Segál Viktor a mai magyar csúcsgasztronómia egyik
legismertebb alakja, a fúziós konyha itthoni nagykövete. A ház kommunikációs
vezetője Beer Júlia, aki nyolc éve végez integrált-kommunikációs tanácsadást.
Tapasztalt csapat az Abacusban
A júniusban megnyitott herceghalmi Abacus Business & Wellness Hotel igazgatója, a hotelt üzemeltető Kft. ügyvezető igazgatója és 25%-ban tulajdonosa Selmeczi Vilmos.

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál
Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka
A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?
Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok
Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep
A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown
Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe
Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon
A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért
Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo
Kannabiszt találtak bennük.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.