A szakember 23 éve dolgozik a szálloda- és vendéglátóiparban. Munkahelye volt a
Duna-Intercontinental, az Atrium Hyatt Budapest, a nevéhez fűződik a Waldorf-
Catering megalapítása is. A szálloda értékesítési igazgatója Kárpáti Zoltán. Az „Év
szállodása” címet elnyert szakember nyolc éve a szállodaiparban dolgozik vezetőként.
Az Aquaticum Debrecen Hotelben, majd a Hotel Lyciumban dolgozott értékesítési
igazgatóként, Tokaj-hegyalján az Andrássy Kúria szállodaigazgatója volt. Az
Abacus Hotelben értékesítési vezetőként 2008 óta áll helyt. Az F&B részleget Tietze
Péter vezeti. A szakember 21 éve dolgozik a szállodaiparban, négy éve F&B szektorvezető.
A ház éttermének séfje, Segál Viktor a mai magyar csúcsgasztronómia egyik
legismertebb alakja, a fúziós konyha itthoni nagykövete. A ház kommunikációs
vezetője Beer Júlia, aki nyolc éve végez integrált-kommunikációs tanácsadást.
Tapasztalt csapat az Abacusban
A júniusban megnyitott herceghalmi Abacus Business & Wellness Hotel igazgatója, a hotelt üzemeltető Kft. ügyvezető igazgatója és 25%-ban tulajdonosa Selmeczi Vilmos.

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje
Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból
A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején
Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon
Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc
A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata
Új séf, új étlap, új élmények.

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme
Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.

Szigorítás az energiaitalok piacán
A jogszabály célja a fiatalok körében tapasztalható aggasztó energiaital-fogyasztási trendek visszaszorítása.

Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén
Idén május elsejével nyitja meg kapuit a Kopaszi-gáton a Flava Beach Bár és Büfé.

Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják
A 140 éves dobostorta továbbra is maga mögé utasítja a teljes desszertmezőnyt.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.