Tavaszköszöntő Gasztrohét a METRO-val

A tavasz első napsugaraival érkezik a METRO Nagykereskedelem szezonnyitó kulináris kampányhete, a METRO Gasztrohét. A hazai gasztronómiát ünneplő héten a METRO és több, mint 500 partnere 5000 Ft értékű éttermi kuponokkal csalogatják a vendéglátóhelyekre a kulináris élményekre éhes vendégeket. A tavaszi Gasztrohét március 11-17. között tart, regisztrálni és kuponokat letölteni pedig az előtte való héten, március 4-10-ig lehet!

A Gasztrohét küldetése az éttermi kultúra népszerűsítése, ünnepelve a sokszínű magyarországi gasztronómiát. A 2024. március 11-17-ig tartó Gasztrohéten 5000 Ft értékű kuponokat válthatnak be a vendégek a tematikus kampányhoz csatlakozó több, mint félezer étteremben 10.000 Ft feletti fogyasztás esetén; míg a kampányhoz csatlakozó éttermek a kuponokat levásárolhatják a kezdeményezést elindító METRO-ban. A Gasztrohéten beváltható kedvezménykuponokat 2023. március 4-10. között lehet letölteni a METRO oldaláról (kupon.metro.hu) egy villámgyors regisztrációt követően.

A vendéglátóipart több értékesítési csatornán, 13 hazai áruházon keresztül kiszolgáló nagykereskedelem 30 éve megbízható partnere a szektornak: az ágazatban dolgozó szakemberekkel együtt fejlesztve alakítja ki szolgáltatásait és árukínálatát. Az 5000 Ft-os kuponokat ezúttal is METRO-kártya nélkül igényelheti bárki, aki az első, kimozdulásra csábító mikroszezont (a nemzeti ünnephez kapcsolódó hosszúhétvégét) egy gasztronómiai élménnyel tenné teljessé. A kampányhét jó alkalom a kedvenc étterem újbóli meglátogatására, de arra is, hogy a résztvevők tágítsák gasztronómiai látókörüket, és akár egy magasabb árkategóriájú vendéglátóhelyet is kipróbáljanak.

A szabályok nagyon egyszerűek:

  • Március 4-10. között: A kupon.metro.hu oldalról lehet válogatni a részt vevő vendéglátóhelyek között, és a választott vendéglátóhely kuponját név és e-mail cím megadásával lehet igényelni.
  • Egy regisztrációval egy 5000 Ft értékű kupon igényelhető, amit e-mailen kap meg a résztvevő.
  • A kupont nem kell kinyomtatni, minden intézhető elektronikusan, az okostelefonon keresztül!
  • Március 11-17. között: 10.000 Ft feletti fogyasztásnál váltható be a kupon a választott vendéglátóhelyen. A kupont ekkor kell aktiválni az érvényességhez.
  • Érdemes asztalt foglalni a választott étterembe.

Kulináris expedícióra fel: kupon.metro.hu


Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.
Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Érkezik a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?