Sokszor lehet hallani olyan egységekről, amik bezárnak, de szerencsére étterem nyitásokról is lehet hallani. A vendéglátás megért már sok bravúros éttermet és kimagasló eredményeket, amikre büszkék lehetünk. Értékes, professzionális séfek mutatták meg, milyen is a magyar virtus.
Mindeközben felcseperedett egy generáció, akik tovább tudják öregbíteni hazánk gasztronómiai dicsőségét. Ezáltal bízhatunk abban, hogy továbbra is kiemelt turisztikai célpont lehetünk. A gasztronómia iránt érdeklődő külföldi és hazai vendégek egyre komolyabban veszik a kulináris élményeket. Értőn választanak éttermet és ételt. Mérvadó lett a séf személye is, illetve az, hogy egy étterem milyen stílust képvisel. Természetesen turisztikailag leginkább frekventált hely Budapest szívében található, ahova szívesen betérnek a vendégek. Ezért fontos az a hír, mely egy újabb étterem nyitásáról szól. Annyit lehet tudni róla, hogy a Régiposta utcában, patinás lokációban, egy igazi ékszerdoboz fog nyílni, méghozzá nem is olyan sokára.
Amit tudni vélünk róla
Az már biztos, hogy családi vállalkozásról van szó. Azt is megtudtuk, hogy egy igazi vendéglátós dinasztia nyitja meg a helyet. Ez már magában is kecsegtetően hangzik, hiszen a tudás, az igazi vendéglátás garantált. Ha valahova szívesen betérünk ebédre vagy vacsorára, egyértelműen olyan hely, ahol otthon érezhetjük magunkat. Egy ilyen hangulatú étteremet csakis tényleges szaktudással, hosszú évek tapasztalatával lehet létrehozni. A belső tér kialakítása több mint elegáns. Bár még bőven folynak az átalakítások, már most kirajzolódott egy professzionális környezet. Az élményhez látványkonyha fogja biztosítani a hangulatot, igazi trendi, menő étterem várja a vendégeket.
Örömfőzés és magyar ízek
Ha a külföldi vendégekre gondolunk, egyértelmű, hogy a hazai konyha az egyik legkeresettebb. A hazai közönség is előszeretettel kóstolja meg az otthon ízeit. Abban biztosak lehetünk, hogy ebben a titokzatos étteremben elmerülhetünk majd a hazai konyha legjavában. Luxus, elegancia ötvözése az előzékeny vendéglátással, és a szeretett magyar ízekkel. Valószínűleg ez már magában nyerő kombináció. Annyit el lehet árulni, hogy maga a tulajdonos fogja meg a fakanalat. Az étterem „természetesen” rendelkezni fog egy séfasztallal, és ahogyan a trendek megkívánják, egy fantasztikus bár is várni fogja a vendégeket. A desszertek frontján is komoly meglepetésekkel fog szolgálni a hely. Michelin csillagos helyeken nevelkedett cukrász fogja elkészíteni a jobbnál jobb finomságokat, sőt még ez is családban marad.
Forrás: Bcoolmagazin.hu