étteremnyitás cikkek
Nyitva az Alelí - ez most a pesti belváros egyik legjobb olasz étterme
Az Alelí egy mediterrán vidékeken őshonos dísznövény - ezt a nevet adta a spanyol éttermének három Michelin-csillagot szerzett sztárséf, Dani García, aki Budapesten nyitotta meg brandjének legújabb egységét.
Budapesten nyit éttermeket a három Michelin-csillagot szerzett spanyol séf
A közeljövőben két budapesti étteremmel növeli tovább nemzetközi portfólióját.
Ajánlhatunk desszertnek egy Dior-rózsát?
A parfümjeiről is ismert divatház sikeres kávézó- és étteremláncot is működtet a világ különböző pontjain.
Már Balatonfüreden is vár a Velencei-tó kedvenc bisztrója
Balatonfüreden nyitja meg második delijét a Velencén már lassan három éve üzemelő Groenk Deli - a nemrég bezárt Mór 24 helyére érkezik a második egység.
Bíró Dániel vezetésével megnyílt a ZAZIE Bistro & Bar
A MOL Campus földszintjén nyílt meg Dél-Buda legújabb bisztrója, ami lezserül kifinomult, szemtelenül tudatos és garantáltan feldobja majd a környék lakóit, valamint a környéken dolgozó több mint 10.000 irodista életét.
Titokzatos étteremnyitás
A gasztronómia kétségtelenül érdekes terület. Az viszont egyértelmű, hogy az elmúlt évek komoly átrendeződéseket eredményeztek. A nehézségek ellenére a szektor továbbra is jól teljesít.
Étteremnyitás Szigligeten: dedikált séfre ma nincs szükség
FRISSÍTVE A budai Gléda egyszerre házias és közben izgalmasan progresszív ízei mostantól a balatoni északi part egyik legszebb helyén, a szigligeti Vár tövében is elérhetők. A nyitás körülményeiről a ház budai-szigligeti gazdájával, Deli János tulajdonossal beszélgetünk.
Titkosan jó tunéziai etetőhely nyitása Budapesten
Megnyílt az első tunéziai étterem a böjti hónap, a Ramadán zárónapjára, a pesti Népszínház utcában. Tulajdonosaitól a Sidi Bou Said nevet kapta.
Míg a java zárást fontolgat, addig Szarvason most nyílt egy luxusétterem
Új étlappal, főként helyi alapanyagokból készült ételkülönlegességekkel, komplex bisztrókínálattal és csúcspörkölők topkávéival várja vendégeit a szarvasi Újváros Bisztró.
Nyitva a Bobajka
A tarcali Andrássy Kúria & Spa megújulásának során étterme is új köntösbe bújt. Nevét az egyik legismertebb magyar desszert egy helyi verziójáról kapó Bobajka étterem alapkoncepcióját a helyi és magyar hagyományőrzés képezi.
Kinyitott a Kismező a Nagymezőn
Divatos small plate-koncepcióval nyílt meg az új gasztrohely a turisták által is szívesen látogatott Nagymező utca elején, a Pesti Disznó helyén.
Rácz Jenővel nyitva a Ráday utcai Costes
Két év kényszerszünet után az ismert sztárséffel, Rácz Jenővel együttműködésben nyitotta meg kapuit Budapest első Michelin csillagos étterme, a Ráday utcai Costes.
BOTANIQ Turai Kastély: fine dining étteremnyitás
Magyarország egyetlen két Michelin-csillagos éttermének korábbi séfjét, Mészáros Ádámot nevezték ki a Clarisse fine dining étterem konyhájának vezetőjévé.
Hamarosan nyílik az étterme Szigligeten: Palágyi Eszter
Bár kora tavasszal a Balaton északi partjára költözött Magyarország női sztárséfje, Palágyi Eszter, és ugyan már benne járunk jócskán a nyárban, de saját bevallása szerint idén még egyszer sem nem fürdött a tóban. Egész más hajtja: a szakmájában való tökéletes megfelelés.
Gasztroélményre érzékeny turisták figyelem!
Szombattól várja vendégeit a Pesti István séf nevével fémjelzett tatai Platán Gourmet étterem.
Legördült a függöny Rácz Jenő éttermében
Ez, a sztárséf értelmézésben, a nyitással egyenlő. Harmadszori nekifutásra május 8-án sikerült végre megnyitnia a pesti Belváros egyik legújabb, legizgalmasabb gasztrohelyét, a Rumour by Rácz Jenőt.
Székfoglaló
Megnyílt a SZÉK Restaurant & Bar (a korábbi Klassz helyén, az Oktogonnál, az Andrássy úton), ahol az erdélyi és székely konyha legjobbjait kínálják mostantól vendégeiknek. A nyitás alkalmával kóstoltuk kínálatukat.