A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megbírságolta az étel házhozszállítással foglalkozó Larabay Foodot (korábbi elnevezéssel: Gastroyal Food), mert 2009. június 15. és 2009. október 26. között heti étlapjain és internetes honlapján megtévesztő módon tette közzé árkedvezményeit.A Larabay akciós termékei mellett eredeti árként magasabb árat tüntetett fel, melyet korábban nem alkalmazott vagy alkalmazott, ám rövid ideig. A Súlystop, a Kalóriafaló, a Méregtelenítő vagy éppen a Zsírégető fogyasztó étrendet már a bevezetéskor akciósként kínálta, miközben feltüntetett magasabb árat korábban egyáltalán nem is alkalmazta. A GVH a bírság kiszabásakor súlyosbító tényezőként értékelte, hogy a kampány több hónapos volt, és nagy számú fogyasztót ért el. (Forrás: Kreatív Online)
Tízmilliós bírság egy ételszállító cégnek
A GVH megbírságolta a korábban Gastroyal néven ismert Larabay Food-ot, mert a cég heti étlapjain megtévesztő módon tette közzé kedvezményeit.

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori
Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Tojásválság az USA-ban
Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumának adatai alapján a tojás ára soha nem látott magasságokba emelkedett az elmúlt hónapokban.

Idén is megtartják a Budafoki Pincejárat borral, pezsgővel bélelt programjait
Idén bemutatják Budapest Bornegyedének gazdag hagyományait, művészeti értékeit és a pezsgő- és borkultúra új irányvonalait.

Leáldozóban a fine dining népszerűsége, feljövőben a cukrászdák rangja
Sok minden kiderült az egyik vendéglátással, rendezvényszervezéssel és hotelüzemeltetéssel foglalkozó cég megbízására 2024 őszén elkészült kutatásból.

Kávé, költészet, képzőművészet
Rendhagyó italbemutató a pesti Dorottya utcai Edison & Jupiter speciality kávézóban.

Százféle fánk a Fánkfesztiválon
Karneváli programokkal várják idén is a résztvevőket.

Közel száz borászat a Furmint Február Nagy Kóstolón
Több mint nyolcvan pincészet kétszáznál is több, furmintból készült borával találkozhat a közönség a 15. Furmint Február Nagy Kóstolón csütörtökön Budapesten, a Hagyományok Házában.

Bepillantás egy kétszáz éves olasz malom trénerképzésébe
Egy 193 éves olasz malom, hagyományok, innováció és egy jó adag magyar szenvedély.

Amerikai importőrök: alaposan betáraztak proseccóból a védővámok réme miatt
Az a biztos, ami már a tárolókban van.

Valentin-nap a város felett
Valentin-napi élmények a Matild Palotában.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.