Töretlen Levendula lendület

Az előző évekhez hasonlóan idén is 10 új üzletet nyit a Levendula fagylaltozó franchise hálózat.

A tavalyi év fontos mérföldkő volt a hálózat életében, hiszen vidéken 6 új Levendula Fagylaltozó nyitott: Debrecenben, Hajdúszoboszlón, Nyíregyházán, Kaposváron, Szekszárdon, de emellett bővült a hálózat Budapesten is. Megnyitotta első egységét egy bevásárlóközpontban, a Pólus Centerben, és ott is kedvező fogadtatásra talált. Külföldi terjeszkedésük előkészítéseként pedig mobil egységekkel tesztelték az osztrák piacot, ezzel készítve elő az idei üzletnyitásokat a térségben.

2017-ben a már meglévő üzleteken túl újabb vidéki fagylaltozókkal bővül a hálózat. Első körben március-április folyamán Pécsett, Miskolcon, valamint Keszthelyen nyílnak a hálózat új egységei.

A levendula fagylaltok sikere a különleges ízekben, a magas minőségű alapanyagokban, és a valódi kézműves gyártásban rejlik. A fagylalt választék kialakítása során nagy figyelmet fordítanak a különleges étrendet követőkre is, így minden üzletben megtalálhatók a cukormentes, vegán, glutén-, tojás- és tejmentes (laktózmentes) fagylaltok, édességek is.

A 2017-es új ízek hamarosan megjelennek a mintaüzletekben, a vásárlók visszajelzése után pedig hamarosan országszerte is. A tavalyi évben bemutatott orgonával készült fagylaltok, valamint a Kürtőskalács is nagyon népszerű volt a fagylaltot kedvelők körében.

Brunner Zsolt a Levendula társtulajdonosa elmondta: „A hálózathoz országszerte további franchise partnerek jelentkezését várjuk, kiemelten Kecskeméten, Székesfehérváron, valamint a Balaton déli partján. Az egész országot le kívánjuk fedni ebben az évben”.


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.