A tavalyi év fontos mérföldkő volt a hálózat életében, hiszen vidéken 6 új Levendula Fagylaltozó nyitott: Debrecenben, Hajdúszoboszlón, Nyíregyházán, Kaposváron, Szekszárdon, de emellett bővült a hálózat Budapesten is. Megnyitotta első egységét egy bevásárlóközpontban, a Pólus Centerben, és ott is kedvező fogadtatásra talált. Külföldi terjeszkedésük előkészítéseként pedig mobil egységekkel tesztelték az osztrák piacot, ezzel készítve elő az idei üzletnyitásokat a térségben.
2017-ben a már meglévő üzleteken túl újabb vidéki fagylaltozókkal bővül a hálózat. Első körben március-április folyamán Pécsett, Miskolcon, valamint Keszthelyen nyílnak a hálózat új egységei.
A levendula fagylaltok sikere a különleges ízekben, a magas minőségű alapanyagokban, és a valódi kézműves gyártásban rejlik. A fagylalt választék kialakítása során nagy figyelmet fordítanak a különleges étrendet követőkre is, így minden üzletben megtalálhatók a cukormentes, vegán, glutén-, tojás- és tejmentes (laktózmentes) fagylaltok, édességek is.
A 2017-es új ízek hamarosan megjelennek a mintaüzletekben, a vásárlók visszajelzése után pedig hamarosan országszerte is. A tavalyi évben bemutatott orgonával készült fagylaltok, valamint a Kürtőskalács is nagyon népszerű volt a fagylaltot kedvelők körében.
Brunner Zsolt a Levendula társtulajdonosa elmondta: „A hálózathoz országszerte további franchise partnerek jelentkezését várjuk, kiemelten Kecskeméten, Székesfehérváron, valamint a Balaton déli partján. Az egész országot le kívánjuk fedni ebben az évben”.
Forrás: Élelmiszer online