Töretlen Levendula lendület

Az előző évekhez hasonlóan idén is 10 új üzletet nyit a Levendula fagylaltozó franchise hálózat.

A tavalyi év fontos mérföldkő volt a hálózat életében, hiszen vidéken 6 új Levendula Fagylaltozó nyitott: Debrecenben, Hajdúszoboszlón, Nyíregyházán, Kaposváron, Szekszárdon, de emellett bővült a hálózat Budapesten is. Megnyitotta első egységét egy bevásárlóközpontban, a Pólus Centerben, és ott is kedvező fogadtatásra talált. Külföldi terjeszkedésük előkészítéseként pedig mobil egységekkel tesztelték az osztrák piacot, ezzel készítve elő az idei üzletnyitásokat a térségben.

2017-ben a már meglévő üzleteken túl újabb vidéki fagylaltozókkal bővül a hálózat. Első körben március-április folyamán Pécsett, Miskolcon, valamint Keszthelyen nyílnak a hálózat új egységei.

A levendula fagylaltok sikere a különleges ízekben, a magas minőségű alapanyagokban, és a valódi kézműves gyártásban rejlik. A fagylalt választék kialakítása során nagy figyelmet fordítanak a különleges étrendet követőkre is, így minden üzletben megtalálhatók a cukormentes, vegán, glutén-, tojás- és tejmentes (laktózmentes) fagylaltok, édességek is.

A 2017-es új ízek hamarosan megjelennek a mintaüzletekben, a vásárlók visszajelzése után pedig hamarosan országszerte is. A tavalyi évben bemutatott orgonával készült fagylaltok, valamint a Kürtőskalács is nagyon népszerű volt a fagylaltot kedvelők körében.

Brunner Zsolt a Levendula társtulajdonosa elmondta: „A hálózathoz országszerte további franchise partnerek jelentkezését várjuk, kiemelten Kecskeméten, Székesfehérváron, valamint a Balaton déli partján. Az egész országot le kívánjuk fedni ebben az évben”.


Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek

Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek 

Hajnali 1-ig nyitva tarthatnak a pubok a brit győzelem 80. évfordulóján.
Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon

Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon 

Tízéves az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok értékeit továbbgondoló, 2015-ben az Eiffel Palace épületében megnyitott St. Andrea Restaurant.
A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.