A NetPincér.hu két éve vezette be asztalfoglalási szolgáltatását, amelynek internetes technológiáját felhasználva indult el a www.torkoscsutortok.hu oldal. A weboldalon a vendégek azonnal láthatják, hogy hol van még szabad hely február 18-án, Torkos Csütörtök napján. A térképes keresőn könnyen áttekinthető, hogy mely éttermekben kell asztalt foglalni, s mely helyekre lehet érkezési sorrendben bejutni. Az internetes asztalfoglaláshoz csupán néhány egyszerű adatot kell megadni, és a foglalás folyamata már el is indul. A nagy érdeklődésre való tekintettel a visszajelzés 48 órán belül érkezik meg emailben.
A szolgáltatás nem csak a vendégek, de a Torkos Csütörtök akcióban résztvevő 1050 étterem számára is ingyenes. A weboldal a legutolsó internetes trendeknek megfelelően készült el. Folyamatosan frissülő üzenőfal, közösségi klub és még egy étteremfeljelentő blog is várja a látogatókat. Hogy minél többen kedvet kapjanak az internetes asztalfoglaláshoz, ezért folyamatosan nyomon követhetjük a sikeres foglalások számát is.
"Tavaly közel 15 telefon után sem kaptam szabad asztalt Torkos Csütörtök napján, így idén nem csak magunkat, de minden internetezőt szeretnénk megkímélni ettől a kellemetlen élménytől. Az online foglalás egyszerű és gyors, ráadásul most nyereményjáték is kapcsolódik hozzá!" - nyilatkozta Perger Péter alapító ügyvezető, aki vasárnap vehette át az üzleti, gazdasági és társadalmi szempontból kivételes teljesítmények elismerésére díjat alapított Ernst & Young cégtől a „Jövő ígérete” különdíjat.
A NetPincér.hu nyolc európai országban működik étel házhoz szállítási portálként. A kiszállítás mellett 2010-ben minden országban fokozatosan jelenik meg az asztalfoglalási és napi menü keresési szolgáltatás. (Turizmus Online)
Torkos Csütörtök: idén már internetes asztalfoglalási rendszer is működik
Elindult a TorkosCsutortok.hu oldal, amely térképes keresővel megmutatja, hogy melyik étteremben van még szabad hely.

Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista
Június 16-án, hétfőn este rendezték a hazai gasztronómiai élet legrangosabb eseményét, a Dining Guide Év Étterme Gálát.

Hétvégén Somlói Borgála
Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak
Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben
Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség
Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től
A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk
Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja
Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.

Legjobbak közt a magyar speciality kávé
A döntőbe a világ több százezer kávéja közül, kategóriánkként a legjobb tízet választják ki.

Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben
A Zadole parkban zajló kétnapos rendezvényen a látogatók Katowice testvérvárosainak kulináris és kulturális kínálatával ismerkedhettek meg.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.