A NetPincér.hu két éve vezette be asztalfoglalási szolgáltatását, amelynek internetes technológiáját felhasználva indult el a www.torkoscsutortok.hu oldal. A weboldalon a vendégek azonnal láthatják, hogy hol van még szabad hely február 18-án, Torkos Csütörtök napján. A térképes keresőn könnyen áttekinthető, hogy mely éttermekben kell asztalt foglalni, s mely helyekre lehet érkezési sorrendben bejutni. Az internetes asztalfoglaláshoz csupán néhány egyszerű adatot kell megadni, és a foglalás folyamata már el is indul. A nagy érdeklődésre való tekintettel a visszajelzés 48 órán belül érkezik meg emailben.
A szolgáltatás nem csak a vendégek, de a Torkos Csütörtök akcióban résztvevő 1050 étterem számára is ingyenes. A weboldal a legutolsó internetes trendeknek megfelelően készült el. Folyamatosan frissülő üzenőfal, közösségi klub és még egy étteremfeljelentő blog is várja a látogatókat. Hogy minél többen kedvet kapjanak az internetes asztalfoglaláshoz, ezért folyamatosan nyomon követhetjük a sikeres foglalások számát is.
"Tavaly közel 15 telefon után sem kaptam szabad asztalt Torkos Csütörtök napján, így idén nem csak magunkat, de minden internetezőt szeretnénk megkímélni ettől a kellemetlen élménytől. Az online foglalás egyszerű és gyors, ráadásul most nyereményjáték is kapcsolódik hozzá!" - nyilatkozta Perger Péter alapító ügyvezető, aki vasárnap vehette át az üzleti, gazdasági és társadalmi szempontból kivételes teljesítmények elismerésére díjat alapított Ernst & Young cégtől a „Jövő ígérete” különdíjat.
A NetPincér.hu nyolc európai országban működik étel házhoz szállítási portálként. A kiszállítás mellett 2010-ben minden országban fokozatosan jelenik meg az asztalfoglalási és napi menü keresési szolgáltatás. (Turizmus Online)
Torkos Csütörtök: idén már internetes asztalfoglalási rendszer is működik
Elindult a TorkosCsutortok.hu oldal, amely térképes keresővel megmutatja, hogy melyik étteremben van még szabad hely.

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert
A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester
A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.

Új trendek a gin piacon
A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás
Tippek a séftől.

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon
Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.

Furmintok csatája Franciaországban
A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.

Bajban a hazai sörfőzdék
A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Fesztiválozik a MOHU új automatája
A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja
Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.