Új franchise koncepció a hazai vasútállomásokon

Mindazok, akik naponta igénybe veszik a vasúti közlekedést, éves szinten körülbelül egy hetet töltenek vonatra várakozással. Sokan az állomásokon isszák meg reggeli kávéjukat, vagy vásárolják meg napi élelmüket, innivalójukat. Ezért is nagyon fontos, hogy minden nagyobb állomás színvonalas ellátó egységekkel rendelkezzen - írja a Franchiseportál.

Az eXpresszó franchise hálózat alapítói szeme előtt az a cél lebegett, amikor megfoglamazták a koncepciójukat, hogy az utasok számára minél kellemesebbé tegyék a vonatra való várakozási időt.

Az első eXpresszó látványpékség és kávézó 2010-ben a soproni vasúti pályaudvaron került átadásra, amely azótai is vendégbarát árakon biztosítja termékeit, kellemes, barátságos környezetet biztosítva a betérők számára.

Az eXpresszó termékpalettáján megtalálhatóak a friss szendvicsek, pékáruk, sütemények, kávé, üdítő és trafikáru. Szinte minden, amire a vasúti utazás kényelmesebbé tételéhez szükség lehet.

A gyors, zökkenőmentes kiszolgálás érdekében, munkatársak előre felkészülnek az egyes vonatok előtti „rohamra”, elősütnek, és igyekeznek professzionálisan, gyorsan kiszolgálni a betérő vendéget.

Az eXpresszó pékség és kávézókat élénk színek, modern stílus és fiatalos lendület jellemzi. Arra buzdítja az utazókat, hogy térjenek be, vegyék szemre közelebbről a kínálatot, valamint töltsék el ott a várakozási idejüket. A vonzó kinézetű, gyors kiszolgálást biztosító üzletek már a megnyitásukat követő időszaktól kezdve folyamatosan növekvő érdeklődésre tartottak és tartanak a mai napig számot.

A GYSEV célja, hogy vasútvonalának nagyobb csomóponti pályaudvarain néhány éven belül eXpresszó látványpékség és kávézó várja, és tegye kellemesebbé az utasok napjait. Az egységek üzemeltetését franchise partnerek bevonásával valósítják majd meg.

Forrás: Franchiseportál


Hétvégén Somlói Borgála

Hétvégén Somlói Borgála 

Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.
Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak 

Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.
Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben 

Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.
Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség 

Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.
Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től 

A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.
Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk 

Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.
Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja 

Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.
Legjobbak közt a magyar speciality kávé

Legjobbak közt a magyar speciality kávé  

A döntőbe a világ több százezer kávéja közül, kategóriánkként a legjobb tízet választják ki.
Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben

Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben  

A Zadole parkban zajló kétnapos rendezvényen a látogatók Katowice testvérvárosainak kulináris és kulturális kínálatával ismerkedhettek meg.
Fagylaltozók, strandbüfék a nyári ellenőrzések célkeresztjében

Fagylaltozók, strandbüfék a nyári ellenőrzések célkeresztjében 

Országos ellenőrzés lesz a főszezonban bizonyos vendéglátóhelyeken.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.