Új franchise koncepció a hazai vasútállomásokon

Mindazok, akik naponta igénybe veszik a vasúti közlekedést, éves szinten körülbelül egy hetet töltenek vonatra várakozással. Sokan az állomásokon isszák meg reggeli kávéjukat, vagy vásárolják meg napi élelmüket, innivalójukat. Ezért is nagyon fontos, hogy minden nagyobb állomás színvonalas ellátó egységekkel rendelkezzen - írja a Franchiseportál.

Az eXpresszó franchise hálózat alapítói szeme előtt az a cél lebegett, amikor megfoglamazták a koncepciójukat, hogy az utasok számára minél kellemesebbé tegyék a vonatra való várakozási időt.

Az első eXpresszó látványpékség és kávézó 2010-ben a soproni vasúti pályaudvaron került átadásra, amely azótai is vendégbarát árakon biztosítja termékeit, kellemes, barátságos környezetet biztosítva a betérők számára.

Az eXpresszó termékpalettáján megtalálhatóak a friss szendvicsek, pékáruk, sütemények, kávé, üdítő és trafikáru. Szinte minden, amire a vasúti utazás kényelmesebbé tételéhez szükség lehet.

A gyors, zökkenőmentes kiszolgálás érdekében, munkatársak előre felkészülnek az egyes vonatok előtti „rohamra”, elősütnek, és igyekeznek professzionálisan, gyorsan kiszolgálni a betérő vendéget.

Az eXpresszó pékség és kávézókat élénk színek, modern stílus és fiatalos lendület jellemzi. Arra buzdítja az utazókat, hogy térjenek be, vegyék szemre közelebbről a kínálatot, valamint töltsék el ott a várakozási idejüket. A vonzó kinézetű, gyors kiszolgálást biztosító üzletek már a megnyitásukat követő időszaktól kezdve folyamatosan növekvő érdeklődésre tartottak és tartanak a mai napig számot.

A GYSEV célja, hogy vasútvonalának nagyobb csomóponti pályaudvarain néhány éven belül eXpresszó látványpékség és kávézó várja, és tegye kellemesebbé az utasok napjait. Az egységek üzemeltetését franchise partnerek bevonásával valósítják majd meg.

Forrás: Franchiseportál


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.