A hazai pizza-lánc első egysége a pesti Belvárosban, a Nádor utcában nyílt. A teljes hálózat kiépítése várhatóan 12-18 hónap alatt valósul meg. A második ütemben a budapesti helyszíneken túl vidéki franchise egységeket is nyitnak. „Egyedi kommunikációs stratégiával és ehhez kapcsolódó kampánnyal kívánunk megjelenni a piacon. Első kampányunk egy éven át aktív. Megrendelőink között álomutazásokat sorsolunk ki”, mondta a nyitást követően Huszár Gábor az étteremlánc marketing igazgatója. „Az idén mennyi pénzed jut nyaralásra? „Álomutazást egy pizza áráért?” szlogen kommunikációja sajtóhirdetésekben – online felületen jelenleg egy napilapos portálon fut, POS eszközökkel valamint az étterem saját honlapján is megjelenik. Még egy újdonságról számolt be az igazgató: „Mivel az étterem az elmúlt hónapokban a hazai művészvilág kedvelt találkozó helye lett, így létrehoztuk a Pizza Oscar díjat, amelyet szakmájában kiemelkedő teljesítményt nyújtó, ismert és elismert művészek vehetnek majd át. A díjazottak listáját háromfős kuratórium állítja össze, akik közül a vendégek szavazhatnak. A díjazottak névadói is lesznek egyben az általuk kedvelt alapanyagokból összeállított pizzának.”
Új hazai étteremlánc: itt a Pizza Oscar
Megnyitotta első éttermét a legújabb hazai étteremlánc. A hálózat mintegy 8-10 frekventált helyen lévő üzlettel- teljesen azonos arculatú, termékpalettájú és ízvilágú egységekből valósul majd meg. A helyszíni fogyasztáson túl az egységek mindegyike házhoz is szállít, Budapest teljes területén.
Természetközeli design, magyaros elemekben gazdag gasztronómia
Újranyitott a pesti Andrássy út egyik titkosan legjobb kertje.
Legyen Ön is részese a hazai gasztroélet kimagasló ünnepének!
Itt a Gundel-díjátadó ünnepség gáláns ebédjének teljes menüsora.
Kávé világnapja: néhány érdekesség a híres kávézóláncról
Az eredetileg Ausztráliából származó márka az elsők között jelent meg Magyarországon.
Lenyűgözte a magyar víz a híres víz sommeliert
A neves vízszakértő kipróbálta a FloeWater aludobozos vizét, amelyet közösségi oldalán értékelt.
Kiderült, miért nem nyit ki időben Gerendai Károly új étterme
Szeptemberben nyitott volna Gerendai Károly legújabb projektje.
Dohányzás a vendéglátóhelyek teraszain - reagált a kormány
A javaslat kibővítené a jelenleg érvényben lévő, 2009-ben elfogadott tiltást.
Mindenkiben ott lakik a költő: középiskolásokat vár a legendás kávéház
A budapesti Centrál Kávéház a XIX. században a magyar irodalmi élet központja volt. Most ezt a régi kort és az irodalom akkori nagy alakjait idézi meg legújabb programjával.
Eladták Andy Vajna egykori magyarországi üzleteinek ékkövét
A Kempinski Hotel Corvinus Budapest oldalában működő Nobu Budapestről van szó, amelyet a 2019-ben meghalt Andy Vajna özvegye, Palácsik-Ráthonyi Tímea most más tulajdonosnak adott át.
Járatlan utakon - elindult az új boros kampány
Az idei kampány keretében a három kiemelt borvidékről készült videóban mutatják be az egyes vidékek ikonikus fajtáit.
Badacsonyi borokat díjaztak a Winelovers Wine Awards-on
Kilenc borvidéki bor hamarosan a 100 Legjobb bor kiadványban is megjelenik.
Interjú
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.
Ariana Grüll: Az építészeknek túl kell lépniük a nemzetközi trendek puszta követésén
A Klasszis TopDesign 2024 verseny egyik zsűritagja, Ariana Grüll a tavalyi versennyel kapcsolatos tapasztalatairól mesélt, és arról, hogy mit vár az idei pályaművektől.