A hazai pizza-lánc első egysége a pesti Belvárosban, a Nádor utcában nyílt. A teljes hálózat kiépítése várhatóan 12-18 hónap alatt valósul meg. A második ütemben a budapesti helyszíneken túl vidéki franchise egységeket is nyitnak. „Egyedi kommunikációs stratégiával és ehhez kapcsolódó kampánnyal kívánunk megjelenni a piacon. Első kampányunk egy éven át aktív. Megrendelőink között álomutazásokat sorsolunk ki”, mondta a nyitást követően Huszár Gábor az étteremlánc marketing igazgatója. „Az idén mennyi pénzed jut nyaralásra? „Álomutazást egy pizza áráért?” szlogen kommunikációja sajtóhirdetésekben – online felületen jelenleg egy napilapos portálon fut, POS eszközökkel valamint az étterem saját honlapján is megjelenik. Még egy újdonságról számolt be az igazgató: „Mivel az étterem az elmúlt hónapokban a hazai művészvilág kedvelt találkozó helye lett, így létrehoztuk a Pizza Oscar díjat, amelyet szakmájában kiemelkedő teljesítményt nyújtó, ismert és elismert művészek vehetnek majd át. A díjazottak listáját háromfős kuratórium állítja össze, akik közül a vendégek szavazhatnak. A díjazottak névadói is lesznek egyben az általuk kedvelt alapanyagokból összeállított pizzának.”
Új hazai étteremlánc: itt a Pizza Oscar
Megnyitotta első éttermét a legújabb hazai étteremlánc. A hálózat mintegy 8-10 frekventált helyen lévő üzlettel- teljesen azonos arculatú, termékpalettájú és ízvilágú egységekből valósul majd meg. A helyszíni fogyasztáson túl az egységek mindegyike házhoz is szállít, Budapest teljes területén.

Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista
Június 16-án, hétfőn este rendezték a hazai gasztronómiai élet legrangosabb eseményét, a Dining Guide Év Étterme Gálát.

Hétvégén Somlói Borgála
Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak
Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben
Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség
Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től
A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk
Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja
Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.

Legjobbak közt a magyar speciality kávé
A döntőbe a világ több százezer kávéja közül, kategóriánkként a legjobb tízet választják ki.

Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben
A Zadole parkban zajló kétnapos rendezvényen a látogatók Katowice testvérvárosainak kulináris és kulturális kínálatával ismerkedhettek meg.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.