Az éttermek versenytársa lehet az új ételfutár cég

A volt Netpincér-vezető nemzetközi karrier után tért haza, hogy versenytárs legyen a budapesti ételkiszállítási piacon - írja a Store Insider.

A nyári pilot üzemmód után egész Budapestet szeretné meghódítani a Tadam, a cég idősávos és ingyenes házhozszállítással „jutalmazza” azokat, akik 22 óráig eldöntik, hogy mit szeretnének enni másnap.  

Szórád Gábor alapító-ügyvezető évi több tízmillió ételrendelést lebonyolító nemzetközi cég vezetése után határozta el, hogy a magyar piacon kamatoztatja tapasztalatát. „Leggyakrabban azt hallottam a barátaimtól, hogy az ételrendelős szolgáltatók esetében kiszámíthatatlan a kiszállítás ideje, nehézkes az online fizetés és sok esetben elérhetetlen az ügyfélszolgálat. Szerettük volna ezeket a problémákat orvosolni és egy megbízható, barátságos ügyfélszolgálattal és futárokkal rendelkező ételkiszállító céget alapítani.” – mondta az ügyvezető.



A rezsi- és alapanyagköltségek számos éttermet a végleges bezárásra kényszerítenek. Az emberek pénztárcájában lapuló pénz is egyre kevesebbet ér, éppen ezért sokan keresnek olyan étkezési megoldásokat, amelyek megfizethetők számukra. „Már egy évvel ezelőtt sem volt széles rétegek számára opció az, hogy minden nap 3000 Ft-os főételeket rendeljenek ebédre. Az elmúlt egy évben még nagyobb lett az igény a koncepciónkra, hiszen az éttermi étlapokon Budapesten már 4000 forint alatt nehéz főételeket találni, pláne, ha a kiszállítási és egyéb szervízdíjakat is belevesszük” – fejtette ki Szórád Gábor, utalva arra, hogy a Tadamnál már 1190 forinttól elérhetőek a főételek – ingyenes kiszállítás mellett.

A Tadam mögött álló séfcsapat olyan éttermek ételeit alkotta már meg, mint a Dobrumba, a Felix vagy a Babka. Ők álmodják meg, hogy hogyan lehet a kedvelt ételeket nagy mennyiségben a létező legjobb minőségben előállítani nagyobb, üzemi környezetben, ezáltal garantálva a megfizethető árat. Az állandó étlap fogásait egy reprezentatív kutatás alapján állították össze, hogy mindenki megtalálhassa a kedvencét. Emellett a szakemberek hónapról-hónapra biztosítanak új ízeket, amivel biztosítható a változatos étkezés.


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.