Új topétterem Budapesten

Hatalmas sajtóérdeklődés mellett hivatalosan is megnyitott a Bruno&Bruno, Herczeg Zoltán első budapesti étterme. A vendéglőnek a Hegyvidék Bevásárlóközpont ad otthont. A konyhát Kisuti Dávid, a pécsi Enoteca Corso volt séfje irányítja. 

„A Bruno&Bruno megnyitása mérföldkő nemcsak a bevásárlóközpont életében, hanem Budapest minőségi étterem-palettáján is egy új izgalmas, színfolt. Örülünk, hogy Herczeg Zoltán személyében megtaláltuk azt a tapasztalt, elkötelezett „gasztro-menedzsert”, aki belevágott ebbe a projektbe. A Bruno&Bruno minden bizonnyal pótolni fogja azt az űrt, amelyik jelenleg Buda minőségi kulináris életében van. Örvendetes, hogy a Bruno&Bruno magyaros ételválasztékot kínál, és kiemelten fontosnak tartja, hogy a családokat szólítsa meg. Magas minőség, különlegesség – ez jellemzi a Hegyvidék Bevásárlóközpontot, amelyhez hasonló kiemelkedő beruházás az utóbbi években nem volt a XII. kerületben. Prémium minőséget kínálunk divatból, gasztronómiából, a Bruno&Bruno is ezt képviseli.” – fogalmazott Balassa László, a Hegyvidék Bevásárlóközpont ügyvezető igazgatója.

„Nagyon sokan kérdezték tőlem, hogy miért nem jövök fel Budapestre, és miért nem nyitok végre itt is egy éttermet. Nem jöttem, mert nem találtam elképzeléseimnek megfelelő környezetett. Amikor a Hegyvidék Bevásárlóközpont vezetősége megkeresett ezzel a lehetőséggel, úgy éreztem, itt az alkalom”. – mesélte Herczeg Zoltán, hogy miért pont Hegyvidék Bevásárlóközpontot választotta új vendéglője helyszínéül. Az elismert gasztro-menedzser a megnyitón hangsúlyozta, senki ne vonjon párhuzamot a 67-es étteremmel. Ami közös a Dining Guide 2013-as évi toplistája szerint a legjobb vidéki étteremnek rangsorolt 67-ben és a Bruno&Bruno-ban, az a kiváló minőség. A konyhában a minőséget Kisuti Dávid séf garantálja. A pécsi Enoteca Corso séfje fiatal kora ellenére Franciaországban, Olaszországban, és Japánban tanult, onnan hozta haza tudását. Azon kevés magyar szakácsok közé tartozik, aki eljutott háromcsillagos helyekre, tanult, bizonyított. „Pétert nem volt könnyű elhozni, már számtalan ajánlatot kapott Budapestről, de örülök, hogy a Bruno&Bruno-ban ő is meglátta a lehetőséget.” – mondta Herczeg Zoltán.

A Bruno&Bruno kínálatában feltűnnek a klasszikus 67-es fogások, de többségében újdonságok közül lehet választani. Az egyik klasszikus a pankó morzsás Herczeg Zoli-féle rántott hús, és a húsleves. A Bruno&Bruno borlapjának összetételét a Bortársaság biztosítja, szinte minden boruk megtalálható, és a többi étteremtől eltérően többségüket pohárban is felszolgálják.


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.