Új ügyvezető a Gundelben

2020. február 1-től Polyák Norbertet nevezték ki a Gundel Kft. ügyvezető igazgatójának. A szakember az elmúlt egy évben ügyvezető igazgatóhelyettesi pozíciót töltött be az étteremben. Peter Knoll, aki eddig a Hilton Budapest és a Gundel igazgatója is volt, a jövőben a Hilton Budapest szállodaigazgatói feladataira koncentrál, ahol idén jelentős fejlesztések zajlanak.

2020. február 1-től Polyák Norbert a Gundel étterem és a Bagolyvár étterem ügyvezető igazgatója. A Danubius Hotels kötelékébe tartozó Gundel csapatához a szakember 2019. március 1-től csatlakozott ügyvezető igazgató-helyettesként. Polyák Norbert hatalmas lehetőséget lát a Gundel 21.századivá formálásában, ezért költözött vissza egy éve Londonból Magyarországra. „A Gundel étterem ügyvezető igazgatói kinevezése hatalmas megtiszteltetés számomra, szakemberként és magánemberként is fantasztikus feladatot jelent. Az elmúlt egy évben sok olyan folyamatban vettem részt, amely alapköve annak, hogy a Gundel étterem, Magyarország legendás kulináris öröksége ismét az ország gasztronómiájának meghatározó szereplője legyen. Remélem, hogy angliai tapasztalataimat a továbbiakban is sikeresen állíthatom a Gundel szolgálatába. Dolgozunk a 125 éves, hungarikum márka megújításán, keressük az irányt, amivel a hagyományok megtartása mellett a Gundel 21. századivá válik.

Köszönöm Peter Knollnak, hogy segített a magyarországi szakmai beilleszkedésben, közreműködésével elkezdtem megismerni a magyar turisztikai szakmát. Nagyszerű lehetőség volt együtt dolgozni egy ilyen széles látókörű, tapasztalt szakemberrel. Ha az előttünk álló időszakra tekintek, célként magam előtt azt látom, hogy megerősítsük a Gundel presztízsét, tovább növeljük a bankett és catering területeket, amik fontos pillérei üzleti modellünknek.” Polyák Norbert pályafutása során több londoni gasztronómiai cégben töltött be ügyvezető igazgatói pozíciót: irányította a Paramount-ot, London belvárosának egykori legelegánsabb members clubját, a több tucat elegáns éttermet, bárt, klubot és rendezvényhelyszíneket üzemeltető, 1800 munkatársat foglalkoztató Revolution Bars Group-ot vagy a hasonló színvonalú Novus Leisure Ltd-t. A szakember karrierje nagyrésze Angliához kötődött, külföldön végigjárva a vendéglátóipar teljes ranglétráját. Az elmúlt egy évben a Gundel étterem ügyvezető igazgatóhelyettese volt.

Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója elmondta, hogy nagy lehetőséget lát abban, hogy Polyák Norbert nemzetközi tapasztalatával és tudásával hozzájárul a megújuló legendás étterem vezetéséhez és operatív irányításához. Megköszönte Peter Knollnak az elmúlt két év munkáját, kiemelve, hogy az elmúlt egy évben mindezt a Hilton szállodaigazgatói feladataival közösen látta el. „A Danubius Hotels emblematikus intézményei mind a Hilton Budapest, mind a Gundel étterem, mindkét terület vezetése egész embert kíván. A Hiltonban az idei évben nagyszabású fejlesztések zajlanak, amelynek megvalósításához elengedhetetlen Peter Knoll teljeskörű figyelme és szakmai tapasztalata. A Gundel étteremnél az elmúlt két évben elindult a megújulási folyamat, megkezdődött az étterem újrapozícionálása. Ennek folytatása kiemelt feladat, amely a külön ügyvezetéssel, Polyák Norbert irányításával, még nagyobb hangsúlyt fog kapni.”

Forrás: Turizmus Online


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.