Új ügyvezető a Gundelben

2020. február 1-től Polyák Norbertet nevezték ki a Gundel Kft. ügyvezető igazgatójának. A szakember az elmúlt egy évben ügyvezető igazgatóhelyettesi pozíciót töltött be az étteremben. Peter Knoll, aki eddig a Hilton Budapest és a Gundel igazgatója is volt, a jövőben a Hilton Budapest szállodaigazgatói feladataira koncentrál, ahol idén jelentős fejlesztések zajlanak.

2020. február 1-től Polyák Norbert a Gundel étterem és a Bagolyvár étterem ügyvezető igazgatója. A Danubius Hotels kötelékébe tartozó Gundel csapatához a szakember 2019. március 1-től csatlakozott ügyvezető igazgató-helyettesként. Polyák Norbert hatalmas lehetőséget lát a Gundel 21.századivá formálásában, ezért költözött vissza egy éve Londonból Magyarországra. „A Gundel étterem ügyvezető igazgatói kinevezése hatalmas megtiszteltetés számomra, szakemberként és magánemberként is fantasztikus feladatot jelent. Az elmúlt egy évben sok olyan folyamatban vettem részt, amely alapköve annak, hogy a Gundel étterem, Magyarország legendás kulináris öröksége ismét az ország gasztronómiájának meghatározó szereplője legyen. Remélem, hogy angliai tapasztalataimat a továbbiakban is sikeresen állíthatom a Gundel szolgálatába. Dolgozunk a 125 éves, hungarikum márka megújításán, keressük az irányt, amivel a hagyományok megtartása mellett a Gundel 21. századivá válik.

Köszönöm Peter Knollnak, hogy segített a magyarországi szakmai beilleszkedésben, közreműködésével elkezdtem megismerni a magyar turisztikai szakmát. Nagyszerű lehetőség volt együtt dolgozni egy ilyen széles látókörű, tapasztalt szakemberrel. Ha az előttünk álló időszakra tekintek, célként magam előtt azt látom, hogy megerősítsük a Gundel presztízsét, tovább növeljük a bankett és catering területeket, amik fontos pillérei üzleti modellünknek.” Polyák Norbert pályafutása során több londoni gasztronómiai cégben töltött be ügyvezető igazgatói pozíciót: irányította a Paramount-ot, London belvárosának egykori legelegánsabb members clubját, a több tucat elegáns éttermet, bárt, klubot és rendezvényhelyszíneket üzemeltető, 1800 munkatársat foglalkoztató Revolution Bars Group-ot vagy a hasonló színvonalú Novus Leisure Ltd-t. A szakember karrierje nagyrésze Angliához kötődött, külföldön végigjárva a vendéglátóipar teljes ranglétráját. Az elmúlt egy évben a Gundel étterem ügyvezető igazgatóhelyettese volt.

Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója elmondta, hogy nagy lehetőséget lát abban, hogy Polyák Norbert nemzetközi tapasztalatával és tudásával hozzájárul a megújuló legendás étterem vezetéséhez és operatív irányításához. Megköszönte Peter Knollnak az elmúlt két év munkáját, kiemelve, hogy az elmúlt egy évben mindezt a Hilton szállodaigazgatói feladataival közösen látta el. „A Danubius Hotels emblematikus intézményei mind a Hilton Budapest, mind a Gundel étterem, mindkét terület vezetése egész embert kíván. A Hiltonban az idei évben nagyszabású fejlesztések zajlanak, amelynek megvalósításához elengedhetetlen Peter Knoll teljeskörű figyelme és szakmai tapasztalata. A Gundel étteremnél az elmúlt két évben elindult a megújulási folyamat, megkezdődött az étterem újrapozícionálása. Ennek folytatása kiemelt feladat, amely a külön ügyvezetéssel, Polyák Norbert irányításával, még nagyobb hangsúlyt fog kapni.”

Forrás: Turizmus Online


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.