A 130 éves Gundelben  hírességeknek készített ételeket kóstolhat

A 130 éves Gundelben hírességeknek készített ételeket kóstolhat 

A Gundel annyi mindenről híres... például ikonikus vendégeiről és a számukra elkészített pazar fogásokról, amelyek közül most egyet életre keltettek.
Új ügyvezető a Gundel élén

Új ügyvezető a Gundel élén 

Az 1894-ben épült Gundel Étterem élére Magyary Jenőt nevezték ki. Az új ügyvezető igazgató kinevezése kapcsán elmondta, szeretné megmutatni, hogy mit jelent valójában a XXI. századi magyar vendéglátás, a magyar gasztronómia. 
Romantikus rendezvényhelyszínként nyit újra a Bagolyvár

Romantikus rendezvényhelyszínként nyit újra a Bagolyvár 

Kifejezetten rendezvényekhez újították fel és nyitották újra a Bagolyvárat. Az egykori, másodhegedűs szerepet betöltő étterem a Gundel Étteremmel együtt került az Eventrend Group üzemeltetésébe, a tervek szerint különleges, vintage színfoltként jelenik meg a rendezvényhelyszínek palettáján - tájékoztatta lapunkat az Eventrend.

Szakít a Gundel és a Karmelita kolostor 

A cég nem várta meg a bérleti díj elengedését, visszalépett a Karmelita Menza üzemeltetésétől - írja a Népszava.
A Gundel és a Bagolyvár étterem új üzemeltetőnél

A Gundel és a Bagolyvár étterem új üzemeltetőnél 

Hosszú távú szerződést kötöttek a Danubius Hotels és az Eventrend Group tulajdonában álló vállalkozások a Gundel étterem és a Bagolyvár étterem üzemeltetésére, valamint az intézményhez tartozó rendezvényszervezésre és catering szolgáltatásra.
A Les Clefs d'Or Hungary tagjait látta vendégül a Gundel

A Les Clefs d'Or Hungary tagjait látta vendégül a Gundel 

Polyák Norbert, a Gundel ügyvezető igazgatója köszöntötte az Aranykulcs Egyesület tagjait a Gundel étteremben.
Új ügyvezető a Gundelben

Új ügyvezető a Gundelben 

2020. február 1-től Polyák Norbertet nevezték ki a Gundel Kft. ügyvezető igazgatójának. A szakember az elmúlt egy évben ügyvezető igazgatóhelyettesi pozíciót töltött be az étteremben. Peter Knoll, aki eddig a Hilton Budapest és a Gundel igazgatója is volt, a jövőben a Hilton Budapest szállodaigazgatói feladataira koncentrál, ahol idén jelentős fejlesztések zajlanak.

Hagyományok, megújulás, évfordulók a Gundelben 

Angelus Barbara és Varga Rózsa, a Gundel jelenlegi és korábbi kommunikációs igazgatója együtt meséltek a 100, illetve a 125. évfordulóját ünneplő étteremről a HoReCa Meetup rendezvényen, majd Kozma Kálmán az innovatív tradíciókat mutatta be, amelyekből kiadós ízelítőt is kaptunk.
Hatékonyság, takarékosság, innovatív ötletek

Hatékonyság, takarékosság, innovatív ötletek 

Non-desk munkatársak elérése, forradalmasított feketemosogatás, high-tech adóvevők, vizuális tartalmak és izgalmas városi séták – többek közt ezekről is hallhattak legutóbbi HoReCa Meetupunk résztvevői, a fennállásának 125. évfordulóját ünneplő Gundelben rendezett eseményen június 13-án.
Sokkolta a Gundel ügyvezetőjét a menzaügy

Sokkolta a Gundel ügyvezetőjét a menzaügy 

„Ha csak a menzára kerestek volna szolgáltatót, valószínűleg nem pályáztunk volna” – mondta a 24.hu-nak adott interjújában Peter Knoll, a Gundel ügyvezetője.

A Gundel nyerte a Miniszterelnökség menzájának üzemeltetését 

A Gundel kapott megbízást arra, hogy a Budai Várba költöző Miniszterelnökség menzáját üzemeltesse – tudta meg a hvg.hu. Az étterem megerősítette az információt.

Elhunyt Czubor János, a Gundel iskola örökös igazgatója 

A BVHSZC Gundel Károly Szakképző Iskolája megrendülve tudatja, hogy Czubor János, az iskola örökös címzetes igazgatója 2016. augusztus 2-án váratlanul elhunyt.

100 éve hunyt el Gundel János 

Gundel János, a magyar szálloda- és vendéglátóipar úttörője, a neves vendéglős dinasztia alapítója 100 éve, 1915. december 28-án halt meg Budapesten.

Igazgatóváltás a Gundelben 

Alföldy Tádé távozik pozíciójából.

Megvannak az idei Gundel Károly-díj nyertesei 

Nyáron meghirdették a lehetőséget, és szeptember 22-én hoztak döntést a díj alapítójaként a Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI), valamint a díj odaítélésében közreműködő szakmai szervezetek arról, hogy idén kik kapják a most debütáló rangos elismerést, a Gundel Károly-díjat.

Öt új hungarikummal büszkélkedhetünk 

A magyar kiválóságok száma ezzel 34-re emelkedett, és a Magyar Értéktár is bővült.

Vissza a gyökerekhez 

A 130 éve született gasztronagyság, Gundel Károly nyitotta meg október 18-án azt a bemutatót, amelynek során legújabb szakácskönyvét mutatták be legkedvesebb helyén, a városligeti Gundel Étteremben. 

Újra Kozma Kálmán a Gundel Ház igazgatója 

Alföldy Tádé ügyvezető igazgató 2013. szeptemberében nevezte ki Kozma Kálmánt a Gundel Ház igazgatójává. 

A Gundel Ház igazgatója Kozma Kálmán 

A Gundel Ház igazgatója Kozma Kálmán

Cukrászdát nyitott az Állatkert főbejáratánál a Gundel 

A Fővárosi Növény- és Állatkert felújtott Főkapu épületében nyitotta meg cukrászdáját a Gundel, amelyet szerdán mutattak be a sajtó képviselőinek.

Gundel elefántos borok 

A Gundel, a legismertebb magyar étterem, bemutatta szelekciós borválogatását, melyet Fabók Mihály, az étterem sommelier-je állított össze.

Vezető brandek az új ferihegyi terminálon 

Vezető brandek az új ferihegyi terminálon

Növekedő foglaltság, erős költségkontroll a Danubiusnál 

A foglaltság növekedés javított a teljesítményen, a költségeket viszont ezentúl is erős kontroll alatt kell tartani -Danubius Nyrt. friss jelentése szerint.

Száz éves a Gundel 

Új ételkülönlegességekkel és számos kulturális programmal ünnepli századik születésnapját a külföldön is méltán nevet szerzett Gundel étterem - írja a Népszava Online. A jeles ünnep alkalmából ezentúl nem csak kulináris, hanem igazi kulturális élményben is részük lesz a vendégeknek: a Gundel mától vidéki múzeumok, és magángyűjtők kincseivel örvendezteti meg látogatóit.

Új ügyvezető a Gundelnél 

Július 16-tól új ügyvezetője van a patinás Gundel étteremnek.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!