Gundel cikkek
A 130 éves Gundelben hírességeknek készített ételeket kóstolhat
A Gundel annyi mindenről híres... például ikonikus vendégeiről és a számukra elkészített pazar fogásokról, amelyek közül most egyet életre keltettek.
Új ügyvezető a Gundel élén
Az 1894-ben épült Gundel Étterem élére Magyary Jenőt nevezték ki. Az új ügyvezető igazgató kinevezése kapcsán elmondta, szeretné megmutatni, hogy mit jelent valójában a XXI. századi magyar vendéglátás, a magyar gasztronómia.
Romantikus rendezvényhelyszínként nyit újra a Bagolyvár
Kifejezetten rendezvényekhez újították fel és nyitották újra a Bagolyvárat. Az egykori, másodhegedűs szerepet betöltő étterem a Gundel Étteremmel együtt került az Eventrend Group üzemeltetésébe, a tervek szerint különleges, vintage színfoltként jelenik meg a rendezvényhelyszínek palettáján - tájékoztatta lapunkat az Eventrend.
Szakít a Gundel és a Karmelita kolostor
A cég nem várta meg a bérleti díj elengedését, visszalépett a Karmelita Menza üzemeltetésétől - írja a Népszava.
A Gundel és a Bagolyvár étterem új üzemeltetőnél
Hosszú távú szerződést kötöttek a Danubius Hotels és az Eventrend Group tulajdonában álló vállalkozások a Gundel étterem és a Bagolyvár étterem üzemeltetésére, valamint az intézményhez tartozó rendezvényszervezésre és catering szolgáltatásra.
A Les Clefs d'Or Hungary tagjait látta vendégül a Gundel
Polyák Norbert, a Gundel ügyvezető igazgatója köszöntötte az Aranykulcs Egyesület tagjait a Gundel étteremben.
Új ügyvezető a Gundelben
2020. február 1-től Polyák Norbertet nevezték ki a Gundel Kft. ügyvezető igazgatójának. A szakember az elmúlt egy évben ügyvezető igazgatóhelyettesi pozíciót töltött be az étteremben. Peter Knoll, aki eddig a Hilton Budapest és a Gundel igazgatója is volt, a jövőben a Hilton Budapest szállodaigazgatói feladataira koncentrál, ahol idén jelentős fejlesztések zajlanak.
Hagyományok, megújulás, évfordulók a Gundelben
Angelus Barbara és Varga Rózsa, a Gundel jelenlegi és korábbi kommunikációs igazgatója együtt meséltek a 100, illetve a 125. évfordulóját ünneplő étteremről a HoReCa Meetup rendezvényen, majd Kozma Kálmán az innovatív tradíciókat mutatta be, amelyekből kiadós ízelítőt is kaptunk.
Hatékonyság, takarékosság, innovatív ötletek
Non-desk munkatársak elérése, forradalmasított feketemosogatás, high-tech adóvevők, vizuális tartalmak és izgalmas városi séták – többek közt ezekről is hallhattak legutóbbi HoReCa Meetupunk résztvevői, a fennállásának 125. évfordulóját ünneplő Gundelben rendezett eseményen június 13-án.
Sokkolta a Gundel ügyvezetőjét a menzaügy
„Ha csak a menzára kerestek volna szolgáltatót, valószínűleg nem pályáztunk volna” – mondta a 24.hu-nak adott interjújában Peter Knoll, a Gundel ügyvezetője.
A Gundel nyerte a Miniszterelnökség menzájának üzemeltetését
A Gundel kapott megbízást arra, hogy a Budai Várba költöző Miniszterelnökség menzáját üzemeltesse – tudta meg a hvg.hu. Az étterem megerősítette az információt.
Elhunyt Czubor János, a Gundel iskola örökös igazgatója
A BVHSZC Gundel Károly Szakképző Iskolája megrendülve tudatja, hogy Czubor János, az iskola örökös címzetes igazgatója 2016. augusztus 2-án váratlanul elhunyt.
100 éve hunyt el Gundel János
Gundel János, a magyar szálloda- és vendéglátóipar úttörője, a neves vendéglős dinasztia alapítója 100 éve, 1915. december 28-án halt meg Budapesten.
Igazgatóváltás a Gundelben
Alföldy Tádé távozik pozíciójából.
Megvannak az idei Gundel Károly-díj nyertesei
Nyáron meghirdették a lehetőséget, és szeptember 22-én hoztak döntést a díj alapítójaként a Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI), valamint a díj odaítélésében közreműködő szakmai szervezetek arról, hogy idén kik kapják a most debütáló rangos elismerést, a Gundel Károly-díjat.
Öt új hungarikummal büszkélkedhetünk
A magyar kiválóságok száma ezzel 34-re emelkedett, és a Magyar Értéktár is bővült.
Vissza a gyökerekhez
A 130 éve született gasztronagyság, Gundel Károly nyitotta meg október 18-án azt a bemutatót, amelynek során legújabb szakácskönyvét mutatták be legkedvesebb helyén, a városligeti Gundel Étteremben.
Újra Kozma Kálmán a Gundel Ház igazgatója
Alföldy Tádé ügyvezető igazgató 2013. szeptemberében nevezte ki Kozma Kálmánt a Gundel Ház igazgatójává.
A Gundel Ház igazgatója Kozma Kálmán
A Gundel Ház igazgatója Kozma Kálmán
Cukrászdát nyitott az Állatkert főbejáratánál a Gundel
A Fővárosi Növény- és Állatkert felújtott Főkapu épületében nyitotta meg cukrászdáját a Gundel, amelyet szerdán mutattak be a sajtó képviselőinek.
Gundel elefántos borok
A Gundel, a legismertebb magyar étterem, bemutatta szelekciós borválogatását, melyet Fabók Mihály, az étterem sommelier-je állított össze.
Vezető brandek az új ferihegyi terminálon
Vezető brandek az új ferihegyi terminálon
Növekedő foglaltság, erős költségkontroll a Danubiusnál
A foglaltság növekedés javított a teljesítményen, a költségeket viszont ezentúl is erős kontroll alatt kell tartani -Danubius Nyrt. friss jelentése szerint.
Száz éves a Gundel
Új ételkülönlegességekkel és számos kulturális programmal ünnepli századik születésnapját a külföldön is méltán nevet szerzett Gundel étterem - írja a Népszava Online. A jeles ünnep alkalmából ezentúl nem csak kulináris, hanem igazi kulturális élményben is részük lesz a vendégeknek: a Gundel mától vidéki múzeumok, és magángyűjtők kincseivel örvendezteti meg látogatóit.
Új ügyvezető a Gundelnél
Július 16-tól új ügyvezetője van a patinás Gundel étteremnek.