Új villásreggeli a The Ritz-Carlton, Budapestben

A The Ritz - Carlton, Budapest büszkén mutatja be új, különleges villásreggelijét. Az exkluzívan megtervezett esemény 2019. március 24. - től kezdődően, minden vasárnap 12:30 és 15:30 között érhető majd el az egyedi hangulatú Kupola Lounge-ban.

A tematikus Gin & Jazz Brunch különleges gin alapú koktélokkal várja vendégeit, hétről hétre változó újdonságokkal és ízekkel lepve meg mindenkit. A gasztronómiai élmény különleges ételek széles választékát kínálja, mint például a libamájhab gyümölcsszósszal, csirkemell „Picata”, vagy a marharostélyos kemencében sült bébiburgonyával. A vasárnapi villásreggeli fénypontjának minden bizonnyal a desszertsarok ígérkezik. Az ’ Év Cukrásza Díj ’ nyertese, Mázás István cukrászmester mutatja be tortakülönlegességeit és számos mesterműve mellett, az ikonikus Royal csokoládé torta az, ami valóban kihagyhatatlan élmény.

A vendégeknek egy gin bárral is készülnek, ahol változatos italkülönlegességeinket kóstolhatják meg. A kezdetben hagyományosan Angliában előállított gint eredetileg csak és kizárólag borókabogyóból készítették, míg ma már – köszönhetően a fejlett technológiának és innovációnak – más - más különféle növényi összetevőkből is főzik. A szállod a különleges Agárdi Dry Gin - t ajánlja a villásreggeli mellé, hogy fokozza az ízek találkozását.

A reggeli hangulatát a The Gentlemen négy tagú zenekara teszi majd még emelkedettebbé, vibráló és üdítő akusztikus jazz zenével szórakoztatva a jelenlévőket. A legkisebbek számára is szeretnék a The Ritz - Carlton élményt még érdekesebb é és élvezetesebbé tenni egy külön kialakított játszósarokkal , ahol színes elfoglaltságokkal , játékokkal kedveskednek a gyerekeknek.

„ Nem titkolt célunk, hogy visszahozzuk a köztudatba az ikonikus, elegáns és sikkes vasárnapi villásreggelit, amiről a házunk egykor elhíresült ” - hangsúlyozza Kis - Király Ernő, a The Ritz - Carlton, Budapest Éttermi Igazgatója.

Forrás: Turizmus Online


Tranzit volt - Zsiráf lesz

Tranzit volt - Zsiráf lesz 

2022 október elsején bezárt a Tranzit Art Café a Kosztolányi Dezső tér közelében, ahol most nagyszabású átépítési munkák zajlanak.
Megvan az idei Borászok Borásza győztese

Megvan az idei Borászok Borásza győztese 

A díj történetében először a Borászok Barátja „civil” díjat két arra érdemes személyiségnek is odaítélték. 
Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál

Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál 

2024. május 3-5. között kerül megrendezésre Kovács Lázár (Lázár Chef) szervezésében a harmadik magyar Piaggio Pizza Fesztivál & Verseny a Kincsem Parkban, a tavaszi Food Truck Show keretében. 
Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében

Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében 

A cukrászdák további sorsát illetően annyit tudni, hogy a Budavári Önkormányzat - a hely tulajdonosaként - nem üzemelteti majd tovább.
Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban

Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban 

Magyar agrár-és élelmiszeripari termékek mutatkoztak be Ázsia legjelentősebb nemzetközi kiállításán.
Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket

Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket 

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton

Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton 

Ahol leülsz a barátokkal találkozni egy közös program előtt, aztán onnan nem indulsz tovább.
Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?