A tematikus Gin & Jazz Brunch különleges gin alapú koktélokkal várja vendégeit, hétről hétre változó újdonságokkal és ízekkel lepve meg mindenkit. A gasztronómiai élmény különleges ételek széles választékát kínálja, mint például a libamájhab gyümölcsszósszal, csirkemell „Picata”, vagy a marharostélyos kemencében sült bébiburgonyával. A vasárnapi villásreggeli fénypontjának minden bizonnyal a desszertsarok ígérkezik. Az ’ Év Cukrásza Díj ’ nyertese, Mázás István cukrászmester mutatja be tortakülönlegességeit és számos mesterműve mellett, az ikonikus Royal csokoládé torta az, ami valóban kihagyhatatlan élmény.
A vendégeknek egy gin bárral is készülnek, ahol változatos italkülönlegességeinket kóstolhatják meg. A kezdetben hagyományosan Angliában előállított gint eredetileg csak és kizárólag borókabogyóból készítették, míg ma már – köszönhetően a fejlett technológiának és innovációnak – más - más különféle növényi összetevőkből is főzik. A szállod a különleges Agárdi Dry Gin - t ajánlja a villásreggeli mellé, hogy fokozza az ízek találkozását.
A reggeli hangulatát a The Gentlemen négy tagú zenekara teszi majd még emelkedettebbé, vibráló és üdítő akusztikus jazz zenével szórakoztatva a jelenlévőket. A legkisebbek számára is szeretnék a The Ritz - Carlton élményt még érdekesebb é és élvezetesebbé tenni egy külön kialakított játszósarokkal , ahol színes elfoglaltságokkal , játékokkal kedveskednek a gyerekeknek.
„ Nem titkolt célunk, hogy visszahozzuk a köztudatba az ikonikus, elegáns és sikkes vasárnapi villásreggelit, amiről a házunk egykor elhíresült ” - hangsúlyozza Kis - Király Ernő, a The Ritz - Carlton, Budapest Éttermi Igazgatója.
Forrás: Turizmus Online