Újra csillogni fog az Aranybika

Újra csillogni fog az Aranybika

Hamarosan újra régi fényében ragyog az Aranybika – ezt ígérte Boros József, az ismert vállalkozó, amikor tavaly átvette a város egyik jelképének számító híres szállodát. A vendéglátóipari szakember tartja a szavát: azóta folyamatosan dolgoznak a Bika felújításán, kedden délelőtt megnyílt a Hotel Aranybika földszinti kávézója is.

A Croco Caféban kávék, teák koktélok, sütemények és szendvicsek közül választhatnak a vendégek. A kávézó ünnepélyes megnyitóján Pajna Zoltán alpolgármester azt mondta: a Piac utca az ehhez hasonló vendéglátóhelyekkel visszanyerheti régi fényét. A kávézóban a 70 éves Kati néni helyben süti a bagetteket és süteményeket. A cukrász 200 éves receptekkel dolgozik.

A kávéházban 48 fajta fagylalt lesz, a falon lévő hatalmas kivetítőn pedig akár meccseket is lehet nézni. A vendégeket kitömött krokodilok fogadják. A tulajdonos vadász, az állatokkal a gyerekek érdeklődését szeretné felkelteni. Az Aranybikákra eddig 200 millió forintot költött Boros József, és már több mint 60 embert alkalmaz.

Forrás: Dehir.hu


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.