A Veganeeta Home étterem olyan népszerű lett a hazai és külföldi turisták körében, hogy a tulajdonos, Dr. Árvai Anita, azaz Veganeeta Ancsi új helyre költöztette csapatát és június 3-ától megújult kínálattal jelentkezik Balatonalmádiban - írja a Store Insider.
A vegán étrend egy olyan táplálkozási forma, amely kizárja az állati eredetű alapanyagok használatát, teljes mértékben a növényi alapanyagokra hagyatkozik.
A külső megújulás mellett az alapanyagok beszerzésére is figyeltek. Így a friss, helyi, minőségi és szezonális alapanyagok (például zöldségek, gyümölcsök, fűszerek) használata kiemelt szerepet kap az étlap összeállításakor.
A megnyitó napjára különleges specialitásokkal készülnek: a spárgakrémlevest például színes, nyár eleji virágesővel kínálják, de akár a Tom Yum levest is megkóstolhatjuk. Lesznek ördögszekér mignonok vörös curry-be mártva, és Focaccia per tutti is, krémes csicseriborsóval és roppanós tavasszal.