A Mildred's Temple Kitchen nevű étterem igen büszke arra, hogy mellékhelyisége bekerült a „101 places to have sex before you die” (101 hely, ahol szexelned kell, mielőtt meghalsz) című könyvbe. A vendéglőnek állítólag eddig sem volt kifogása a spontán hancúrozás ellen, volt már arra is példa, hogy a vendégek a Kámaszútra egyik példányával találkoztak a helyiségben.Az étterem ezúttal nyíltan invitálja a náluk vacsorázó párokat egy kis romantikára. Azoknak, akik szívesen cserélnék fel a megszokott hálószobájukat egy kis izgalomra, a "szexi" mellékhelyiségeiket ajánlják a Valentin-napi hétvégén. Donna Dooher, az étterem séfje és társtulajdonosa szerint a Mildred's mellékhelyisége mindig is futó románcok helyszíne volt, a legnépszerűbb időszak a hétköznapi ebédidő volt. A vezetőség úgy gondolta, Valentin-napon a párok megadhatják a módját a dolognak: az óvszerről a vendégeknek kell gondoskodniuk, a takarítást viszont elvégzi a személyzet, minden egyes randevú után.És hogy mit szólnak ehhez a hatóságok? Amíg a pásztorórák színhelye nem terjed ki a konyhára, és az étterem tisztán tartja a mellékhelyiségeket, nem találnak benne kivetnivalót. A szőrös bilincs használatát ugyanakkor higiéniai okokból nem ajánlják.
Valentin-napi szexre invitál a torontoi étterem
Különös ajánlatot vetett be a Valentin-napi forgalom növelésére egy torontói étterem: tágas, modern mellékhelyiségeit rövid időre a párok rendelkezésére bocsátja. A legális hancúrozás után fel is takarítanak - írja a Női Lapozó.

Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista
Június 16-án, hétfőn este rendezték a hazai gasztronómiai élet legrangosabb eseményét, a Dining Guide Év Étterme Gálát.

Hétvégén Somlói Borgála
Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak
Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben
Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség
Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től
A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk
Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja
Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.

Legjobbak közt a magyar speciality kávé
A döntőbe a világ több százezer kávéja közül, kategóriánkként a legjobb tízet választják ki.

Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben
A Zadole parkban zajló kétnapos rendezvényen a látogatók Katowice testvérvárosainak kulináris és kulturális kínálatával ismerkedhettek meg.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.