A Mildred's Temple Kitchen nevű étterem igen büszke arra, hogy mellékhelyisége bekerült a „101 places to have sex before you die” (101 hely, ahol szexelned kell, mielőtt meghalsz) című könyvbe. A vendéglőnek állítólag eddig sem volt kifogása a spontán hancúrozás ellen, volt már arra is példa, hogy a vendégek a Kámaszútra egyik példányával találkoztak a helyiségben.Az étterem ezúttal nyíltan invitálja a náluk vacsorázó párokat egy kis romantikára. Azoknak, akik szívesen cserélnék fel a megszokott hálószobájukat egy kis izgalomra, a "szexi" mellékhelyiségeiket ajánlják a Valentin-napi hétvégén. Donna Dooher, az étterem séfje és társtulajdonosa szerint a Mildred's mellékhelyisége mindig is futó románcok helyszíne volt, a legnépszerűbb időszak a hétköznapi ebédidő volt. A vezetőség úgy gondolta, Valentin-napon a párok megadhatják a módját a dolognak: az óvszerről a vendégeknek kell gondoskodniuk, a takarítást viszont elvégzi a személyzet, minden egyes randevú után.És hogy mit szólnak ehhez a hatóságok? Amíg a pásztorórák színhelye nem terjed ki a konyhára, és az étterem tisztán tartja a mellékhelyiségeket, nem találnak benne kivetnivalót. A szőrös bilincs használatát ugyanakkor higiéniai okokból nem ajánlják.
Valentin-napi szexre invitál a torontoi étterem
Különös ajánlatot vetett be a Valentin-napi forgalom növelésére egy torontói étterem: tágas, modern mellékhelyiségeit rövid időre a párok rendelkezésére bocsátja. A legális hancúrozás után fel is takarítanak - írja a Női Lapozó.

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert
A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester
A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.

Új trendek a gin piacon
A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás
Tippek a séftől.

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon
Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.

Furmintok csatája Franciaországban
A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.

Bajban a hazai sörfőzdék
A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Fesztiválozik a MOHU új automatája
A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja
Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.