Valentin-napi szexre invitál a torontoi étterem

Különös ajánlatot vetett be a Valentin-napi forgalom növelésére egy torontói étterem: tágas, modern mellékhelyiségeit rövid időre a párok rendelkezésére bocsátja. A legális hancúrozás után fel is takarítanak - írja a Női Lapozó.

A Mildred's Temple Kitchen nevű étterem igen büszke arra, hogy mellékhelyisége bekerült a „101 places to have sex before you die” (101 hely, ahol szexelned kell, mielőtt meghalsz) című könyvbe. A vendéglőnek állítólag eddig sem volt kifogása a spontán hancúrozás ellen, volt már arra is példa, hogy a vendégek a Kámaszútra egyik példányával találkoztak a helyiségben.Az étterem ezúttal nyíltan invitálja a náluk vacsorázó párokat egy kis romantikára. Azoknak, akik szívesen cserélnék fel a megszokott hálószobájukat egy kis izgalomra, a "szexi" mellékhelyiségeiket ajánlják a Valentin-napi hétvégén. Donna Dooher, az étterem séfje és társtulajdonosa szerint a Mildred's mellékhelyisége mindig is futó románcok helyszíne volt, a legnépszerűbb időszak a hétköznapi ebédidő volt. A vezetőség úgy gondolta, Valentin-napon a párok megadhatják a módját a dolognak: az óvszerről a vendégeknek kell gondoskodniuk, a takarítást viszont elvégzi a személyzet, minden egyes randevú után.És hogy mit szólnak ehhez a hatóságok? Amíg a pásztorórák színhelye nem terjed ki a konyhára, és az étterem tisztán tartja a mellékhelyiségeket, nem találnak benne kivetnivalót. A szőrös bilincs használatát ugyanakkor higiéniai okokból nem ajánlják.

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.