Tradicionális magyar vendéglőt nyit a Hagyományok Háza, mert a néprajzkutatók véleménye szerint a mai magyar konyha nem autentikus.Erről is lesz szó, valamint arról, hogy a Szentendrei Skanzen hagyományos péksége, melyet Szentendre belvárosában nyitottak, mennyire váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Egy dietetikus pedig azt elemzi, hogy ezek a klasszikus, régi magyar ételek hogyan illeszthetők be a korszerű táplálkozásba. (MR1 - Kossuth Rádió)
Vendéglőt nyit a Hagyományok Háza
Tradicionális magyar vendéglőt nyit a Hagyományok Háza, mert a néprajzkutatók véleménye szerint a mai magyar konyha nem autentikus - adta hírül az MR1-Kossuth Rádió.
Champagne For You: ahol az ország legszélesebb pezsgőválasztéka vár
A Champagne For You tulajdonosa, Kiszely Katalin mesélt nekünk, aki a pezsgők szeretetét üzleti vállalkozássá és életérzéssé formálta.
New York, éjjel-nappal – Különleges születésnapi tortával várják a vendégeket
A világ legszebb kávéháza most ünnepli fennállásának 130 éves évfordulóját.
Jön a Bordói November Nagykóstoló
Pop-up előadások minden ízlésnek!
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Egészséges sütemények az ünnepekre
Karácsonykor is lehet egészségeset, de egyúttal finomat is sütni!
Magyarországra érkezik Dél-Korea vezető élelmiszeripari vállalata
Dél-Korea vezető élelmiszeripari vállalata, a CJ Foods, zöldmezős fejlesztés keretében készételgyártó üzemet és logisztikai központot épít Dunavarsányban.
Újdonság: pizza és bor egy palackban
Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak
Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely
A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj
A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.