A szekszárdi borvidék egyik élenjáró pincészete, a Vida Péter pincészet mutatkozik be október 30-án, kedden a belvárosi Garibaldi étteremben. Vida Péter borász, a honi szakma egyik legelismertebb művelője és előadója. "A szőlőtőkén megszülető szőlő gyümölcse a fermentálás során, élesztőgombák segítségével, egy teljesen más léptékű élőlénnyé válik, amely magában hordozza a lehetőségét annak, hogy akár évtizedekig hirdesse a bor dicsőségét" – írta ars poeticajaban.
A pincészet 10 hektáron gazdálkodik, maga a pince és a feldolgozó Szekszárdon, a város fölötti Bakta dűlőben található. Évente átlag 64 ezer palack bort állít elő. 2011-ben az Év Bortermelőjének választották.
A hat fogásos Vida borvacsora ételei és a hozzájuk választott borok megtalálhatók az étterem honlapján. Jelentkezéseket még korlátozott számban fogadnak.