Alakul az IntercityHotel pre-opening csapata

Új vezetőkkel bővült az IntercityHotel Budapest pre-opening csapata.

Miklós Adrienn, több mint másfél évtizedes HR tapasztalattal és 6 éves vezetői múlttal az IntercityHotel Budapest HR & Tréning Managere. Adrienn szakmai pályafutását a Budapest Airportnál kezdte, utána dolgozott a Metro Cash&Carry, SSP Hungary, mint a repülőtér legnagyobb vendéglátóipari egységeit üzemeltető vállalata, a Mellow Mood Hotels cégcsoportnál. HR vezetőként nagy hangsúlyt fektet a megfelelő szakemberek és csapattagok kiválasztására, megtartására és fejlesztésére,továbbá célja, hogy megerősítse a magyarországi munkaerő piacon is a 90 éves múlttal rendelkező, megbízható német szállodavállalat, a Deutsche Hospitality hírnevét. E-mail: [email protected]

Sáska Zoltán, a jövő év tavaszán nyitó budapesti IntercityHotel Budapest Revenue Managere. Pályafutását 2012-ben a Marriott budapesti szállodáinál kezdte, ahol hat éven át szerzett tapasztalatot szobafoglalás- és revenue management területén. Majd a CPI Hotels budapesti szállodáinál folytatta, ezúttal már Cluster Revenue Manager pozícióban, ahol 3 boutique hotel bevételének és profitjának maximalizálása, ill. az ehhez kapcsolódó stratégia kialakítása volt a feladata, együttműködésben az értékesítési vezetővel.

Idén novembertől a 312 szobás, újonnan nyitó IntercityHotel Budapest-ben folytatja hivatását és a szálloda árazási stratégiájának biztosítása mellett - korábbiakhoz hasonlóan - az előrejelzések készítése, a bevétel és profit maximalizálása lesz a fő tevékenysége. Elérhetősége: [email protected]

 x x x

A szálloda munkatársainak kiválasztása, ezzel párhuzamosan a hotel építése, bútorozása továbbra is terv szerint halad, és az IntercityHotel Budapest pre – opening csapata folytatja a 2021 tavaszi nyitásra az előkészületeit. 

 

 

 

Forrás: Turizmus Online


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.