Alakul az IntercityHotel pre-opening csapata

Új vezetőkkel bővült az IntercityHotel Budapest pre-opening csapata.

Miklós Adrienn, több mint másfél évtizedes HR tapasztalattal és 6 éves vezetői múlttal az IntercityHotel Budapest HR & Tréning Managere. Adrienn szakmai pályafutását a Budapest Airportnál kezdte, utána dolgozott a Metro Cash&Carry, SSP Hungary, mint a repülőtér legnagyobb vendéglátóipari egységeit üzemeltető vállalata, a Mellow Mood Hotels cégcsoportnál. HR vezetőként nagy hangsúlyt fektet a megfelelő szakemberek és csapattagok kiválasztására, megtartására és fejlesztésére,továbbá célja, hogy megerősítse a magyarországi munkaerő piacon is a 90 éves múlttal rendelkező, megbízható német szállodavállalat, a Deutsche Hospitality hírnevét. E-mail: [email protected]

Sáska Zoltán, a jövő év tavaszán nyitó budapesti IntercityHotel Budapest Revenue Managere. Pályafutását 2012-ben a Marriott budapesti szállodáinál kezdte, ahol hat éven át szerzett tapasztalatot szobafoglalás- és revenue management területén. Majd a CPI Hotels budapesti szállodáinál folytatta, ezúttal már Cluster Revenue Manager pozícióban, ahol 3 boutique hotel bevételének és profitjának maximalizálása, ill. az ehhez kapcsolódó stratégia kialakítása volt a feladata, együttműködésben az értékesítési vezetővel.

Idén novembertől a 312 szobás, újonnan nyitó IntercityHotel Budapest-ben folytatja hivatását és a szálloda árazási stratégiájának biztosítása mellett - korábbiakhoz hasonlóan - az előrejelzések készítése, a bevétel és profit maximalizálása lesz a fő tevékenysége. Elérhetősége: [email protected]

 x x x

A szálloda munkatársainak kiválasztása, ezzel párhuzamosan a hotel építése, bútorozása továbbra is terv szerint halad, és az IntercityHotel Budapest pre – opening csapata folytatja a 2021 tavaszi nyitásra az előkészületeit. 

 

 

 

Forrás: Turizmus Online


Átadták az idei Aranynap-díjakat

Átadták az idei Aranynap-díjakat 

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda, valamint rendezvényhelyszín kapott elismerést.
Napfényes fejezet – a Danubius-lánc, köztük a Hotel Helia megújulásáról

Napfényes fejezet – a Danubius-lánc, köztük a Hotel Helia megújulásáról 

A Danubius Hotel Helia – nevéhez méltóan, hiszen a „Helia” a Naphoz kötődőt jelenti – fénylő pont a főváros szállodai kínálatában.
Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában

Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában 

Négy magyarországi szálláshellyel bővül a szállodalánc.
Megkezdődött a 44. Országos Borverseny

Megkezdődött a 44. Országos Borverseny 

Mintegy 2700 palack bor versenyez.
Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája

Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája 

Az ötcsillag superior minősítésű hotel 285 szobájában több mint 600 vendéget tud fogadni.
Turisztikai fejlesztés Nógrádban

Turisztikai fejlesztés Nógrádban 

Jelentős felújításon esik át az 1973 óta működő Salgó Hotel.
Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen 

A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.
Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken 

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén  

Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.
MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly

MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly 

Márciusi trendriport a KSH adatai alapján.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.