Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!

Az idei extrém kánikulában világszerte hűsítő menedéket keresnek a pihenni induló turisták. A budapesti turizmus, tengerpart és vízpart hiányában, főként gasztronómia és szórakoztató progamjaival, művészeti, kulturális és építészeti kincseivel vonza egész évben, így a idei nyári főszezonban is a koronavírus járvány óta nem látott rendkívűl magas számú külföldi látogatót. A főváros szívében, a Lánchíd és a Budai Vár lábánál található 5 csillagos Hotel Clark számtalan üdítő újdonságot és felfrissülést kínál ezen a forró nyáron nem csak a városba látogató külföldi, de a hosszú hétvégi „staycation”-re vágyó hazai vendégnek is.

 

A július és augusztusban elérhető

„Nyári Felfrissülés” csomagajánlatát választóknak

az ikonikus Széchényi és Gellért Fürdők kínálta hűsítő és kényeztető élményeket ajándékoz a szálloda, ami nem csak a jól megérdemelt én-idő pihentető kikapcsolódását nyújta, hanem egyben Budapest történelmi és építészeti kincseiből is ízelítőt ad a fürdőzőknek.

Forrás: Hotel Clark Budapest
Forrás: Hotel Clark Budapest

További újdonság, hogy a hotel elérhetővé és könnyen megvásárolhatóvá tette szállásutalványait weboldalán is, hogy maradandó élményeket egész évben, minden alkalomra ajándékozni is lehessen másoknak.

Jelenleg két voucher-el rukkolt elő:,

’Kék Duna Keringő’ és ’Lánchíd Oroszlánjai’

nevekre keresztelt ajánlatok a hotel két igen kedvelt, páratlan kilátást nyújtó szobakategóriáját kínálják.

Forrás: Hotel Clark Budapest
Forrás: Hotel Clark Budapest

A hotel földszintjén található, Leo Bistro-ban debütált LEO csodálatos utazásait megörökítő

’Leo Travels’ koktéllap.

Hét kreatív koktél, melyek mind-mind egy adott kontinenst képviselő ország íz- és illatemlékeit őrzik Magyarországtól, az Antarktiszon keresztül egészen Ausztráliáig. Az italokat - mint mindig - most is a Leo bár vagány és ötletgazdag csapata alkotta meg, ám ezúttal az illatpárosításokhoz segítségül hívták a szintén világutazó Zólyomi Zsoltot, a leghíresebb magyar parfumeur-t.

Forrás: Hotel Clark Budapest
Forrás: Hotel Clark Budapest

További izgalmas újdonság a Leo Bistro-ban, hogy már ebédidőben is találhatunk kedvünkre való falatokat, ugyanis júniusban elindult a

’Midday Bites’ étlap,

amely minden hétköznap 12:00 és 17:00 között elérhető (hétvégén ebben az időban a brunch-é a terep) akár az étteremben vagy a napfényes földszinti teraszon.

A szelekció small plates megoldásban érkezik, hogy egyszerre több finomságot is megkóstolhassunk vagy akár megoszthassuk a baráti - családi asztaltársaságunkkal.

Forrás: Hotel Clark Budapest
Forrás: Hotel Clark Budapest

És azoknak, akik további ajándékötleteken törik a fejüket, ajánljuk a felejthetetlen

Leo gasztronómiaiélményeket rejtő utalványokat,

amelyek már az étterem weboldalán is elérhetőek.

Tökéletes programnak ígérkezi tehát ezen a nyáron egy ínycsiklandozó gasztronómia utazás a földszinti Bistro-ban, vagy a nyolcadik emeleti Rooftop Bar-ban, mialatt élvezzük a Hotel Clark-ban töltött kényeztető hétvégét!

Hotel Clark Budapest
Hotel Clark Budapest

Hotel Clark Budapest

H-1013, Budapest, Clark Ádám tér 1.

www.hotelclarkbudapest.hu

https://www.leo-budapest.hu/hu


MTÜ-értékelés az idei első félévről

MTÜ-értékelés az idei első félévről 

A budapesti és a vidéki szálláshelyek forgalmát, vendégéjszaka alakulások számát vették górcső alá.
Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt

Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt 

A belsőépítészeti terveket a holland sztárdesigner, Marcel Wanders készítette, a magyar 3h Építészirodával közösen.
Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda

Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda 

Szerkezetkész az újabb terminálkapcsolatú szálloda Ferihegyen.
MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség

MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Társult tagjai részére idén is meghirdeti az „Év Technológiai Újítása" pályázatot.
Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél

Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél 

A szállodalánc csapata két új szakemberrel bővült.
Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája

Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája 

A júniusi négy új minősítéssel együtt már huszonöt magyar szálláshely került be a világszerte ismert Michelin Guide által ajánlott szálláshelyek közé.
Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel

Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel  

A belvárosi Vörösmarty téren található Dorothea Hotelről sugároz bemutató kisfilmeket júliusban a CNBC International a kereskedelmi műsoridejében.
Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel

Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel 

A 120. születésnapját ünneplő legendás győri szálláshelyen jártunk.
Itt az év Green Collection Szállodája

Itt az év Green Collection Szállodája 

Ez az ötcsillagos pesti belvárosi hotel nyerte el „Az Év Green Collection Szállodája” címet Japánban.
Luxus és elegancia a Balaton partján: Kenese Bay Garden Resort & Conference Hotel

Luxus és elegancia a Balaton partján: Kenese Bay Garden Resort & Conference Hotel 

Két és féléves felújítás után közel két hónapja nyílt meg a Kenese Bay Garden, ahol néhány felejthetetlen napot töltöttünk.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.