Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!

Az idei extrém kánikulában világszerte hűsítő menedéket keresnek a pihenni induló turisták. A budapesti turizmus, tengerpart és vízpart hiányában, főként gasztronómia és szórakoztató progamjaival, művészeti, kulturális és építészeti kincseivel vonza egész évben, így a idei nyári főszezonban is a koronavírus járvány óta nem látott rendkívűl magas számú külföldi látogatót. A főváros szívében, a Lánchíd és a Budai Vár lábánál található 5 csillagos Hotel Clark számtalan üdítő újdonságot és felfrissülést kínál ezen a forró nyáron nem csak a városba látogató külföldi, de a hosszú hétvégi „staycation”-re vágyó hazai vendégnek is.

 

A július és augusztusban elérhető

„Nyári Felfrissülés” csomagajánlatát választóknak

az ikonikus Széchényi és Gellért Fürdők kínálta hűsítő és kényeztető élményeket ajándékoz a szálloda, ami nem csak a jól megérdemelt én-idő pihentető kikapcsolódását nyújta, hanem egyben Budapest történelmi és építészeti kincseiből is ízelítőt ad a fürdőzőknek.

Forrás: Hotel Clark Budapest
Forrás: Hotel Clark Budapest

További újdonság, hogy a hotel elérhetővé és könnyen megvásárolhatóvá tette szállásutalványait weboldalán is, hogy maradandó élményeket egész évben, minden alkalomra ajándékozni is lehessen másoknak.

Jelenleg két voucher-el rukkolt elő:,

’Kék Duna Keringő’ és ’Lánchíd Oroszlánjai’

nevekre keresztelt ajánlatok a hotel két igen kedvelt, páratlan kilátást nyújtó szobakategóriáját kínálják.

Forrás: Hotel Clark Budapest
Forrás: Hotel Clark Budapest

A hotel földszintjén található, Leo Bistro-ban debütált LEO csodálatos utazásait megörökítő

’Leo Travels’ koktéllap.

Hét kreatív koktél, melyek mind-mind egy adott kontinenst képviselő ország íz- és illatemlékeit őrzik Magyarországtól, az Antarktiszon keresztül egészen Ausztráliáig. Az italokat - mint mindig - most is a Leo bár vagány és ötletgazdag csapata alkotta meg, ám ezúttal az illatpárosításokhoz segítségül hívták a szintén világutazó Zólyomi Zsoltot, a leghíresebb magyar parfumeur-t.

Forrás: Hotel Clark Budapest
Forrás: Hotel Clark Budapest

További izgalmas újdonság a Leo Bistro-ban, hogy már ebédidőben is találhatunk kedvünkre való falatokat, ugyanis júniusban elindult a

’Midday Bites’ étlap,

amely minden hétköznap 12:00 és 17:00 között elérhető (hétvégén ebben az időban a brunch-é a terep) akár az étteremben vagy a napfényes földszinti teraszon.

A szelekció small plates megoldásban érkezik, hogy egyszerre több finomságot is megkóstolhassunk vagy akár megoszthassuk a baráti - családi asztaltársaságunkkal.

Forrás: Hotel Clark Budapest
Forrás: Hotel Clark Budapest

És azoknak, akik további ajándékötleteken törik a fejüket, ajánljuk a felejthetetlen

Leo gasztronómiaiélményeket rejtő utalványokat,

amelyek már az étterem weboldalán is elérhetőek.

Tökéletes programnak ígérkezi tehát ezen a nyáron egy ínycsiklandozó gasztronómia utazás a földszinti Bistro-ban, vagy a nyolcadik emeleti Rooftop Bar-ban, mialatt élvezzük a Hotel Clark-ban töltött kényeztető hétvégét!

Hotel Clark Budapest
Hotel Clark Budapest

Hotel Clark Budapest

H-1013, Budapest, Clark Ádám tér 1.

www.hotelclarkbudapest.hu

https://www.leo-budapest.hu/hu


Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről 

Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?
Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység

Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység 

Helyszíni beszámoló az MSZÉSZ LXI. közgyűléséről, Esztergomból.
Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje

Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje 

Május 15-én megnyílt a Le Primore Hotel & Spa, Magyarország legnagyobb ötcsillag superior minősítésű spaszállodája.
Bokrétaünnep Budapesten –  Moxy Downtown Budapest

Bokrétaünnep Budapesten – Moxy Downtown Budapest 

A Forestay Group épülő házuk szerkezetkész állapotát ünnepelte, amely egy 283 szobás szállodaprojekt Budapest történelmi negyedében.
Látványosan belépett a Mövenpick a budapesti szállodapiacra

Látványosan belépett a Mövenpick a budapesti szállodapiacra 

A budapesti Mövenpick Hotel Budapest Centre története mesébe illő, megjelenése lenyűgöző.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.