Jótékonyság és ünnepi élmények a balatoni gyerekhotelben

Több száz kilogramm adományt gyűjtött össze a Kilo of Kindness program keretében a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton, amivel a nágocsi Reménység Családok Átmeneti Otthonát támogatta. Az adományozási kezdeményezés mellett a szálloda a családokra és gyerekekre helyezte a hangsúlyt.

A hotel a „Kilo of Kindness” jótékonysági program keretében egy hónap alatt 312 kilogramm adományt gyűjtött össze vendégei, kollégái és partnerei segítségével. Az élelmiszereket, iskolaszereket és ajándékokat a nágocsi Reménység Családok Átmeneti Otthonának adták át, ahol előzetes egyeztetések alapján olyan tárgyak kerültek a csomagokba, amelyekre a legnagyobb szükség volt.

A vendéglátás a gondoskodásról és a közösség erejéről szól. A Kilo of Kindness programban való részvétel nemcsak értéket ad a mindennapjainkhoz, de lehetőséget teremt arra, hogy együtt, összefogással valódi változást érjünk el. A jótékonysági program szállodánk szívügye és köszönettel tartozunk mindazoknak, akik hozzájárultak a gyűjtés sikeréhez

– mondta Peter Knoll, a szálloda vezérigazgatója.


Fotó: Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton

Az adományátadást követően a nágocsi Reménység Családok Átmeneti Otthonának intézményvezetője, Bánhidi Tibor is megköszönte a támogatást:

Hálásak vagyunk a Mövenpick BalaLand figyelmes és nagyvonalú támogatásáért, amely nemcsak a nálunk élő gyerekek és családok mindennapjait tette szebbé, hanem erőt adott szakembereinknek is, akik fáradhatatlanul segítik őket az újrakezdésben”.

December 7-én a szálloda különleges vendéget köszönthetett: az igazi Mikulást, Joulupukkit, aki felejthetetlen élményeket szerzett a gyerekeknek. Az esemény részeként a gyerekek forró csokoládéval és ünnepi édességekkel idézhették meg a karácsony varázsát, miközben elmondhatták kívánságaikat a Mikulásnak.

 


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.