A hajóformájú, egyedi formatervezésű szálloda a vendégeket 81 nem dohányzó szobával és a 4 luxus apartmannal várja, amelyek mindegyike erkéllyel, zuhanyzóval, WC-vel, telefonnal, TV-vel, minibárral, széffel felszerelt. Az étteremben kínált finomságok, a bár, a kávézó, a grillkert, a borospince és a söröző széles étel- és italválasztéka biztosítja a kulináris élvezeteket. A házban kétszintes wellnesscentrumot is kialakítanak medencékkel, szaunákkal, „Sweet Harmony” szobával. A beauty részlegen különböző masszázsok, pedikűr, manikűr, fodrászat, kozmetika szolgáltatásai állnak a vendégek rendelkezésére. Aktív kikapcsolódást biztosít a sportpark, a teniszpálya, a squash, a bowling, a fitnesz terem, a játszótér, a világítótoronyhoz kapcsolódó csúszda, amely a kinti medencébe fut. A kertben a medencék mellett, a fák alatt egy kis oázist alakítanak ki függőágyakkal, csobogóval, amely a vendégek nyugodt pihenését szolgálja. A szállodában helyet kap több konferenciaterem - összesen 550 m2-en –, melyek 100-400 fős rendezvényekhez természetes fénnyel és minden szükséges technikával biztosítanak helyszínt, és igény szerint akár szekcionálhatók is.
A hotel elsődlegesen a magasabb költési hajlandósággal rendelkező, exkluzív szolgáltatásokat igénylő vendégeket célozza meg, akik az egészségtudatos életmódot, a tartalmas pihenést tartják szem előtt. A szálloda a rendezvény-, konferenciaturizmus és az üzleti élet résztvevői részére is komplex szolgáltatásokat nyújt.
Az összesen 1,2 milliárd forintos ráfordítással, 264 millió forintos vissza nem térítendő uniós támogatással épülő szálloda a tervek szerint 2010 márciusában nyitja meg kapuit. A hotelt a Nautis Hotel Kft. építi és üzemelteti majd, amelynek tulajdonos-ügyvezetője egy beutaztató iroda és egy balatoni négycsillagos wellness és konferenciaszálloda tulajdonosa. A ház önerőből és uniós támogatásból épül. Behán István a hotel leendő igazgatója egyelőre a beruházást koordinálja, és a menedzsment összeállításán dolgozik. A szakember korábban Ausztriában és Németországban szerzett szállodaüzemeltetési tapasztalatokat, majd a siófoki Hotel Azúr front office menedzsereként tevékenykedett. (Turizmus Online)
Márciusban újabb négycsillagos hotel nyílik a Velencei-tó partján
A Velencei-tóval és a környékkel harmóniában álmodták meg és alakítják ki a Vital Hotel Nautis****superior –t Gárdonyban.

A Ruby-brandhez tartozó luxushotel épül Máltán
A müncheni központú Ruby Hotels bejelentette első máltai szállodaprojektjét, a Ruby Ninu közösségi munkatér (Workspace) tavaly februári megnyitását követően.

Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok
Bemutatkozott a Clarion Hotel Vienna South.

NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken
A belföldi vendégek száma 5,4 százalékkal 485 ezerre nőtt, míg a külföldi turisták száma több mint 22 százalékkal 536 ezer főre emelkedett.

Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei
Beszédes adatok és izgalmas tapasztalatok egy hotel első évéből – így indult a TRIBE Budapest Stadium.

Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben
A gazdasági kihívások és a geopolitikai bizonytalanság ellenére rekordévet zárt a nemzetközi szállodaipar.

Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást?
A Danubius Hotels (DH) a budapesti szállodáikba látogató külföldi turisták körében végzett kutatást.

Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban
Ezzel hívja fel a figyelmet a felelős állattartásra a Minaro Hotel Tokaj MGallery.

Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik
A szállodacsoport globális hűség- és kedvezményprogramja most köszöntötte százmilliomodik tagját.

Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában
Olyan megoldásokkal, amelyek a gyerekkel érkező vendégek kényelmét szolgálják.

Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban
A Szallas.hu legfrissebb adatai szerint.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.