Marriott: hárommillió forintos adomány az SOS Gyermekfalvaknak

Három hónap alatt több mint hárommillió forint gyűlt össze a budapesti Marriott szállodák jótékonysági akciója keretében. Az összeget az SOS Gyermekfalvak használhatja fel. 

2016. májustól július végéig a Marriott szállodák egy eurónak megfelelő összeget adományoztak az SOS Gyermekfalvaknak az éttermek által kiemelt ételek elfogyasztása után. A jótékonysági akció része a Marriott International európai ‘You Eat, We Give’ programjának, amelynek célja egy fiatalok munkanélküliségének visszaszorítását segítő alap létrehozása.

A kampányban résztvevő, a Budapest Marriott Hotelben található, peppers!Mediterranean Grill étterem és a Courtyard by Marriott Budapest City Oléo Pazzo Mediterranean Bistro azzal egészítette ki az adománygyűjtését, hogy minden egyes ebéd és vacsora után is plusz 1 eurót adományozott a gyermekek javára.

A promóció része a Marriott ’World of Opportunities’ kezdeményezésnek, amelynek keretében az európai Marriott szállodák hátrányos helyzetű fiataloknak nyújtanak segítséget – szakképzést és egyéb lehetőségeket biztosítva - hogy a bennük rejlő tehetséget és tudást kibontakoztathassák.

A ‘You Eat, We Give’ jótékonysági akció az egyik módja, hogy a Marriott kifejezze elkötelezettségét a fiatalok segítése valamint a munkára való felkészítése iránt. A közösség támogatása szerves része a Marriott kultúrának és üzletpolitikának.

Ebben az évben a Budapest Marriott Hotel, közösen a Courtyard by Marriott Budapest City Centerrel mintegy 3,3 millió forintnyi adományt gyűjtött össze, amely egy szimbolikus csekk formájában került átadásra Rick Enders, a Budapest Marriott Hotel vezérigazgatója, illetve Catalina Susan, a Courtyard by Marriott Budapest City Center vezérigazgatója által.

Ezzel sikerült a tavalyi adomány összegét megduplázni, amire nagyon büszkék vagyunk, és ezúton is szeretnénk megköszönni kedves vendégeinknek is a hozzájárulást - adta hírül közleményében a szállodavállalat. 


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.