Új szakemberek a szántódi BalaLand vezetői pozícióiban

A Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton új szakemberekkel erősíti csapatát. Az új vezetők elismert tapasztalatukkal járulnak hozzá a szálloda fejlődéséhez és sikeréhez, írják a kinevezésekkel kapcsolatos közleményükben.

Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton új szintre emeli szolgáltatásait azáltal, hogy további tapasztalt szakemberekkel erősíti csapatát. Az újonnan kinevezett vezetők között olyan elismert szakemberek szerepelnek, akik a vendéglátás és turizmus különböző területein szerzett jelentős tapasztalatukkal hozzájárulnak a szálloda sikeréhez és fejlődéséhez, olvasható a közleményben.

Örömömre szolgál, hogy ilyen tehetséges szakemberek csatlakoztak hozzám és a csapathoz, és így új ötleteket, valamint magas színvonalú vendéglátást hoznak magukkal, és gazdagítják vele a BalaLandet. Bízom benne, hogy együtt sikeresen valósítjuk meg jövőbeli terveinket

– - mondta Peter Knoll, a szálloda vezérigazgatója.

Balról jobbra: Tóth-Deme Gábor, Szabó Dániel, Molnár-Szarka Tímea, Peter Knoll, Hamvas Patrícia, Simon Dávid és Carsten Rabe
Balról jobbra: Tóth-Deme Gábor, Szabó Dániel, Molnár-Szarka Tímea, Peter Knoll, Hamvas Patrícia, Simon Dávid és Carsten Rabe

Íme, az újonnan kinevezett vezetői gárda:

A szálloda új F&B Managere Szabó Dániel 13 éves vendéglátóipari tapasztalattal rendelkezik. Az alapokat egy óceánjáró hajótársaságnál sajátította el, majd ezt követően Balaton-parti 4 és 5 csillagos szállodák F&B részlegét erősítette. Tavasz óta pedig a Mövenpick BalaLand éttermi csapatát vezeti, ahol innovatív F&B koncepciókat valósít meg, így többek közt a Beach Bar megnyitása is hozzá köthető.

Hamvas Patrícia korábban Siófok városmarketingjén, illetve a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa projektben dolgozott. A BalaLand új marketingkoordinátoraként a szálloda online és offline megjelenéseiért, valamint a Mövenpick BalaLand Resort regionális, országos és nemzetközi népszerűsítéséért felel.

Simon Dávid közel tíz éve tevékenykedik a szállodai értékesítés területén. 2020-ig a Sofitel Budapest Chain Bridge csapatának tagja volt, az Accor családhoz pedig egy hosszabb észak-balatoni kitérő után tért vissza idén júniusban. Sales managerként fő feladata a gyermektematika megtartása mellett a MICE részleg kialakítása, amely lehetővé teszi a szálloda egész éves működését és fejlődését.

Tóth-Deme Gábor több mint tíz éve dolgozik a szállodaiparban. Svájcban kezdte pályafutását, ahol iskolai képesítését is szerezte. Idén júniusban került rezervációs manager pozícióba, és különös figyelmet fordít a részlegek közötti kommunikáció fontosságára, hogy a vendégigényeket magas színvonalon szolgálják ki.

Head of Talent and Culture pozícióban Molnár-Szarka Tímea fő célja egy stabil kollektíva felépítése, a munkavállalók támogatása és fejlesztése, valamint a vezetők továbbképzése. A HR szakma iránti szenvedélye még 2005-ben kezdődött egy fejvadász cégnél, majd a vállalati oldal megismerése után csatlakozott a Hilton Budapest HR csapatához, és júliustól erősíti a BalaLand csapatát.

Carsten Rabe az új executive chef, aki jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Korábban az USA-ban, Kínában és a Közel-Keleten olyan kiemelkedő éttermek konyháját vezette, mint a New Jersey-i The Manor, valamint dolgozott együtt David Burke cheffel is New Yorkban. Részt vett a plovdivi Mgallery Hotel, és más szállodaláncok nyitásában is. Stílusát a friss, ízletes és kozmopolita jelzőkkel illeti.

 

 

 

 

 

A


Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen 

A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.
Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken 

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén  

Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.
MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly

MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly 

Márciusi trendriport a KSH adatai alapján.
Brandváltás ennél a patinás fővárosi szállodánál

Brandváltás ennél a patinás fővárosi szállodánál 

A Mövenpick bejelentette a Mövenpick Hotel Budapest Centre megnyitását.
Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra

Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra 

Évekkel ezelőtt, fejlesztés céljából zárt be az egri Hunguest Hotel Flóra azért, hogy 2024. december 18-án megújult külsővel és belsővel születhessen újjá.
A szállodások keleti régióülésére készül a megújult Hunguest Béke

A szállodások keleti régióülésére készül a megújult Hunguest Béke  

Május 7-én a nemrég újranyitott hajdúszoboszlói Hunguest Béke szállodában rendezik meg a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) keleti régióülését.  
Igazgatóváltás a Dorothea Hotel élén

Igazgatóváltás a Dorothea Hotel élén 

Az ötcsillagos budapesti belvárosi ház vezetése 2025 március elsejétől változott.
Új ötcsillagos ház nyílik Hévízen

Új ötcsillagos ház nyílik Hévízen 

Az ötcsillagos szállodában a vendégeket nem csak a luxus legmagasabb foka, hanem valódi testi-lelki feltöltődés várja.
Boeingből luxushotel

Boeingből luxushotel 

Felix Demin 2023 végén nyitotta meg a világ egyik legkülönlegesebb szálláshelyét: a Private Jet Villát.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.