A Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton új szintre emeli szolgáltatásait azáltal, hogy további tapasztalt szakemberekkel erősíti csapatát. Az újonnan kinevezett vezetők között olyan elismert szakemberek szerepelnek, akik a vendéglátás és turizmus különböző területein szerzett jelentős tapasztalatukkal hozzájárulnak a szálloda sikeréhez és fejlődéséhez, olvasható a közleményben.
Örömömre szolgál, hogy ilyen tehetséges szakemberek csatlakoztak hozzám és a csapathoz, és így új ötleteket, valamint magas színvonalú vendéglátást hoznak magukkal, és gazdagítják vele a BalaLandet. Bízom benne, hogy együtt sikeresen valósítjuk meg jövőbeli terveinket
– - mondta Peter Knoll, a szálloda vezérigazgatója.
Íme, az újonnan kinevezett vezetői gárda:
A szálloda új F&B Managere Szabó Dániel 13 éves vendéglátóipari tapasztalattal rendelkezik. Az alapokat egy óceánjáró hajótársaságnál sajátította el, majd ezt követően Balaton-parti 4 és 5 csillagos szállodák F&B részlegét erősítette. Tavasz óta pedig a Mövenpick BalaLand éttermi csapatát vezeti, ahol innovatív F&B koncepciókat valósít meg, így többek közt a Beach Bar megnyitása is hozzá köthető.
Hamvas Patrícia korábban Siófok városmarketingjén, illetve a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa projektben dolgozott. A BalaLand új marketingkoordinátoraként a szálloda online és offline megjelenéseiért, valamint a Mövenpick BalaLand Resort regionális, országos és nemzetközi népszerűsítéséért felel.
Simon Dávid közel tíz éve tevékenykedik a szállodai értékesítés területén. 2020-ig a Sofitel Budapest Chain Bridge csapatának tagja volt, az Accor családhoz pedig egy hosszabb észak-balatoni kitérő után tért vissza idén júniusban. Sales managerként fő feladata a gyermektematika megtartása mellett a MICE részleg kialakítása, amely lehetővé teszi a szálloda egész éves működését és fejlődését.
Tóth-Deme Gábor több mint tíz éve dolgozik a szállodaiparban. Svájcban kezdte pályafutását, ahol iskolai képesítését is szerezte. Idén júniusban került rezervációs manager pozícióba, és különös figyelmet fordít a részlegek közötti kommunikáció fontosságára, hogy a vendégigényeket magas színvonalon szolgálják ki.
Head of Talent and Culture pozícióban Molnár-Szarka Tímea fő célja egy stabil kollektíva felépítése, a munkavállalók támogatása és fejlesztése, valamint a vezetők továbbképzése. A HR szakma iránti szenvedélye még 2005-ben kezdődött egy fejvadász cégnél, majd a vállalati oldal megismerése után csatlakozott a Hilton Budapest HR csapatához, és júliustól erősíti a BalaLand csapatát.
Carsten Rabe az új executive chef, aki jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Korábban az USA-ban, Kínában és a Közel-Keleten olyan kiemelkedő éttermek konyháját vezette, mint a New Jersey-i The Manor, valamint dolgozott együtt David Burke cheffel is New Yorkban. Részt vett a plovdivi Mgallery Hotel, és más szállodaláncok nyitásában is. Stílusát a friss, ízletes és kozmopolita jelzőkkel illeti.
A