Átalakítás a Párisi Udvar Hotel Budapest csapatában

Személyi változások az értékesítési, valamint a marketing és kommunikációs részlegen.

A Párisi Udvar Hotel Budapest a The Unbound Collection by Hyatt brand tagjaként idén nyáron nyitotta meg kapuit. A világviszonylatban is egyedülálló, műemlékvédelmi szempontból kiemelkedő, exkluzív szálloda nyitása már lezárult, a munkatársi csapat azonban mostanra teljesedett ki. Nemzetközi tapasztalattal rendelkező, senior munkatársak és friss, innovatív szemlélettel érkező, fiatal kollégák egyaránt gazdagítják a szálloda szakembergárdáját.

Változások az értékesítési részlegen

A korábbi értékesítési igazgató, Farah Willey munkaviszonya megszűnt július közepén, feladatait megbízott értékesítési vezetőként jelenleg Árvay Zsófia, Associate Director of Sales látja el.

Árvay Zsófia 2018. decemberében csatlakozott a Párisi Udvar Hotel Budapest nyitócsapatához, miután közel 9 évig az IHG szállodaláncnál tevékenykedett az értékesítés különböző területein és több szálloda nyitásában is részt vett. Többéves külföldi tartózkodás után az elmúlt évben tért vissza Budapestre. 

Továbbra is a csapatot erősíti: Hajdu Péter, aki a csoportos értékesítés és rendezvényszervezés részlegért felel, valamint Nagyváradi Gábor corporate sales manager. 

Czunyi Tímea a szálloda új marketing és kommunikációs igazgatója

2019. augusztus elején csatlakozott a Párisi Udvar Hotel Budapest-hez Czunyi Tímea, mint marketing és kommunikációs igazgató, aki Oláh Noémi korábbi feladatait vette át. 

Czunyi Tímea közvetlenül előtte a Nemzeti Örökségvédelmi és Fejlesztési Nkft.-nél dolgozott, azt megelőzően pedig a Magyar Turizmus Zrt.-nél bízták meg hazánk, mint új turisztikai desztináció bevezetésével az Öböl-menti országokban. A szakember pályafutását az Accor-Pannónia Hotels Zrt. szállodaláncnál kezdte.

Forrás: Turizmus Online


Átadták az idei Aranynap-díjakat

Átadták az idei Aranynap-díjakat 

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda, valamint rendezvényhelyszín kapott elismerést.
Napfényes fejezet – a Danubius-lánc, köztük a Hotel Helia megújulásáról

Napfényes fejezet – a Danubius-lánc, köztük a Hotel Helia megújulásáról 

A Danubius Hotel Helia – nevéhez méltóan, hiszen a „Helia” a Naphoz kötődőt jelenti – fénylő pont a főváros szállodai kínálatában.
Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában

Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában 

Négy magyarországi szálláshellyel bővül a szállodalánc.
Megkezdődött a 44. Országos Borverseny

Megkezdődött a 44. Országos Borverseny 

Mintegy 2700 palack bor versenyez.
Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája

Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája 

Az ötcsillag superior minősítésű hotel 285 szobájában több mint 600 vendéget tud fogadni.
Turisztikai fejlesztés Nógrádban

Turisztikai fejlesztés Nógrádban 

Jelentős felújításon esik át az 1973 óta működő Salgó Hotel.
Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen 

A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.
Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken 

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén  

Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.
MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly

MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly 

Márciusi trendriport a KSH adatai alapján.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.