Átalakítás a Párisi Udvar Hotel Budapest csapatában

Személyi változások az értékesítési, valamint a marketing és kommunikációs részlegen.

A Párisi Udvar Hotel Budapest a The Unbound Collection by Hyatt brand tagjaként idén nyáron nyitotta meg kapuit. A világviszonylatban is egyedülálló, műemlékvédelmi szempontból kiemelkedő, exkluzív szálloda nyitása már lezárult, a munkatársi csapat azonban mostanra teljesedett ki. Nemzetközi tapasztalattal rendelkező, senior munkatársak és friss, innovatív szemlélettel érkező, fiatal kollégák egyaránt gazdagítják a szálloda szakembergárdáját.

Változások az értékesítési részlegen

A korábbi értékesítési igazgató, Farah Willey munkaviszonya megszűnt július közepén, feladatait megbízott értékesítési vezetőként jelenleg Árvay Zsófia, Associate Director of Sales látja el.

Árvay Zsófia 2018. decemberében csatlakozott a Párisi Udvar Hotel Budapest nyitócsapatához, miután közel 9 évig az IHG szállodaláncnál tevékenykedett az értékesítés különböző területein és több szálloda nyitásában is részt vett. Többéves külföldi tartózkodás után az elmúlt évben tért vissza Budapestre. 

Továbbra is a csapatot erősíti: Hajdu Péter, aki a csoportos értékesítés és rendezvényszervezés részlegért felel, valamint Nagyváradi Gábor corporate sales manager. 

Czunyi Tímea a szálloda új marketing és kommunikációs igazgatója

2019. augusztus elején csatlakozott a Párisi Udvar Hotel Budapest-hez Czunyi Tímea, mint marketing és kommunikációs igazgató, aki Oláh Noémi korábbi feladatait vette át. 

Czunyi Tímea közvetlenül előtte a Nemzeti Örökségvédelmi és Fejlesztési Nkft.-nél dolgozott, azt megelőzően pedig a Magyar Turizmus Zrt.-nél bízták meg hazánk, mint új turisztikai desztináció bevezetésével az Öböl-menti országokban. A szakember pályafutását az Accor-Pannónia Hotels Zrt. szállodaláncnál kezdte.

Forrás: Turizmus Online


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.