Újabb lazulós skybar nyílt a BudaParton

A Radisson hotellánc új business szállodájának tetején nyílt a BudaPart legújabb skybarja - a lazulós délutánokat, naplementés estéket kedvelők nagy örömére.

Néhány hónapja a BudaParton nyitotta meg kapuit a Radisson hotellánc új business szállodája.

A 200 szobával rendelkező full-service hotel modern rendezvény- és konferenciahelyszínnel és ázsiai fúziós éttermével lépett be a budapesti hotelpiacra.

Tavasszal átadták az épület tetején található sky teraszt is, amely – a szálloda belsőépítészetéhez hasonlóan – szintén a MádiLáncos Studio tervei szerint valósult meg.

 Fotó: Jaksa Bálint
Fotó: Jaksa Bálint

Designkoncepciónkban a fejlesztési terület ipari történetéhez nyúltunk vissza, a szín- és az anyaghasználat indusztriális jellege erre reflektál. A sötét színeket és fémes felületeket fa használatával, textilekkel és meleg fényekkel kompenzáltuk. Ezt a gondolkodást vittük tovább a skybarban is: a természetközeliség a színekben és az anyaghasználatban jelenik meg, a fókusz azon volt, hogy olyan teret rendezzünk be, amely a kikapcsolódás és szórakozás új budapesti színfoltja lehet

– mondja Láncos Áron belsőépítész.  

A bár két része, a lezser terasz és a meghittebb zárt tér jó időben teljesen egybenyitható, a teraszról a BudaPart és a budai oldal látképe fogad. A bár egyfajta visszhangja a hotelben található ázsiai étteremnek, a koktéllap is reflektál a lent megismert, különleges világra.

A megérkezéskor a vendéget a belsőépítészeti megoldások is befelé irányítják: természetes elemként a mennyezeti falécek vezetik a szemet, a visszafogott megvilágítás pedig arra biztatja a vendéget, hogy akár a bárpultnál üldögélve is elfogyaszthat egy italt. A skybarban DJ-pult és lounge-zónák, kényelmes kanapék és nagyobb társaságok számára is foglalható pihenőegységek járulnak hozzá a teljes kikapcsolódáshoz.  

  

 

 


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.