Ahogy Sopronban mindenki, így a város felett őrködő, magaslaton álló, négycsillagos Hotel Sopron csapata is nagyon várja már szeretett városának egyik zenei csúcspontját, a következő hétvégén sorra kerülő Volt Fesztivált. Szabad szobájuk már egy szál se - erre az időszakra szinte már előző évben betelik minden hely -, azonban egy újdonsággal kedveskednek idén a fesztiválra érkező vendégeiknek.
Soltész István, a ház F&B főnökének fejéből pattant ki az ötlet, amit Csomós András séf is nagyban támogatott, miszerint vegyenek a teraszra a régi, harcedzett rostlapot felváltva egy új grill sütőt, megteremtve íly módon a ház grillteraszát. A séf dönthette el, min szeretne a legjobban a szabadban sütögetni, így esett a választása a Weber Genesis® II E-610™ GBS™ gázgrillre. Kapacitását tekintve a remek sütögető egységre egyszerre húsz finomság is rákerülhet, ezért lesz rajta hétvégén egyszerre csirkemell, hamburgerhús, tarja, kolbász, Rib-eye steak és persze burgonya, meg grillezni szánt zöldségek, kenyérfélék.
Forrás: Vendég