Az idei kínálat egyik különleges fogása az áfonyaszósszal leöntött sült pulyka, amelyet borsóval, sült burgonyával és serpenyőben sült füstölt csirkekolbásszal tálalnak, az ünnepi lakomát pedig mandarin kompótos csokoládéhab zárja.
A First vagy Business osztályon utazók számára a karácsonyi vacsora citromos és fűszeres garnélarákkal, édesköménysalátával és koktélmártással, vagy klasszikus lazac gravadlax-szal kezdődik. Második fogásként mindezt sült pulyka gesztenyetöltelékkel, pulykaszalonnával, paprikás burgonyával és krémes kelbimbóval, valamint áfonya jus lié-vel követi, befejezésül pedig egy ízletes ünnepi desszerttel koronázzák meg a fejedelmi
étket. A kedvenc karácsonyi filmünket pedig forró csokoládét szürcsölve élvezhetjük a repülőúton.
A dubaji reptéren található Emirates lounge-ok szintén a karácsonyi finomságok széles választékát kínálják, köztük sült pulykát, melyet zöldségek, sült újburgonya és gesztenyetöltelék kísér. Számos ünnepi desszertet is megkóstolhatnak az utazók: hagyományos pitét, karácsonyi kalácsot, karácsonyi gyümölcspudingot cseresznyekompóttal, de sült körtét gyömbéres morzsával és diplomatakrémmel is felszolgálnak.