Szakmai program a világ jelentős utazási irodáinak részvételével

Időpont: április 27. kedd. Közép-európai idő szerint reggel 9 órakor kezdődik a nemzetközi szintű szakmai program. A beszélgetést Felix Shpilman, a RateHawk ot kezelő cég, az Emerging Travel Group vezérigazgatója moderálja.

Az utazási szakemberek számára hotelek és repülőjegyek lefoglalására létrehozott online szolgáltatás, a RateHawk.com: Travel Business in 2021: Growth Strategy and Adaptation to the New Reality (Az utazási ipar 2021-ben: Növekedési stratégia és alkalmazkodás az új valósághoz) elnevezésű kerekasztal beszélgetést szervez az utazási irodák számára.

A beszélgetést a RateHawk megalapításának ötödik évfordulójára szervezik, amelyet április 27-én, közép-európai idő szerint 9 órakor tartanak.

A megbeszélés résztvevői vezető turisztikai cégek igazgatói, és az ülésen szót beszélnek a világjárvány után az utazási ágazatban megjelenő tendenciákról, az utazók viselkedésének és szokásainak változásairól, valamint az iparági szereplők e változások következményeihez történő alkalmazkodásáról.

A megbeszélésen részt vesznek:

- Martina Groenegres, a Lufthansa City Center ügyvezető igazgatója;

- Anton Coronelli, az Accor Hotels globális értékesítési igazgatója (Oroszország, Független Államok Közössége, Ukrajna, Grúzia);

- Toms Andersons, az airBaltic értékesítési alelnöke;

- Sebastian Kleinau, a Talixo vezérigazgatója;

- Anna Igual, a TravelgateX üzletfejlesztési igazgatója;

- Jay Abbott, a Nuvei utazásért és mobilitásért, valamint digitális fizetésekért felelős alelnöke;

- Tarique Khatri, a Seera Group ügyvezető alelnöke  

A beszélgetést Felix Shpilman, a RateHawk-ot kezelő cég, az Emerging Travel Group vezérigazgatója vezeti.

A megbeszélésen való részvétel ingyenes, jelentkezési lehetőség: ITT

Forrás: RateHawk.com


Borravaló körkép: ennyit illik adni a különböző országokban

Borravaló körkép: ennyit illik adni a különböző országokban 

A borravaló megítélése kultúránként és nemzetenként változó: ami az egyes országokban szokás, az egy másikban akár sértés is lehet. 
Boldogság-automaták és szerelmeslevelek a turizmus szolgálatában

Boldogság-automaták és szerelmeslevelek a turizmus szolgálatában 

Linz kirobbanóan sikeres a magyar látogatók körében is.
Horvátországnál soha ilyen meleg nem volt még az Adriai-tenger

Horvátországnál soha ilyen meleg nem volt még az Adriai-tenger 

Ha megerősítik a mérést, ez lesz a valaha mért legmagasabb vízhőmérséklet Horvátországban.
Ételmérgezéssel szállítottak kórházba magyar turistákat Romániában

Ételmérgezéssel szállítottak kórházba magyar turistákat Romániában 

A  Krassó-Szörény megyei tisztiorvosi szolgálat vizsgálatot indított, hogy kiderítsék a megbetegedések okát.
A nyár egyik legjobb úti célja: a Balkán gyöngyszeme

A nyár egyik legjobb úti célja: a Balkán gyöngyszeme 

Tenger, hegyek, napsugarak - e három tényező, így együtt, egyből leveszi a lábáról az embert. És a Kotori-öbölben ezekből busásan bőkezű a természet.
Velence megduplázná a városi belépődíj árát

Velence megduplázná a városi belépődíj árát 

2025-től az egynapos utazásra szóló jegy 10 euróra emelkedik a legforgalmasabb napokon.
Különleges helyszínen az Aida

Különleges helyszínen az Aida 

Lélegzetelállító helyszínen látható Verdi klasszikusa, az Aida.
Az esőzés félbeszakította Szlovákia legismertebb nyári zenei fesztiválját

Az esőzés félbeszakította Szlovákia legismertebb nyári zenei fesztiválját 

Ledőlt a nagysátor, többen megsérültek.
Öt legjobb túraútvonal - Törökország történelmi úti céljaival

Öt legjobb túraútvonal - Törökország történelmi úti céljaival 

Kiváló túraútvonalak az Égei-tengertől a Földközi-tengerig és Közép-Anatóliáig, amelyek elvezetik a turistákat Anatólia évezredes történelmébe.
Megnyílt a világ első Nyakkendő Múzeuma

Megnyílt a világ első Nyakkendő Múzeuma  

Zágráb újabb látványossággal gazdagodott, június 26-án megnyitotta kapuit a világ első Nyakkendő Múzeuma.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.