Osztrák workshop az ÖW szervezésében

Osztrák workshop az ÖW szervezésében 

Március 21-én, csütörtökön osztrák workshopot tartanak az Österreich Werbung szervezésében.
A Budapest Airport az eladásról szóló hírekre látványos bemutatóval reagált

A Budapest Airport az eladásról szóló hírekre látványos bemutatóval reagált 

Ahol többek közt elhangzott, a téli menetrendben 36 légitársasággal 107 úti cél érhető el Budapestről.
Várakozáson felüli évkezdet, török workshop dzsungel környezetben

Várakozáson felüli évkezdet, török workshop dzsungel környezetben 

Az IBUSZ a kényszerű covid-szünet után a Török Riviéra szállodáinak bemutatkozásával egybekötött, nagyszabású partnerpartit tartott február 2-án, a pesti Király utca szívében.
Horvát szakmai workshop hazai utazásszervezőknek

Horvát szakmai workshop hazai utazásszervezőknek 

A Horvát Idegenforgalmi Közösség magyarországi képviselete 2022. november 22-én workshopot rendez, amelyre ezúton hívja meg az érdeklődő magyar utazásszervezőket és utazási irodákat.
Sikeres téli szezonban bíznak a francia szakemberek

Sikeres téli szezonban bíznak a francia szakemberek 

Bár a téli sportok hazai kedvelői közül relatíve kevesen utaznak Franciaországba, a szerdai workshopon Magyarországra érkező francia utazási irodák, szállodák és turisztikai szervezetek szerint idén is élénk a magyar érdeklődés síterepeik iránt – hangzott el a Hotel Kozmoban rendezett workshopon.
Szakmai workshop keretében mutatta be stratégiáját az MKI

Szakmai workshop keretében mutatta be stratégiáját az MKI 

Félszáz szakmai partner interaktív együttműködésével ültette át a mindennapok gyakorlatába tavasszal elkészült stratégiáját a Magyar Kongresszusi Iroda (MKI). Amelynek során bemutatták a Gaining Edge által készített tanulmány legfontosabb következtetéseit. 
Fenntartható desztinációs workshopot szervez az MKI

Fenntartható desztinációs workshopot szervez az MKI 

A konferencia- és üzleti rendezvény szektor fenntarthatóságának elősegítése a célja a Magyar Kongresszusi Iroda október 26-ai workshopjának. Az eseményen közreműködik a Global Destination Sustainability Movement nemzetközileg elismert vezetője, Guy Bigwood. Az MKI a szektor szereplőit egy nemzetközi kitekintésre, jó gyakorlatok megosztására és közös gondolkodásra várja - tájékoztatta lapunkat az MKI.
Először a magyar piacon ez a feltörekvő úti cél

Először a magyar piacon ez a feltörekvő úti cél  

Először rendezett Budapesten workshopot Ras Al Khaimah (RAK) Turisztikai Hivatala.A jó hangulatú, az Aviareps által szervezett keddi szakmai rendezvényre számos magyar értékesítő volt kíváncsi, és nemcsak azok, amelyek kínálatában eddig szerepelt ez a desztináció. 
A világ legszebb szigetei mutatkoztak be Budapesten

A világ legszebb szigetei mutatkoztak be Budapesten 

Around The World címmel, az Aviareps szervezésében 15 utazási iroda, nemzeti turisztikai hivatal, biztosító és légitársaság képviselője járta az országot a napokban. Szegeden, Győrben, Debrecenben és Budapesten a helyi turisztikai szakemberek prezentációk és workshopok keretében értesülhettek a legnépszerűbb, elsősorban egzotikus, tengerparti célpontok újdonságairól.
Workshop a cseh piacon

Workshop a cseh piacon 

Az esemény célja a cseh és magyar B2B kapcsolatok erősítése volt. Fekete Magdolna a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) V4 országokért is felelős nemzetközi piacszakértője prezentációjában a nyáron hazánkban megrendezendő nagyobb eseményekről, valamint a szálloda- és turisztikai attrakciók fejlesztéséről is szólt.

Magyar szakemberek ismerkedtek Ausztria kínálatával 

Sikeresen lezajlott 2022. április 7-én az Österreich Werbung workshopja a Budapest Marriott Hotelben.

Turizmus-vendéglátás workshop Miskolcon 

A turizmus újraindítása áll az MSZÉSZ és a Miskolci Egyetem közös pénteki rendezvényének középpontjában. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Workshop a szállodai értékesítésről 

Múlt héten a hévízi Lotus Therme Hotelben került megrendezésre a “Turizmus 2022” esemény.

Így készül a téli szezonra a Budapest Airport 

„Az idei év jobb lesz már mint a tavalyi, de nem sokkal” – hangzott el a Budapest Airport csütörtöki workshop-ján, amelyet a Terminál 1 Rendezvényközpontban tartott a repülőtér üzemeltetője az utazási irodás és légitársasági partnereknek.

Eredményes osztrák workshop a Marriottban 

Sikeresen lezajlott 2021. szeptember 20-án az Österreich Werbung workshopja a Budapest Marriott Hotelben.

Osztrák piaci lehetőség hazai turisztikai vállalkozásoknak 

Az - ABA Invest in Austria - osztrák befektetési ügynökség, a budapesti osztrák nagykövetség, valamint az Erste Bank Hungary Zrt. szervezésében 2021. szeptember 16-án befektetői fórum kerül Budapesten megrendezésre, ahová az osztrák lehetőségek iránt érdeklődő magyar turisztikai vállalkozásokat is szeretettel várják - írja a GD Consulting.

Otthonról is részt vehetünk az ITB hétvégi konferenciáján 

Az ITB Berlin és a Berlin Travel Festival a turisztikai ipar képviselőit, valamint az utazás iránt érdeklődőket és a kalandorokat hívja meg a rendezvényre, hogy hosszú idő után újra találkozzanak, és ötleteket cseréljenek az utazási világ aktuális témáiról. Emellett a rendezvényen azt a kérdést szeretnék körbejárni, hogy az iparág a koronavírus-járvány után visszatér-e a régi mintákhoz, vagy egy mindent átfogó fordulópont várható-e. Az esemény hibrid koncepciója lehetővé teszi a helyszíni és a virtuális részvételt egyaránt.

15 küldőpiac 15 percben 

Magyarország legfontosabb, illetve feltörekvő küldőpiacait igyekszünk bemutatni a szakma számára. Segítséget nyújtva ezzel a hazai szolgáltatóknak – az utazási szakma területén, szállodákban és vendéglátóegységekben dolgozóknak, valamint programszervezőknek -, hiszen naprakészen feltérképezzük és bemutatjuk, milyen igényekre készüljenek, ha az adott küldőországok utasai jelentkeznek be hozzájuk, vagy foglalnak szállást vendégként, netán egy asztalhoz ülnek le kisebb-nagyobb hazai vendéglátóegységben.

A lépcsőn is ültek idei első insta workshopunkon 

Hatalmas érdeklődés kísérte idei első turisztikai workshopunkat. Aki ott volt, tanusíthatja: megérte rászánni ezt a február közepi kedd délelőttöt, mert ritka profi programot rakott össze szakértői partnerünk, a Crane. Szakmai partnerünk pedig a program lehetőségének megteremtésében a Magyar Beutaztatók Szövetsége (MABEUSZ) volt.

Mit hoz a jövő? 

Rekordszámú résztvevővel, immár harmadik alkalommal rendezi meg a Budapest Airport azt a szakmai workshopot az 1. Terminál épületében, amelyen szervezett, de egyúttal szórakoztató formában tájékoztatja az utazási szakmai képviselőit az új járatokról és a repülőtéri szolgáltatásokról. A találkozót a Budapest Airport kereskedelmi igazgatósága szervezi az utazási irodák és a légitársaságok számára - közölte csütörtökön a Budapest Airport.

Workshop a kiutaztatóknak 

Az Österreich Werbung Ausztria nemzeti turisztikai szervezetének budapesti képviselete workshopot rendez 2018. április 09-én, 10-14 óra között a Kempinski Hotelben, amelyre szeretettel várja a kiutaztatással foglalkozó magyar utazási irodákat.

Osztrák szolgáltatókkal ismerkedhet! 

Itt a tavasz, amely elhozza hozzánk Ausztriát!

Ismét Budapesten tart digitális workshopot az MTÜ 

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a Google Magyarországgal közösen a digitális kompetenciák és készségek fejlesztésére turisztikai ágazati workshopokat kezdeményezett Budapesten, és további vidéki helyszíneken. 

Légiközlekedési fórum újratöltve 

Immár második alkalommal rendezte meg a Budapest Airport azt a workshopot, amelyen a hazai idegenforgalmi szakma képviselői számára biztosítanak lehetőséget arra, hogy egy szakmai fórum keretén belül lássa vendégül a hazai utaztatási szakma meghatározó szereplőit. 

Harmadszor is ingyenes turisztikai workshop az MTÜ-vel 

Egy hónap alatt négy különböző helyszínen tart Digital Turisztikai Workshopot a Google a Magyar Turisztikai Ügynökséggel (MTÜ) együttműködésben kifejezetten a magyar turisztikai ágazat kis- és középvállalkozásai számára.

„Szlovéniát csak szeretni lehet” 

- jelentette ki Livija Kovač, a Szlovén Idegenforgalmi Hivatal vállalati kapcsolatokért felelős igazgatója kedden, Budapesten, ahol jó szokásához híven ismét randevút adott egymásnak a hazai kiutas szakma és a szlovén idegenforgalmi kínálat.

FRISSÍTVE! Ingyenes turisztikai workshop sorozatot indít a Google és az MTÜ 

Egy hónap alatt négy különböző helyszínen tart workshopot a Google Digital Workshop a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködésben kifejezetten a magyar turisztikai ágazat kis- és középvállalkozásai számára. A sorozat célja a digitális kompetenciák fejlesztése, ehhez példákat és esettanulmányokat is bemutat majd a workshop sorozat, és az előadók is a turisztikai területről érkeznek majd.

Ismét lesz Szlovén Workshop 

A Szlovén Idegenforgalmi Hivatal szeretettel meghívja Önt Szlovén IdegenforgalmiWorkshopjára. Ez az alkalom lehetőséget biztosít arra, hogy a kulcsfontosságúszlovén idegenforgalmi szolgáltatóktól közvetlenül értesülhessen a legújabb éslegfontosabb hírekről, információkról.

Kelet-Magyarországról Németországba 

Németország gazdasági és kulturális jelentősége, kimagasló értékei egyre több kelet-magyarországi érdeklődőt is foglalkoztatnak. Ezek megismerésére és a partneri együttműködés elmélyítésére rendezett workshopot a hevesi megyeszékhelyen az IBUSZ Utazási irodák Kft. egri irodája.

A MUISZ is részt vett az új package irányelv átültetési nehézségeiről szóló workshopon Brüsszelben 

2017. május 11-én Brüsszelben került sor az Európai Parlament turisztikai és kulturális ügyek, közös képviselői munkacsoportjának kezdeményezésére,  az új package irányelv átültetési nehézségeiről szóló szakmai workshopra a két legnagyobb európai szövetség, az ECTAA (Európai Utazási Irodai Szövetségek Egyesülése) és az EGFATT ( Európai Turisztikai Garanciaalapok Szövetsége) szervezésében.

Francia workshop: e-learning oldal turisztikai szakemberek számára 

Franciaország büszkélkedhet a világ legnagyobb besíelhető területével, több mint 350 sítereppel. A francia síterületek minden évben óriási összegeket fektetnek a síterepek korszerűsítésébe, a legújabb technológiákat használva a hatékonyság és a kényelem növelése érdekében. Családbarát szállodák, autentikus hegyi falvak, pezsgő éjszakai élet és különböző programokat kínáló síterepek várják a téli sportok szerelmeseit.

Három magyar városban mutatkozik be a Christian Tour 

Február 8-10. között Budapesten és két vidéki nagyvárosban mutatja be idei árualapját a Christian Tour. 

Mi történt 2016. november 7-én Bécsben? 

A konferenciaturizmus élénkítése és Magyarország prémium kategóriás hivatásturisztikai (MICE) desztinációként való népszerűsítése érdekében számos akciót folytat a Magyar Turisztika Ügynökség (MTÜ) a szomszédos Ausztriában is. Az MTÜ ausztriai képviselete összefogásban más országok nemzeti turisztikai képviseletével egész estét betöltő MICE workshopot szervezett Bécsben, 2016. november 7-én. A Park Hotel Hyatt-ben tartott szakmai programon a hazai kínálatot az MTÜ mutatta be, a megújuló vidéki konferenciakínálatot pedig az újrapozícionált bükfürdői Caramell szálló képviselte társkiállítóként. - közölte csütörtökön az MTÜ.

„Senki sem fog azért iderepülni, mert szép a reptér, hanem mert van egy desztinációnk” 

22 légitársaság és 8 utazásszervező várta 52 utazási iroda 70 képviselőjét szerdán a ferihegyi repülőtér rendezvényközponttá nemesült néhai 1-es termináljában, hogy közös munkával tovább javítsanak az amúgy egekben lévő statisztikákon.

„A magyar turisták felfedezték Szlovéniát” 

— jelentette be Ksenija Škrilec, a Szlovén Köztársaság magyarul kitűnően beszélő  nagykövete a Budapesten immár évek óta hagyományosan megrendezett szlovén workshop megnyitóján.

Horvát workshop októberben 

A Horvát Idegenforgalmi Közösség magyarországi képviselete 2016. október 10-én, hétfőn 14-18 óráig workshopot rendez, melyre szeretettel várja az érdeklődő magyar utazásszervezőket és utazási irodákat. Az üzleti találkozón 25 horvát szállodás és utazási iroda vesz részt.

Hiába a terror, optimisták a franciák 

Május elején immár ötödik alkalommal rendezte meg a Francia Turisztikai Hivatal – az Atout France – a French Rendez-Vous workshopot Bécsben, amelynek során közép-európai tour-operátorok találkozhattak a francia szolgáltatókkal.

Ismét franciákkal randevúztunk Bécsben 

Május 9-én és 10-én ötödik alkalommal rendezte meg a Francia Turisztikai Hivatal – az Atout France – a French Rendez-Vous workshopot Bécsben, melynek során közép-európai tour-operátorok találkozhattak a francia szolgáltatókkal.

Advent Zágrábban? Miért ne? 

Az őszi horvát idegenforgalmi workshopon 26 horvát szálloda és utazási iroda várta a szakmai érdeklődőket. A meglévő kapcsolatok erősítése és az új partnerek felkutatása érdekében 50 magyar utazásszervező és utazási iroda jelent meg az eseményen.

A szlovénok nem tülekedtek az Úr színe előtt 

Ismét workshopoltak szlovén turisztikai szolgáltatók és magyar utazási szakemberek Budapesten, az Európa hajó fedélzetén. 

Télből a nyárba, Argentínába 

Az Argentin Nagykövetség és az Argentin Turizmusfejlesztési Minisztérium egy szemináriumra invitálta a magyar utazási irodákat és a turizmusban dolgozó újságírókat, hogy bemutassák a leendő partnereknek azt, miért érdemes úti célként választani ezt a gyönyörű országot, akár szabadidős, akár üzleti utazásról legyen szó.

Meghívó horvát idegenforgalmi workshopra 

A Horvát Idegenforgalmi Közösség Magyarországi Képviselete 2015. október 5-én (hétfő), 14-18 óráig workshopot rendez, melyre szeretettel várja az érdeklődő magyar utazásszervezőket és utazási irodákat. 

Ősszel nyarazunk 

Hagyományosan ősszel jelennek meg az Österreich Werbung (ÖW) szervezésében azok az osztrák turisztikai szolgáltatók, akik nagyon várják a következő nyár magyar vendégeit.

Rólad szólnak a hírek, vagy mégsem? 

Turisztikai marketingesként szeretnéd elérni, hogy a cégedről szóló hírek bekerüljenek a sajtóba? Meg akarod érteni a hazai sajtópiac működését? Megtanulnád, hogy kell profi közleményeket írni? Akkor gyere el szeptember 30-i workshopunkra, ahol pr-szakemberektől és gyakorló szerkesztő-újságíróktól szerezheted be a szükséges információkat.

Pályázati előkészítő workshopot tartott a Magyar TDM Szövetség 

A Nemzeti Együttműködés Rendszere a turizmusban: teljes struktúra- és szemléletváltás a hazai TDM-rendszerben – pályázati előkészítő workshopot tartott a Magyar TDM Szövetség.

Szlovénia? Szlavónia? 

Régi történet, mely szerint a két nem is olyan távoli földrajzi egységet honfitársaink közül többen is összekeverték - mondta Ksenija Skrilec, Szlovénia budapesti nagykövete. Merjük remélni, hogy ez a veszély ma már nem áll fenn, az ugyanakkor tény, hogy délnyugati szomszédunk ismertsége továbbra is hagy némi kívánnivalót maga után.

Síprogramok, bányarobbantás és advent Ausztriában 

Október 2-án rendezte meg az Österreich Werbung budapesti képviselete a tizedik éve hagyománnyá vált, téli programokat ajánló workshop programját. A helyszín a Spoon Café & Lounge állóhajó volt.

Nem tagadjuk meg a múltunkat, de új utakat keresünk! 

Ez volt a kétnapos Nemzetközi TDM-konferencia és workshop jelmondata a miskolci TDM szervezet részéről, amelyet a nemrég átadott Diósgyőri Várban tartottak szeptember 25-26-án. A konferenciát a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület és a MIDMAR Nonprofit Kft. rendezte meg a Turizmus Világnapja alkalmából. A rendezvény témája: Desztinációmenedzsment szervezetek a nagyvárosok turizmusáért. A találkozón számos hazai TDM szervezet vezető munkatársai, valamint a miskolci turisztikai szolgáltatók is szép számban részt vettek.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!